Şimdi Ara

Protein Tozu Almalı Mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 177 cm 83 kiloyum %24 yağ oranım var.. Yağ yakmak için günlük 130 gr protein almam gerekiyormuş fakat 100 civarına kadar ancak çıkabiliyorum. 30 gr için protein tozu almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 19 Nisan 2020; 23:38:17 >

• Bende bu tarz bir başlık açmak için gelmiştim ama bunun altına yazayım. Günlük protein ihtiyacı kg başına 1.6-2.2 gr olarak hesaplıyorlar. Bnm için bu minimum 130 gr protein demek ama hergün bu kadar proteini nasıl karşılayacağım. Ya da siz nasıl karşılıyorsunuz. Kahvaltıda sevmemeyerekte olsa 2-3 tane yumurta yiyorum yanına lor peyniri hindi füme vs. Derken o öğünü toparlıyorum. Öğlen yulaf ezmesi ton balıklı salata va onuda tamamlıyorum. Akşama da dayıyorum tavuğa balığa. Ama bunu hergün ne kadar sürdürebilir ki bir insan. Resmen et obur beslenir oldum 6 aydır kolestrol falan hat safhada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tamamen size bağlı bir durum eğer belli bir spor geçmişiniz varsa ve devamlı yapıyorsanız protein eksikliği olduğu zamanlarda protein tozu almak mantıklı bir seçim oluyor.Ben genelde eksik günlerde süt+yarım ölçek protein tozu yapıyordum özellikle gece yatmadan önce içerdim kilo problemim olmadığı için.Kullanmak istemezseniz de günlük bir şekilde protein miktarını arttırman gerekli süt,yumurta,yoğurt+yulaf .Fakat bunu sürekli dengede tutmak inan çok zor zaten iyi yapanla yapmayan arasındaki farkda tamamen beslenmeden kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.