Şimdi Ara

Renault Clio Symbol mu? Fiat Linea mı? Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasada oldukça fazla olan ve orta gelirliler için iyi olduğunu düşündüğüm Renault Clio Symbol veya FİAT Linea almayı düşünüyorum.

Ancak bu araçlar ile ilgili bilgim hiç yok

Bu araçları kullananların tavsiyeleri bekliyorum.

model, motor, yakıt, vites, yedek parça ve piyasa olarak hangi araç daha iyi Clio Symbol mu? Fiat Linea mı?

Detaylı bilgi verirseniz sevinirim ve son şahsi tavsiyenizi bekliyorum.

Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandag -- 10 Aralık 2012; 13:13:24 >

• tabiki linea
  • Yani sorman hata zaten. LİNEA tabiki. Göz var, nizam var. Tabiki LİNEA. Ancak şunuda söyleyeyim. İki arabada parça, servis açısından asla sıkıntı yaratmaz. Ama ikisi arasında LİNEA daha ağır basar.
  • Linea
  • Tabiki Linea... Symbol'e bindiğimde kafam tavana değiyordu ve eğmek zorunda kalmıştım... Oysa Linea, oldukça geniş bir araç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar da değil. tabi ki Linea. göz var nizam var.

Beğenmeyeni çok Lineanın ama satılığa çıkardığın anda satılan 2. eli çok iyi bir araç ( dizeli)
    Kullanışlı, içi geniş bagajı büyük motoru donanımı iyi, servisi yaygın, KRONİK PROBLEMİ OLMAYAN, düz vitesi de dualogici de sorunsuz çalışan güzel bir araç.
  • her ne kadar symbolun 1.5 dci artısı olsada iksi arasında kalsam linea derim , hem göze hitap ediyor hem ucuz hem yakıtı ve servis işçiliği az kısaca tam türkiye standartlarında bir araba ,Symbolda fena değil hızlanması çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    opel corsa mı vw polo mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birileri azıcık modelin tekini kötülemeye başlayınca, o modelle karşılaştırılmayacak araçlarla kıyasa başlanıyor (demek ki kalitesi / ederi bu gibisinden).

Son günlerde bir Linea kötüleme furyası var, ama Symbol filan... Yok yani, o kadar da değil.
    Linea, 60-70 bin liralık rakipleri karşısında kötüleniyor; o da fiyatı belli bir araç.

Classic kasa bile kıyaslanmaz ama Yeni kasa Linea'yı ve Symbolü bir yan yana düşünün...

Renault Clio Symbol mu?  Fiat Linea mı? Hangisi

• symbolun 1.5 dizel
  • Bir komşum bugünlerde ekonomik bir araç almak istiyor. Citroen Nemo, Symbol, Dacia falan bakmış. 1.2 olanlardan...30 000 altına ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bir komşum bugünlerde ekonomik bir araç almak istiyor. Citroen Nemo, Symbol, Dacia falan bakmış. 1.2 olanlardan...30 000 altına ne tavsiye edersiniz?

33bine klasik linea dizel var.
  • İş arkadaşım yeni kasa linea aldı.
    Megane 2 den sonra konfor olarak bu kadar memnun edeceğini sanmıyormuş.
    Tabii ki sıfır arabanın duruşu farklı.Dizel alsaydım ben de linea düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirei

symbolun 1.5 dizel

önemli olan motor gerisi tenekede olsa olur diyorsun yani
  • Fiat Linea Classic Active Plus multijet 1.3 motor istanbulda spot piyasada 31k ya alınabiliyormuş, bence lineayı alacaksanız bu konuyuda değerlendirin.
  • Peki Linea 1.3 dizel için kasayı kaldırmıyor deniyor? bu konuda görüşleriniz nedir?

birde otomatik vites hakkında ne dersiniz?

symbolun 1.5 dizel ile linea 1.3 dizel yakıt farkı ne kadar?

birde benzinli olarak hangi model daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandag -- 11 Aralık 2012; 14:31:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.