21 yaşındayım ve henüz trafikte yeniyim (3ay), araba kullanmayı sevmiyorum ama motosiklet alamadığım için mecbur araba kullanmak zorundayım. Vw Jetta ve Caddy aracımız var. Jettayı ne zaman kullansam kendimi tabutta gibi hissediyorum. Görüş açım çok dar, bunalıyorum ve daralıyorum. İçimden, bu çile bitsin artık diyorum :) Caddy'i kullanmaktan çok fazla keyif alıyorum, eğleniyorum gülüyorum mutlu oluyorum :). Görüş açım çok geniş, aracın içi de geniş. Muazzam bir his ama tek derdim, biraz fazla yakıyor olması. Kış lastiğimiz olmadığı için birkaç ay Jetta'yı kullanmak zorundayım, sedan araç kullanırken benim gibi hisseden var mı, nasıl aşacağım bu durumu? Teşekkürler :) |
Sedan Araba Kullanmayı Sevmiyorum
-
-
Allah başka dert vermesin...
-
HB ARABA KADIN ARABASIDIR NET -
Jetta net caddy den iyidir biri makaslı Süspansiyona sahip düşünün bir focus civic olmasada jetta iyidir yol tutuş konfor olarak -
Evet evet, çok daha konforlu. Caddy'de her çukuru direksiyonda hissediyorum
-
sedan da varoş ve kro arabasıdır.
-
Günümüzde hala HB araç kadın arabasıdır diyen insanlar var ))
-
Acemiyken hb olsun istiyorsun, yas ilerledikce sedana donuyosun. Hatta sedaninda d segmentini en uzunu olsun istiyorsun tadini aldiktan sonra -
patronuna yazacağına dhde konu açıp yazmışsın.... ona söyle
-
millet binmeye jetta bulamıyor, adam jettayı gömmüş.
-
sende kullanma o zaman
-
Emin misiniz?
-
Sizin ilacınız MPV sınıfı :) -
İŞTE CESARET - İŞTE FERASET- İŞTE MERTLIK- İŞTE ADAM GİBİ ADAMLIK
BAGAJI OLMAYAN ARABAYA ARABA DENMEZ. AYDA SENEDE BIR KERE BAGAJ LAZIM OLACAK AMA O DA NE BAGAJ YOK.
İSTER KABUL EDIN ISTER KABUL ETMEYIN HB KADIN VE ACEMI ARABASIDIR.
-
Tam bir Troll sün. Bu forumun eskileri, senin gibi cahil ve bu cahilliğini son 20 yılda cesaretlendirenler yüzünden artık yoklar.
Bir kere sanal ortam adabında büyük harfle yorum yazılmaz. Büyük harf bağırma demektir. Bağıranlarda cahilliğini saklayanlardır.
Konuya gelirsek. Şehirlerimizin %95'i araç için yapılmamış. Planlamaları kağnı ve at arabası döneminden. Daracık sokaklarda uzun sedan araba ile dönmek eziyet oluyor. Bu nedenle daha komplike olan HB arabalar şehir için daha uygun oluyor.
Bir yanlış noktayı daha açıklayayım. 1992 model Renault Flash ile buzdolabı taşıdım. Arka koltukları yatırınca inanılmaz bir bagaj hacmi ortaya çıkıyor. Hangi Sedan araba ile buzdolabı taşıyabilirsin?
HB arabanın kompaktlığını aşağıya eklediğim resimlerle anlatmaya çalıştım. Arka koltuğun 3/1 oranlı katlanması sayesinde arka koltukta bir kişi otururken yatan ikili tarafta fazla yük taşınır. Yok arkada iki kişi oturacaksa yük taşıma alanı biraz daralır. Arkada üç kişi oturacaksa ancak sedan arabanın bagaj avantajından bahsedebiliriz.
-
Troll Kelımesını sıze ıade edıyorum. Buyuk harf kounusunda bır bılgım oladıgı ıcın kusura bakmayın.
Ayrıca kendı fıkırlerımı sunmak ne zamandan berı trolluk oldu. Hakaret yok benım yazdıklarımda. Ben hb arabanın acemı ve kadın arabası oldugunu dusunuyorum. Sızde aksı fıkırdesınız.Konu bu kadar basıt. Bu kadar kasmanıza gerek yok.
İyi Günler.
-
Mpv adamdır, fonksiyonelliğin adıdır. O paraya bassat alırım diyenler anlayamaz. -
Gercek araba sedandir. Bu nedenle S class.i sedan disinda bir karoserde goremezsiniz
Sedanda aerodinami ve agirlik dengesi duzgundur. Sedan yanal ruzgarlardan az etkilenir. Sedanda kabin isi ve ses yalitimi daha ust seviyededir
Kullanislilik ayri bir mesele. Station wagon aracin boyutlari, sedanla neredeyse aynidir. Sw, kullanislilik acisindan sedandan daha ustundur. Ancak gercek araba sedandir -
Gerçek arabanın ne olduğuna kim karar veriyor? Ford Model T, sedan değildi mesela gerçek araç değil mi o zaman?
sedan da varoş ve kro arabasıdır. |
Günümüzde hala HB araç kadın arabasıdır diyen insanlar var )) |
Allah başka dert vermesin... |
Emin misiniz? |
Tam bir Troll sün. Bu forumun eskileri, senin gibi cahil ve bu cahilliğini son 20 yılda cesaretlendirenler yüzünden artık yoklar. Bir kere sanal ortam adabında büyük harfle yorum yazılmaz. Büyük harf bağırma demektir. Bağıranlarda cahilliğini saklayanlardır. Konuya gelirsek. Şehirlerimizin %95'i araç için yapılmamış. Planlamaları kağnı ve at arabası döneminden. Daracık sokaklarda uzun sedan araba ile dönmek eziyet oluyor. Bu nedenle daha komplike olan HB arabalar şehir için daha uygun oluyor. Bir yanlış noktayı daha açıklayayım. 1992 model Renault Flash ile buzdolabı taşıdım. Arka koltukları yatırınca inanılmaz bir bagaj hacmi ortaya çıkıyor. Hangi Sedan araba ile buzdolabı taşıyabilirsin? HB arabanın kompaktlığını aşağıya eklediğim resimlerle anlatmaya çalıştım. Arka koltuğun 3/1 oranlı katlanması sayesinde arka koltukta bir kişi otururken yatan ikili tarafta fazla yük taşınır. Yok arkada iki kişi oturacaksa yük taşıma alanı biraz daralır. Arkada üç kişi oturacaksa ancak sedan arabanın bagaj avantajından bahsedebiliriz. |
Gercek araba sedandir. Bu nedenle S class.i sedan disinda bir karoserde goremezsiniz
Sedanda aerodinami ve agirlik dengesi duzgundur. Sedan yanal ruzgarlardan az etkilenir. Sedanda kabin isi ve ses yalitimi daha ust seviyededir Kullanislilik ayri bir mesele. Station wagon aracin boyutlari, sedanla neredeyse aynidir. Sw, kullanislilik acisindan sedandan daha ustundur. Ancak gercek araba sedandir |
HB ARABA KADIN ARABASIDIR NET
|
Acemiyken hb olsun istiyorsun, yas ilerledikce sedana donuyosun. Hatta sedaninda d segmentini en uzunu olsun istiyorsun tadini aldiktan sonra
|
Troll Kelımesını sıze ıade edıyorum. Buyuk harf kounusunda bır bılgım oladıgı ıcın kusura bakmayın. Ayrıca kendı fıkırlerımı sunmak ne zamandan berı trolluk oldu. Hakaret yok benım yazdıklarımda. Ben hb arabanın acemı ve kadın arabası oldugunu dusunuyorum. Sızde aksı fıkırdesınız.Konu bu kadar basıt. Bu kadar kasmanıza gerek yok. İyi Günler. |
Benzer içerikler
- ti vct motor
- toyota corolla 1.4 d-4d otomatik şanzıman
- aseton ile cam filmi sökme
- yüzde 20 faturalı araç ne demek
- nissan juke yorum
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- silence s04
- ford fiesta sıfır
- mercedes-maybach s600 fiyat
- toyota land cruiser prado 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X