Poğaça 75 kuruş (ümraniye-bim)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsini alıp ülkenin içine edenlere yedirmek lazım ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allahim ne hallere düştük ya. Ulan 50kurusa ilkokulda simit ayran alirdik ... hey gidi günler hey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanser olmak için 75 kuruş vermenize gerek yok havası kötü bir ilçede birkaç hafta gezersiniz yine kanser olursunuz hem de bedava
vay be kucukken 1 liraya uc tane peynirli pogaca aliyordum, o kadar guzel gunlerdi ki, yaninda meyve suyu alacak param da olunca benden keyiflisi yoktu -
ben niye eskileri yad etmiyim şimdi siz yazdıysanız?
özkanlar migrosu bilen bilir, orda bir dayı vardı seyyar boyoz satardı 35 krşa gömerdik gece 12 de taptaze gelirdi.. ey gidi günler
-
adamsin güzel bilgi teşekkür ler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
... dedi ve isviçre alpler 'e karşı inek sütünden bir fırt aldı.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet8152
Kanser olmak için 75 kuruş vermenize gerek yok havası kötü bir ilçede birkaç hafta gezersiniz yine kanser olursunuz hem de bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poğaçaya bile sıcak fırsat konusu açacak hale geldik demek
-
Yememeye özen gösterin bu tarz ürünleri yiyorsanızda az yiyin. Sağlık açısından sıkıntılı ürünler.
bu tarz yiyeceklerin %50'si katı yağ içeriyor. haliyle onun için yumuşak ve lezzetli olabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38Poğaçaya bile sıcak fırsat konusu açacak hale geldik demek
don lastiği fırsatı lazım
-
onu da sen aç. bak geçen de dedim, ekmek elden su gölden, az biraz katkın olsun foruma.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDadon lastiği fırsatı lazım
Alıntıları Göster
Fırsat konusu mu açtın fikrini belirten insanlara laf sokmaya çalışmak için mi konu açtın belli değil
ikisi de. sadece konu açmıyorum, aynı zamanda aydınlanma da sağlıyorum. bak mesela sen eski sen değilsin artık, her yerde doğal gurmeligini belli etmezsinquote:
Orijinalden alıntı: ahmet8152
Fırsat konusu mu açtın fikrini belirten insanlara laf sokmaya çalışmak için mi konu açtın belli değil
hocam yargı makinası gibisiniz
millete yargı dağatıyosunuz resmen :)
-
Güzel fırsat bence, her bimde poğaça satılsa keşke ben daha hiç denk gelmedim
-
estağfurullah.quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..hocam yargı makinası gibisiniz
millete yargı dağatıyosunuz resmen :)
Savaşta falan mıyız arkadaşlar poğaça fırsatı atılmış
-
açmayın şöyle konular, harcadığınız vaktin hesabını Allah sorar. Vaktini çaldığınız forum üyelerinin hakkını da sorar.
şuan ömrümden 2 dakika israf oldu...
-
zamanın değerliyse girme arkadaşım o zaman konuya. gören de kuantum fiziği dersinden alıkoyduk sanır.quote:
Orijinalden alıntı: boxoraçmayın şöyle konular, harcadığınız vaktin hesabını Allah sorar. Vaktini çaldığınız forum üyelerinin hakkını da sorar.
şuan ömrümden 2 dakika israf oldu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
... dedi ve isviçre alpler 'e karşı inek sütünden bir fırt aldı.
|
Allahim ne hallere düştük ya. Ulan 50kurusa ilkokulda simit ayran alirdik ... hey gidi günler hey
|
Hepsini alıp ülkenin içine edenlere yedirmek lazım ..
![]() |
onu da sen aç. bak geçen de dedim, ekmek elden su gölden, az biraz katkın olsun foruma.
|
Poğaçaya bile sıcak fırsat konusu açacak hale geldik demek |
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm erkek
- metro market columbia orjinal mı
- deli2go ne demek
- bim soğuk baklava
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X