Şimdi Ara

Sıfır araç alımında hediye diye paspas vermek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bu paspas zaten araçla beraber gelmiyor mu,yani aracın bir parçası değil mi?

Bence ha aracın motorunu hediye ediyoruz demekle,paspas hediye ediyoruz demenin hiçbir farkı yok...

Ha bu saçma sapan konuyu neden açtın derseniz:)

Satış temsilcisine hediye olarak ne vereceksiniz dedim,orjinal paspas dedi😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıklaması : orjinal paspasları alıp aksesuarcıya satması için gönderecektik , şanlısınız ki hediye ediyoruz,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paspastan kasıt 3D paspas falan olabilir, daha iyi bir paspas. Yoksa paspas zaten aracın bir parçası değil mi?
  • doğuş oto hem yazlık hem kışlık paspas verdi ama hediye demedi

hediyede vermediler zaten azcık indim yaptılar sadece
  • Bmw de çakmaklık opsiyon artık oradan pay biçin
  • geçen arkadaşım sıfır astra aldı. ondan duydum bu muhabbeti. açıkcası şok oldum. ulan zaten en kral paspas maksimum 100-150 lira. hediyeymiş ! hadi len oradan dümbük.
  • adam 100 bine araba aliyo aracin yaninda fabrikanin gonderdigi paspas la bi tanede bagaj havuzu veriyorlar hediye aldim diye seviniyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hediye olsun torba dolsun gibi, kasko vb hediyeler çok daha tatlı, kayda değer ve gerçekçi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen üç kagitcilik vermiyosan verme ama veriyorsanda hediye deme..oyle hediye mi olurmuş..70 80 bine araba al 100tl lik paspas nedir yahu

• 3d kauçuk paspastır o. En son aracımı aldığımda VW bluetooth anahtarlık hediye etti hiç kullanmadım dolapta duruyor yerine paspas verselerdi daha makbule geçerdi
  • Kauçuk paspas olmadıktan sonra anlamı yok tabi.

• İlginç gelecektir arkadaşıma araba alacağımız zamana toyota bayisindeki satıcı ile anlaşmaya çalışıyoruz. Dedim ki hediye ne vereceksiniz bize. Birşey veremiyoruz malesef dedi. Kauçuk pas pas bari verin dedim 10 dk münakaşa ettik gene vermedi. Çıktım gittim başka bayilere. Ertesi gün aradı onun verdiği fiyattan 3 bin TL altına 5 tane de hediye aldığımı duyunca kapattı 5 dk sonra aynı fiyata 6. Hediyeyi de söyledi gelin bizden alın diye. Artık yorum sizin :)

• Hediye olarak araç içindeki halı paspaslar haricinde kauçuk paspas veriliyor. Samimi bir satış temsilcisi "bunu veriyoruz ama zaten arabayı aldığınız fiyata ekliyoruz, isterseniz yangın tüpü de verelim" demişti. Yani bir kauçuk paspas 120 tl ise o kadar az indirim yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.