Şimdi Ara

Proteini yüksek peynir önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
37.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • proteini yüksek yağı az peynir önerisi lazım arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Proteini En Yüksek Peynirler

Protein alımını artırmak isteyenler için proteini en yüksek peynirler oldukça iyi bir seçenektir. Peynir, protein, kalsiyum ve diğer besinler açısından zengin bir süt ürünüdür.

Birçok farklı peynir çeşidi vardır ve bunların protein oranları değişebilir. En yüksek protein oranına sahip peynirler arasında şunlar yer alır:

• Parmesan Peyniri: En yüksek proteinli peynirlerden biridir, 100 gramında yaklaşık 36 gram protein bulunur.
    • Çedar Peyniri: Yüksek proteinli bir diğer peynirdir, 100 gramında yaklaşık 28 gram protein bulunur.
    • Gravyer Peyniri: İsviçre kökenli bu peynir, 100 gramında yaklaşık 28 gram protein içerir.
    • Mozzarella Peyniri: Popüler bir pizzalık peynir olan Mozzarella, 100 gramında yaklaşık 23 gram protein bulunur.
    • Cottage Peyniri: Yumuşak ve pütürlü bir dokusu olan Cottage peyniri, 100 gramında yaklaşık 12 gram protein içerir.

Bu peynirleri dengeli bir beslenme düzenine dahil etmek protein alımını artırmanın ve kas kütlesini korumak, kilo yönetimine yardımcı olmak gibi çeşitli sağlık yararlarından faydalanmak için iyi bir yoldur. Bununla birlikte, peynirler aynı zamanda yüksek oranda doymuş yağ içerebilir, bu nedenle ılımlı tüketmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yörsan böreklik lor peyniri

besin değerleri: (100 gr için)
    enerji: 109 kcal (450 kj)
    protein: 19g
    yağ: 2.2g
    karb: 3.3g
    kalsiyum: 126mg
    fosfor: 253mg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yörsan böreklik lor peyniri

besin değerleri: (100 gr için)
    enerji: 109 kcal (450 kj)
    protein: 19g
    yağ: 2.2g
    karb: 3.3g
    kalsiyum: 126mg
    fosfor: 253mg

hocam bende yörsan light peynir kullanıyorum 20g protein var yağı falan daha az sanırım bu böreklikten
  • AbruzziCK kullanıcısına yanıt
    10gr yağ olması lazım o dediğinde
  • quote:

10gr yağ olması lazım o dediğinde

evet öyleymiş yeni fark ettim hocam bitince senin dediğinden alırım artık sağol
  • AbruzziCK kullanıcısına yanıt
    Onun kadar lezzetli olmadığını söyliyeyim.
  • quote:

Onun kadar lezzetli olmadığını söyliyeyim.
    Sütaş light

25 gram protein 6-7 gram yağ var. Yalnız yörsan kadar lezzetlisi yok, sütaş light ı tavada yumurta ve domatesle harman ediyorum yoksa tek başına yenmiyor saman gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sütaş light

25 gram protein 6-7 gram yağ var. Yalnız yörsan kadar lezzetlisi yok, sütaş light ı tavada yumurta ve domatesle harman ediyorum yoksa tek başına yenmiyor saman gibi.

Alıntıları Göster
    baltalı lor
    26gr protein 1.2gr yağ tadı bence çok güzel

+ olarak moova light kaşar
    30gr protein 10.5gr yağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 20 Kasım 2013; 0:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eyv arkadaşlar sağolun :)
  • melfuranyus kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi tadı pek olmuyor, ben daha çok içerdiği protein için yiyorum kahvaltıda 75-80gr protein alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

dediğin gibi tadı pek olmuyor, ben daha çok içerdiği protein için yiyorum kahvaltıda 75-80gr protein alıyorum
    Light kaşar ne yapsanız lor'dan light beyaz peynir'den iyidir. Öyle de böyle de kaşar neticede.

Tost yaptınız mı eriyor, gayet güzel oluyor.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    tel kaşar aldım çubuk kraker gibi yeniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

tel kaşar aldım çubuk kraker gibi yeniyor
    Tam yağlı kaşar peyniri, genelde 25g protein ve 25-27g civarı süt yağı içerir. 11kg sütten yapıldığı için tam bir protein canavarıdır. sabahlarımın vazgeçilmezidir. yağdan korkmayın süt yağından zarar degil fayda gelir. light ürünler asıl zararlı olanlar. içindeki yağın nasıl ve hangi koşullarda çıkarıldığı şüpheli.
    gün boyu 160-170gram protein alıyorum kahvaltıdan 70gram falan geliyor işte

özel bi uğraşım yok peyniri yumurtayı hep yerdim
  • quote:

gün boyu 160-170gram protein alıyorum kahvaltıdan 70gram falan geliyor işte

özel bi uğraşım yok peyniri yumurtayı hep yerdim
    yıl 2013 hala mı sütün yagından korkan var
    kaşar üretiminde extra yag var kacınılması isabet olur

fakat bir kasein deposu olan sütaş süzme peynir sofradan eksik edilmemeli bence

benim icin kaanlar lor peynirin yeri ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 22 Kasım 2013; 22:08:59 >
    belki fazladır
    o halinden memnun ya. roaccutane + supplementlere bile tık dememişti maşallah
  • quote:

o halinden memnun ya. roaccutane + supplementlere bile tık dememişti maşallah
    Beyler en baba peyniri unutmuşsunuz :) fiyatı olarak biraz daha tuzludur ama benim favorim sayılır: Le parmesan!

100gramında ortalama 35-40 gram protein vardır + tadı güzeldir :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoboi

Beyler en baba peyniri unutmuşsunuz :) fiyatı olarak biraz daha tuzludur ama benim favorim sayılır: Le parmesan!

100gramında ortalama 35-40 gram protein vardır + tadı güzeldir :)))

Alıntıları Göster
    Banada birisi kalorisi en düşük proteini en az 18 gram olan bir peynir önersin, light olmayacak yalnız, işlenmiş ürün kullanmak istemiyorum artık.

Zaten şu whey ve creatine bitsin tamamen doğal beslenmeye geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Banada birisi kalorisi en düşük proteini en az 18 gram olan bir peynir önersin, light olmayacak yalnız, işlenmiş ürün kullanmak istemiyorum artık.

Zaten şu whey ve creatine bitsin tamamen doğal beslenmeye geçiyorum.

Alıntıları Göster
    En iyi proteinli peynir lordur, çoğu peynirde yağ oranı ve protein oranı yakındır ancak lorda protein kat kat fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.