Şimdi Ara

rav4 mü tucson mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2004-2005 model bir suv almak istyorum. toyota rav4 ile hyundai tucson arasında kaldım. birisi dizel diğeri benzinli ama alacağım model 5-6 yaşında olacağından ve 3-4 sene de kullanmayı düşündüğümden sorun çıkartmaması lazım. tecrübeli ve bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak istiyorum. ancak sadece bu iki model arasında düşünüyorum lütfen başka marka veya model tavsiye etmeyiniz. şimdiden teşekkürler...

• rav4
  • Sorun bakımından , Hyundai Tucson 2006 Model 112 HP CRDi Otomatik var eniştede , 4 yılda 160.000 küsür km yol yaptı. Araç tık temedi , hala paşa paşa biniyor. Araçtan performans beklentisi yok ona yetiyor ve bence gayet güzelde bir araç.

Benzin sorun olmayacaksa Rav4 derim , en kötüsü bi tüp attırırsınız olur biter ..
  • Tuscon'ın içi çok basit ve adi duruyor,tabi fiyatı belli,bunun dışında motoru hantal ve ekonomikte değil(dieseller içinde)

Ama yinede yüksek model temiz bir Tuscon eski bir Rav4'e tercih edilir,fiyat çok önemli değilse Rav4 derim
  • rav4 satarken kolaylık sağlar ;) daha çabuk elden çıkarırsınız.
  • yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. tüm forum sitelerine baktım. tucson-rav4 karşılaştırması hiç yapılmamış. bu yüzden daha fazla yoruma ihtiyacım var.
  • Bence toyota ve hyundai olarak bak olaya karar ortada kesinlikle rav4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qasqhai Mi Sportage Mi?
    4 yıl önce açıldı
    honda hrv mi crv mi?
    17 yıl önce açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rav4
  • HErşeyiyle RAv4..

Rav4 varken tucson'a bakılmaz bile.Tabi beklentiler farklı düşünceye yol açabilir..
  • araç karşılaştırmaları konusunda ve detaylı özellikleri hakkında bilinen bir site var mıdır?
  • RAV4 kullanmadım ancak Tucson'ı kullanma fırsatım oldu.

Tucson'da otomatik şanzımanın vites geçişleri çok sert geldi bana. Bir de virajdaki yatma eğilimi biraz ürkütücü. RAV4 ile kıyaslayamam belki, ancak bildiğim, kullandığım, aynı sınıftaki Grand Vitara'nın viraj stabilitesi çok daha iyi ve Tucson'a eksi puan yazdırıyor.
    Sınıfının en sorunsuz aracı seçilmiş olması da Tucson'ın avantajı.

RAV4'ü de toyotacılara bir sorun.
  • bende rav4 diyorum burada tucson diyecek birini bulucagını zannetmiyorum.
  • Kesinlikle Rav4..
  • arkadaşlar RAV4'ümü aldım. tüm yorumculara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldemir

arkadaşlar RAV4'ümü aldım. tüm yorumculara teşekkürler...

hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Kaça mal ettiniz acaba.
  • 2005 RAv4 AT Ex.
    48000 km.
    39.000 TL
  • Hayırlı olsun bir abim de 2002 modeli var çok güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 16 Haziran 2010; 10:39:48 >
  • tucson u tavsiye etmem zaten onu ben araba diye görmüyorum rav4 le kıyaslanamaz bile. kesinlikle rav4 diyorum
  • Hayırlı olsun, güle güle keyfini çıkartın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.