Merhabalar 100km hızla otoyolda bir çukura girdim arabada çok fazla ses çıktı yani hayatımdaki en kötü çukur deneyimlerinden biri diyebilirim iyi lastik filan patlamadı ve şaşırdığım günde onbinlerce araç buradan geçiyor nasıl şikayet etmiyorlar bir önlem alınmıyor anlamış değilim ben birazdan gerekli yerlere şikayet edeceğim Arkadaşlar bu olay yaşandıktan sonra acaba araca zarar verdi mi diye kendimce testler yaparken şunu dikkat ettim aracı şeritte tutabilmem için direksiyonu 5-10 derece sola kaydırmam gerekiyor.Fotodaki gibi giderken araç düz gidiyor. Araç nissan.. hiç dikkat etmedim ama sanırım ki düz giderken nissan logosu da düz olmalı değil mi ama aşağıdaki fotoda ve en alttaki video linkindeki gördüğünüz gibi 5-10 derece nissan logosu sola yatıkken araç düz gidiyor anca şeritte tutuyorum. Direksiyonu bırakınca yada nissan logosunu düzleyince araç direk sağa kayıyor. Sanırım anlatmak istediklerimi videoda daha iyi anlarsınız... Arkadaşlar 2 sorum olacaktı. 1-sizce rot balans ayarı ile düzelir mi yoksa daha ciddi sorunlar çıkabilir mi? 2-yarın uzun yola çıkmam lazım... gerekli müdahaleyi 2-3 gün sonra yaptırsam olur mu (500-600 km yapacam) yoksa daha çok mu zarar verir? Teşekkürler VIDEO: https://www.veed.io/view/07fd324e-f837-486b-a5b1-dc80436ce726?panel= |
Bildirim