Şimdi Ara

Sanırım Ekran Kartı Gitti :( Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün gece pc'me bi oyun yüklemiştim, yüklenince pc'yi kapatıp yattım. Sabah pc'yi açtım normal açıldı tek sorun klavyenin ışıklarının yanması ama klavyenin pc'de işlememesiydi. Klavye usb'sini çekip takınca düzeldi. Sonra işim çıktı pc'yi kapattım. Yaklaşık 2 saat sonra pc kapalı iken(güç kaynağı açık) monitörün fişini çekmem gerekti tekrar monitörün fişini taktığımda pc kapalı olmasına rağmen mouse'nin ışığı gitti geldi. Bi terslik olduğunu düşündüm ve pc'yi açtım. İlk başta bir şey yok gibiydi, sonra dün gece yüklediğim oyuna girdim oyun başladı ve 10 sn sonra ekran blurlanmaya başladı. Oyundan kaynaklı zannettim ilk başta, sonrasında aynı sinyal çekmeyen tv gibi blurdan çizgi çizgiye döndü şuanda ekranda dikey çizgiler var ve şeffaf gibi değiller ekranın tamamını kaplıyor ve hiç bir şey anlaşılmıyor. Sizce neden oldu bu durum? Yazılımsal mı donanımsal mı? Ben ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Anakartta olabilir belki. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Güncelleme: Boşuna karaları bağlamışım sorun monitördenmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorOfAngel -- 19 Mart 2021; 14:17:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.