Şimdi Ara

Sakarya Bilgisayar Mühendislği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. sınıftayım arkadaşlar.Yaklaşık 7-8 aydır buradayım.Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simetrikdenge

sinifta kac tane kiz var

derslerimize alttan alanlarda giriyor.Bu yüzden net bir sayı yok ama yaklaşık %20-30 civarlarında.
  • alperen sen misin :D
  • 60-65 civarlarındaydı. Bilgisayar Mühendisliğinin MTOK 'u yok diye biliyorum.
  • Egitim ortam kampus sosyal hayat falan nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Veled QQ

Egitim ortam kampus sosyal hayat falan nasil

Öncelikle bölümün,öğretim kadrosu oldukça sağlam.Çoğu İTÜ çıkışlı.Yazdığına pişman olmazsın.Puanına göre,eğitim iyidir.
    Kampüsü çok büyük.Tepelik bir alana kurulmuş.Sapanca gölü manzaralı.Sosyal hayat idare eder.İstanbul,Ankara gibi yerler kadar iyi değil.
    Afrika,Suriye,Azerbaycan ve değişik Türk Cumhuriyetlerinde öğrenciler var. Okulda bir gün içinde 2 kez yemek yeme hakkın var. 2 tl oldukça uygun ve doyurucu yemekler.
    Bölümde çok kız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: longlonglong111

quote:

Öncelikle bölümün,öğretim kadrosu oldukça sağlam.Çoğu İTÜ çıkışlı.Yazdığına pişman olmazsın.Puanına göre,eğitim iyidir.
    Kampüsü çok büyük.Tepelik bir alana kurulmuş.Sapanca gölü manzaralı.Sosyal hayat idare eder.İstanbul,Ankara gibi yerler kadar iyi değil.
    Afrika,Suriye,Azerbaycan ve değişik Türk Cumhuriyetlerinde öğrenciler var. Okulda bir gün içinde 2 kez yemek yeme hakkın var. 2 tl oldukça uygun ve doyurucu yemekler.
    Bölümde çok kız yok.

Gtu mu yoksa sakarya mi sence ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bölümde çok kız yok.

GTÜ'nün eğitimini pek bilmiyorum.Ama puanım GTÜ'ye yetseydi orayı yazardım.Sonuçta İstanbul'a daha yakın...

Bizim bölümde okurken aynı anda binamızda bulunan FORD ve TOYOTA'nın yazılım ofislerinde çalışıp para kazanabilirsiniz.Ama başarılı olmak şartıyla.Bu avantajları var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bölümde çok kız yok.

GTÜ'nün eğitimini pek bilmiyorum.Ama puanım GTÜ'ye yetseydi orayı yazardım.Sonuçta İstanbul'a daha yakın...

Bizim bölümde okurken aynı anda binamızda bulunan FORD ve TOYOTA'nın yazılım ofislerinde çalışıp para kazanabilirsiniz.Ama başarılı olmak şartıyla.Bu avantajları var.

Anladim , tesekkur ederim .

• Program yazmaya merakınız yoksa veya uzun süre PC'nin başında durup canınız sıkılacaksa bu bölümü yazmayın.
  • Hocam istediğim bölüm pc müh. fakat eğer gidersem çokta iyi olmayan üniversitelere gidicem gibi görünüyor lys de çok çok iyi birşey yapamazsam.100-120 k civarındaki yerler.Sence kendimi 4 5 yıl hiçliğe mi atmış olurum.Ayrıca bugüne kadar hiç yazılımla uğraşmadım fakat okursam uğraşmak isteyeceğim bir bölüm gibime geliyor yazılım konusunda bilgimin olması gerekir mi okumak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Im Dexter

Hocam istediğim bölüm pc müh. fakat eğer gidersem çokta iyi olmayan üniversitelere gidicem gibi görünüyor lys de çok çok iyi birşey yapamazsam.100-120 k civarındaki yerler.Sence kendimi 4 5 yıl hiçliğe mi atmış olurum.Ayrıca bugüne kadar hiç yazılımla uğraşmadım fakat okursam uğraşmak isteyeceğim bir bölüm gibime geliyor yazılım konusunda bilgimin olması gerekir mi okumak için?

Bizim bölümün 2. öğretimi var.
    Yaklaşık 90-95 binle aldı.Burayı yazabilirsin.
    1. öğretimle hicbir farkı yok.Sadece biraz daha fazla harç ödüyorsun.
    Merakın varsa yazmalısın.Bizim bölüm güzel.ODTÜ'ye de gitsen ÜNİ. de eşek gibi çalışıp kendini geliştirmen lazım. ODTÜ,İTÜ nün farkı:piyasadaki kalitesi yani ismi olmasıdır.

• longlonglong111 L kullanıcısına yanıt
    Bilisim sistemleri muh.ile bilgisayar muh.bolumlerinin ne farki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libertador1907

Bilisim sistemleri muh.ile bilgisayar muh.bolumlerinin ne farki var

bilgisayar müh. alanı daha geniş. Bilişim hakkında pek bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.