Bildirim
Seat Leon mu ? Alfa Romeo Giulietta mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.4 T Multiair 170 HP ise Alfa. Kalan tüm seçenekler için Leon. -
Dizel dediginiz için leon FR paketle alamazsınız.Style paket leon fr arasında çok fark var.Benzinli deseydiniz leon fr derdim fakat giulietta sizin için daha iyi olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: baba0392
1.4 T Multiair 170 HP ise Alfa. Kalan tüm seçenekler için Leon.
İkinci elde leon daha iyidir.Style pakette sürüş modlarını seçemezken giulietta seçebilirsiniz.Style paket fr göre çok boş duruyor.İkinci el bakacaksanız giulietta daha uyguna bulunur.Otomatik bakıyorsanız yine leon.
En önemlisi araçları test edin inceleyin öyle karar verin.Burda herkesin araca bakışı farklı öneli olan sizin düşünceniz.Kimine göre leon kimine göre giulietta iyidir. -
Şu güdük piyasada giulietta'yı kaç ayda kime satarsınız, mecbur kalıp galeriye ölü fiyatına mı verirsiniz belli olmaz. Tarz araba ama çok mantıksız türkiye için.quote:
Orijinalden alıntı: alembizim
Dizel dediginiz için leon FR paketle alamazsınız.Style paket leon fr arasında çok fark var.Benzinli deseydiniz leon fr derdim fakat giulietta sizin için daha iyi olabilir.
İkinci elde leon daha iyidir.Style pakette sürüş modlarını seçemezken giulietta seçebilirsiniz.Style paket fr göre çok boş duruyor.İkinci el bakacaksanız giulietta daha uyguna bulunur.Otomatik bakıyorsanız yine leon.
En önemlisi araçları test edin inceleyin öyle karar verin.Burda herkesin araca bakışı farklı öneli olan sizin düşünceniz.Kimine göre leon kimine göre giulietta iyidir.
Alıntıları Göster
-
Aslında Style-FR arası epey bi fark yok. Cruise Control-Park Sensörü-Otomatik Far-Yağmur Sensörü gibi temel donanımlar ikisinde de var.
FR'ın farkı donanımdan ziyade Sürüş Modları, 17' Jant, FR Spor süspansiyon, Arka Difüzör ve altının yere birkaç cm daha yakın olması gibi sportif özellikler. -
İkinci el alacaksınız dizel dediğinize göre çünkü 60 tarafına ne 0 Guli ne Leon dizel var.Guli dizelin ikinci el tarafı canlı benzinlisine göre ayrıca 60-63 civarına 1.6 distinictive panaromik tavan Guli alırsınız.Bence Guli alın farklılık olsun.quote:
Dizel dediginiz için leon FR paketle alamazsınız.Style paket leon fr arasında çok fark var.Benzinli deseydiniz leon fr derdim fakat giulietta sizin için daha iyi olabilir.
En önemlisi araçları test edin inceleyin öyle karar verin.Burda herkesin araca bakışı farklı öneli olan sizin düşünceniz.Kimine göre leon kimine göre giulietta iyidir.
Alıntıları Göster
-
SEAT Full LED + LED Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları
Sunroof
Koyu Karartılmış Arka Camlar
Arka Park Sensörü
FR Tamponlar, FR Süspansiyon
Led İç Aydınlatma Paketi
SEAT Sürüş Profili (Eco, Comfort, Sport, Kişisel)
Fr olup style olmayan donanımlar.Gerekli olup olmaması kişiden kişiye ihtiyaca göre degişir.İkinci el önemliyse zaten alfa bakmayın.İkinciel alınacak ise giulietta daha ucuza bulunur uzun yıllar kullanılır diye düşünüyorum.Alıp 2/3 sene sonra satarım derseniz leon daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 11 Aralık 2015; 16:01:23 > -
Hocam style 1.4 leon kullanicisiyim. Dizelini bilmem ama bu şekliyle ben çok memnunum.
Alfa romeo başka bir alem , seveni çok seviyor. Ben de çok inceledim. Ama iç mekan kalitesi çok vasat.Ben leon u öneririm. Leon kullandığım için söylemiyorum. Zaten alfa ların fiyatları da uygun, daha iyi olugunu düşünsem aynı modeli alırdım fark ödemeden.
Ama araba işi gönül işi. Oturun direksiyonuna, bir etrafında tür atin izleyin. Illa ki biri size daha iyi gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 11 Aralık 2015; 16:17:21 > -
quote:
Sunroof
Arka Park Sensörü
Led İç Aydınlatma Paketi
Fr olup style olmayan donanımlar.Gerekli olup olmaması kişiden kişiye ihtiyaca göre degişir.İkinci el önemliyse zaten alfa bakmayın.İkinciel alınacak ise giulietta daha ucuza bulunur uzun yıllar kullanılır diye düşünüyorum.Alıp 2/3 sene sonra satarım derseniz leon daha mantıklı.
Style Leon u satıp fr mi alsam diye düşünürken çok kışkırtıcı oldu bu mesajınız :)
Bir de renkli olsa (kırmızı çok ayaga dustu gerci) tadindan yenmez.
Bir de +10 beygir ve act var ekstradan.
Manuelini ciddi ciddi düşünüyorum imkanlar olgunlasirsa.
-
Aracınızın durumu ne? Model olarak km olarak.Aracınızı satıp üzerine ne kadar eklemeniz gerekli? Manuel degilde yerinizde olsam dsg düşünürdüm.Düşük km yaptıgınızı ve trafige fazla girmediginizi varsayarsak.Önemli olan üzerine ödeyeceginiz ücret ve aracınızın durumu.Aracınızın km düşük ve az para ekleyecekseniz olabilir.Fakar aracınızı satıp üzerine 10/15 bin ekleyince mantıgı kalmaz.
Ama aklınız hep fr kalır.Led paketin dışında özellikle cam tavan ve sürüş profili seçenekleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 11 Aralık 2015; 16:46:24 > -
quote:
Aracınızın durumu ne? Model olarak km olarak.Aracınızı satıp üzerine ne kadar eklemeniz gerekli? Manuel degilde yerinizde olsam dsg düşünürdüm.Düşük km yaptıgınızı ve trafige fazla girmediginizi varsayarsak.Önemli olan üzerine ödeyeceginiz ücret ve aracınızın durumu.Aracınızın km düşük ve az para ekleyecekseniz olabilir.Fakar aracınızı satıp üzerine 10/15 bin ekleyince mantıgı kalmaz.
Ama aklınız hep fr kalır.Led paketin dışında özellikle cam tavan ve sürüş profili seçenekleri.
Evet sunroof özellikle
Sunroof olanı alacaktım ama bir kaç saatle kaçırdım. Sunroof olmayanı almıştım.
26 ay , 33.000 km.
Sahibinden ilanlarına bakacak olsak hiç fark vermeden almam lazım sıfırı :)
Manueli ne bile en az 15 bin koymam gerekir.
-
15 bin eklemeye hiç gerek yok.Mantıksız olur.Km düşük araç yeni.Yada ikinci el fr bakın düşük kmli.Ama üzerine her türlü para eklemeniz gerekir.Özellikle sunroof ayrı bir hava katıyor araç renkli olunca.ACT gözünüzde büyütmeyin.Benim bildigim 100 km maksimum 0.5 litre yakıt tasarrufu saglar.Sizdeki 1.4 140 ünite galiba style aldıktan sonra ben olsam 1.2 alırdım hem daha ucuza alırdınız hemde bir alt vergi dilimi.yükte biraz fazla güçten düşebilir ve yükte yakıtı biraz fazla olabilir.Ama 1.4 çekişi hızlanması farklıdır.1.2 ile aşagı yukarı aynı yakar performansı çok daha fazladır.Kötü yanı bir üst vergi dilimi ve alırken birazcık daha pahalı olması.Onuda verdigi zevke saymışsınız anlaşılan
Büyük bir eksiklik hissetmiyorsanız bulaşmayın hiç.Aracınız yeni ve km düşük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 11 Aralık 2015; 17:16:32 >
-
leon -
quote:
15 bin eklemeye hiç gerek yok.Mantıksız olur.Km düşük araç yeni.Yada ikinci el fr bakın düşük kmli.Ama üzerine her türlü para eklemeniz gerekir.Özellikle sunroof ayrı bir hava katıyor araç renkli olunca.ACT gözünüzde büyütmeyin.Benim bildigim 100 km maksimum 0.5 litre yakıt tasarrufu saglar.Sizdeki 1.4 140 ünite galiba style aldıktan sonra ben olsam 1.2 alırdım hem daha ucuza alırdınız hemde bir alt vergi dilimi.yükte biraz fazla güçten düşebilir ve yükte yakıtı biraz fazla olabilir.Ama 1.4 çekişi hızlanması farklıdır.1.2 ile aşagı yukarı aynı yakar performansı çok daha fazladır.Kötü yanı bir üst vergi dilimi ve alırken birazcık daha pahalı olması.Onuda verdigi zevke saymışsınız anlaşılan
Büyük bir eksiklik hissetmiyorsanız bulaşmayın hiç.Aracınız yeni ve km düşük.
Hayatın boyunca atmosferik benzinli araba kullandım. Surekli de uzun yol yapıyorum. Rampalarda, araç sollarken , yazsa bir de rampalarda klimayı kapatmaktan kapatmaktan yilmistim, 1.4 çok iyi geldi. Vergi olarak biraz daha fazla ama değiyor.
Ikinci ellerin fiyatları çok fazla. Gerçi alacak olursanız illa ki düşecektir satmak isteyenler. Ama ikinci elin riski var, hele de bu arabada. Bir volvo alınacak olsa s40 felan,kullanıcı profili itibarıyla daha guvenebilirsin.
15 bin verecek kadar artısı olmayabilir ama bir de aracın değer kaybetme durumu var. Bunla ilgili de konu acacaktim kısmet olmadi . en optimum yenileme aralığı nedir diye.
-
Arkadaşlar Cevap Atan Herkese Teşekkürler Tabiki İkinci El bakıyorum sıfır bu paralara imkansız Banada Alfa daha gösterişli geliyo ama servis ve 2.el piyasasına baktığımızda Seat Daha Mantıklı Geliyoquote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...
leon -
Leon sc tdi dsg kullanicisiyim sehir icinde sakin kullanici iseniz 5 litre ve altini yakalamak hiç zor degil. Ben uzun yolda 120 130 altinda pek gidemiyorum yine 5 6 litresi arasi yakiyor uzun yolda 120 160 km arasi kullanimda. Performans olarak 1.6 tdi icin tatminkar denebilir. Vw kotuluyolar ama 115 hp 120 hp cogu dizeli yer veya kafa kafaya gider. Ancak 120 130 sonrasi nefesi biraz kesiliyor 200 km ye kadar dijital ekranda surata ciktim ama fazlasi icin pek guven vermedi acikcasi evimizin golf 6 tdi yol tutus konusunda daha guvenli hissettiriyor acikcasi. Malzeme kalitesi olarak ta vw ile arasinda bariz fark var ama rahatsiz edici degil. Sormak istediginiz birsey olursa cevaplayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupra_mann902 -- 11 Aralık 2015; 18:14:18 > -
Fr bağımsız süspansiyonlu mu, torsiyonlu mu? -
Torsiyon. -
quote:
Sunroof
Arka Park Sensörü
Led İç Aydınlatma Paketi
Bu donanımların Fr'da standart olması pek birşey ifade etmiyor açıkçası. Fr'da olup alamadığınız şeyler deseniz anlayacağım da birinde standart,diğerinde de opsiyon. Ha Fr bu nedenle ucuz, o başka.
Bende 1.6 Tdi dsg Leon var. Fr'dan tek eksiği kırmızı kapı içi aydınlatma, tamponlardaki ufak tasarım farkı ve sürüş modu seçimi. Spor süspansiyonu saymıyorum, torsiyon çubuklu 1,4 150hp gibi düşük güçlü 4 kapılı c sınıfı bir araçta ki style zaten oldukça sertken aşırı sert bir süspansiyona nekadar gerek var ? Kaldıki alanların çoğu yay değişimi yapıyor zaten. c63 amg veya m2, m4 falan olsa bu süspansiyonu anlarım da piste çıkmıyorsun zaten. Bozuk yollarda aşırı sert süspansiyon yol tutuşuna zaten dezavantajdır.
Benim araçta 6.5'' ekran, seat sound system, alcantara spor koltuk, arka karartmalı cam, ön arka görüntülü park, koltuk altı gözler, sunroof, led iç aydınlatma , led farlar ve 17'' jantlar var. Fr'da donanım olarak olan ve aradığım hiçbirşey yok zaten piyasadaki en dolu leonlardan biri.
Fr alıyorsanız motoru için ve ucuz olduğu için alırsınız. (Aynı donanım ile 9000TL ucuz Fr dizelden) Ben dizele 6.8 ortalama yaptırdığım için 10 litre yakacağım kesin olan fr'ı seçmedim. Siz sakin kullanıyor ve az yol yapıyorsanız Fr alabilirsiniz tabi. Ancak sakin kullanıyorsanız neden Fr alasınız onu da bilmiyorum.
Guilettadan buraya kadar hiç bahsetmedim. Bahsetmeye de gerek yok. Kasası eski ve değişecek, iç malzeme kalitesi vasat 2. eli ölü bir araç. Kasa değiştirmese yine bir opsiyon olabilir de ben aldığım araç 5 ay sonra eski kasa olsun asla istemem.
-
Sen Style aldın diye en iyi Style aynen. FR 18 jantlı araçla yan yana koyarsan aracını farkı anlarsın. Bu kadar kendi aracınızı övmeye çalışmayın komik oluyor. Şu mesajınızı bi kendiniz yazmamış gibi okuyun siz de gülersiniz. FR ve Style Leon arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca 1.4 150hp 0-100'ü 8sn olan C sınıfı bi araca düşük güç demişsiniz, baya komik biriymişsiniz siz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen Style aldın diye en iyi Style aynen. FR 18 jantlı araçla yan yana koyarsan aracını farkı anlarsın. Bu kadar kendi aracınızı övmeye çalışmayın komik oluyor. Şu mesajınızı bi kendiniz yazmamış gibi okuyun siz de gülersiniz. FR ve Style Leon arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca 1.4 150hp 0-100'ü 8sn olan C sınıfı bi araca düşük güç demişsiniz, baya komik biriymişsiniz siz.
|
Benzer içerikler
- toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- monroe amortisör nasıl
- hondamı toyotamı daha iyi
- tip 1 diyabet engelli araç indirimi
- lacuna cam filmi yorum
- toyota c-hr hybrid fiyat
- volvo ex30 fiyat
- jaecoo 7 yorumlar
- rezvani tank fiyat
- yeni sportage 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X