Şimdi Ara

SAKAL TRAŞI OLUNCA :( :( !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 17 fakat sakallarım babamınkilerle aynı sıklıkda ve kalınlıkda , cildim hafif esmer fakat sakal traşı

olunca , sakalları kestiğim bölge bembeyaz oluyor ve buda çok kötü gözüküyor :( Daha önce böyle bi

durumla karşılaşıp çözüm üreten varsa yazabilirmi yada herkes bişiler tavsiye edebilirmi lütfen :(

• jilet yerine makina
  • sinek kaydılarda öyle olur, Makina dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

jilet yerine makina

Evet etkili oluyor :)
  • ss
  • Phılıps HS 80/20 ile traş oluyorum zaten ama genede beyaz oluyor oraları
  • evet ss var mı merak ettim
  • foto bulaadım elimdede fotoğraf çekicek bişi yok şuan ama dediğim gibi kestiğim yerlerin derisi beyaz

yüzümün diğer tarafı esmer biraz , renk farklılığı var ve buda çok kötü bişi

bronzlaştırıcı krem alsam , traş olduğum yere sürsem işe yarar mı dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Bahad1r -- 20 Ekim 2008; 13:38:12 >
  • olur o kadar ya bendede oluyor yeşil gibi gözüküyor zamanla alışırsın
  • bi kaç arkadaş tavsiye etmiş..benim tavsiyemde pek farklı olmuyacak...

makineyi bi dene
  • @justice_st

doğru söylüyosun yeşil yeşil oluyo :( acaba ne çeşit krem alsak normal gözükür ?
  • badem yağı...

yada

kadınların kullandığı kapatıcı krem
  • aynı durum bendede var.yaş 18 e girmeme 1 ay kaldı

henüz jilet vurmadım.bi anda makinayla kessemde ciddi bi beyazlık oluşacak.En iyisi öss den sonra kesmek.Şuan rahatsız eden yok
  • Tüm yazı sakallı geçirme suratın kararsın biraz. Şuan için solaryuma girebilirsin ama.
  • @Bulgur King

kadınların kullandığı kapatıcı kreminin adını yazarmısın
  • Sakal ne iğrenç bi şeydir Sakal yine iyi etek altını çakmakla yakmayı düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 20 Ekim 2008; 14:44:58 >
  • jilet kaydını ol bi güzel sonra çık balkona al güneş kremini bi güzel yan orda beyazlık diye bişey kalmayacak
  • sakallarına epilasyon yaptır sonra epilasyon yaptırdığın yere krem falan sür artık böyle bir sorunun daha kalmayacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.