Şimdi Ara

rot başı rot kolu değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araç 2004 307 hdi,aracın rot başları ve rot kolu değişti ön takım düzeldi sesler gitti fakat:bu değişimden sonra gaza bastığımda araba sola doğru çekme yapıyor gazı kesince düzeliyor uzun yolda hiçbir sorun yok,sadece vites arası hızlanmalarda sola doğru asılıyor,tekrardan rot ayarlarına bakıldı hiçbirşey bulunamadı,acaba neden kaynaklanabilir?servis hiçbirşey bulamadı

• mrh senın sorun nedir bilemiyorum ama başımdan gecen bi olayı anlatıyım sol taraftan ses geliyodu fakat kimse kaynağı şu diye diyemiyordubende sırasıyla arabamın sol alt tablasını ve diskleri balataları değiştirdim ses yıne geliyordu birde diske sac süertmeye başladı sola sola dönuşlerde ses direkdiyonu sola iyice kırınca sürtme ayrıca seste yıne vardı tekrar kontrol ettim teker sallanıyor hafif bi şekilde akisbilyası aldım değiştirdim benım eski bilya dağılmaya yuz tutmuş ses kesildi fakat surtme devam ediyordu gittim rot ayarı yaptırdım herşey normal ayarlar tamam dediler fakat sola dönup araba hafif yatınca yıne sürtme sesi geldi rot ayarı yapan arkadaş benım arabam marea bu temra parcası dedebenımde kafama takıldı tabi tablayı tekrar söktum kendi çıkan parcasıyla ölçtum aldığım parca uzundu sorunların sebebi buydu esski parcayı taktım yerine tekrar bi rot ayarı herşey düzeldi neden bukadar şeyı anlatıyorsun dersen takılan parcalarda uygunsuzluk vardır yada ayarını yapamamışlardır ama normal diyorlarmış değişen parcalara dikkat et başka bi guvenilir yere kontrol ettir kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0898

arkadaşlar araç 2004 307 hdi,aracın rot başları ve rot kolu değişti ön takım düzeldi sesler gitti fakat:bu değişimden sonra gaza bastığımda araba sola doğru çekme yapıyor gazı kesince düzeliyor uzun yolda hiçbir sorun yok,sadece vites arası hızlanmalarda sola doğru asılıyor,tekrardan rot ayarlarına bakıldı hiçbirşey bulunamadı,acaba neden kaynaklanabilir?servis hiçbirşey bulamadı

Hocam aradan epey zaman geçmiş ama merak ettim sorun neymiş belli oldu mu ? veya hatırlıyor musunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yerli rot kolu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.