Şimdi Ara

sigara yoruyor insanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmayın hocam çok zararlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigaraya başlayalı 2 sene oldu. 1 paket ortalama 2 belki 3 günde bitiyor. ben genelde yemek sonraları 1 tane, gün içinde çay kahve esnasında 1-2 tane ve 2 tanede bir işle uğraşırken canım sıkılıp mola verdiğimde içiyorum.

yani 3 2 2 yani günde 7-10 arası gidip geliyorum.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Ne güzel, hep bu ayarda kalsa veya komple bıraksanız çok iyi olur.

ben 10 küsür sene önce sabah vapurda bir taneyle başlamıştım, sonra o sabah akşama döndü, sonra öğlen, sonra gece, sonra günün her saati ve şimdi bir kaç yıldır günlük 2 paketi buluyor.

(ki ben sigara içmiyorken ablalarımın sigara paketlerini çöpe atardım).

• Vazol alın bıraktırıyor 5mg nikotini var sigara aramıyorum artık.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt

Gunde 2 paketten yilda 2 pakete dusurdum hocam. Siz de yapabilirsiniz, biraz mesgale gerek sadece.

• Bırakmaya çalış. Yalnız çevremden duyduğum veya gördüğüm kadarıyla zor bir süreç. Bıraktığınızı zannettiğinizde keyif için bir tane yakayım ne olacak diye anında yeniden başlamak çok kolaymış. O bağımlılık altyapısı veya arkaplanı aslında hiç geçmiyor. Sigara tiryakilerinin buna karşı tetikte olması lazım. Sigara bırakmanın başka bir sıkıntısı da nikotin yoksunluğu kaynaklı ani öfke krizleri ve patlamaları, o da aylar, yıllar boyunca devam edebiliyor. Kısaca sigara - diğer zararlarıyla beraber - lanet bir şey, hiç bulaşmamak gerek. Zamanında yakın bir akrabamı sigara kaynaklı akciğer kanseri yüzünden yitirdim. İnanın, çok büyük sıkıntılar çekti. Asla değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bırakalı 6 gün oldu,günde 1 paket içiyordum. 29 yaşındayim ve 15 yıldır bir fiil içiyordum. Bildiğin artık düz yolda bile tıkanmaya başladım,anlamsız öksürükler başladı dedim bırakıyorum. Ne e sigara, ne sakız hiç bişey yapmadan direk bıraktım. İlk gün çok kötüydü yoksunluk çektim, sonra alıştım ve öksürüklerim bitti, nefes alışım arttı, tat alışım değişti.5 günde olur mu diyorsunuz hem de nasıl oluyor. Rezillik boş dumanmış. Tek sıkıntım alışkanlıklarım olduğu için misal yemek sonrası,arkadaş ortam arası ya da çok boş vaktimde psikolojik olarak aklıma geliyor. Yoksunluk olarak algılanmasın canım çekmiyor ama nedense boşluk hissiyati oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İlaca bagimlisin artik

• bitirir.. nargile sigara bu tür şeylerden uzak durmalı..

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Nat bey en guzeli e sigara vazol turevleriyle birakmak kullaninca icesin hic gelmiyor psikolojik olarak insan cayin kahvenin yaninda surekli ariyor. Birakinca vazol kullaninca farkettim burnum tikanmiyor, kosarken tikanmiyorum ve dislerim sararmiyor. Sigara birakanlar zaten sinirli oluyor ve kilo aliyorlar. Nikotini baska alternatiflerle alarak yavasca birakmak lazim. Bu arada profil resminizdeki metallica grubunun solisti mi ?

• sigara yoruyor insanı

Puro iç…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

İçmek yerine, puroyu yese olur mu? ...

sigara yoruyor insanı
  • Bir aydır e sigaraya geçtim. Nord 4 aldım. Aksesuar likit falan ile bana maliyeti 2500 lirayı buldu. Fakat başka bir maliyet uzun süre yapmayacağım. Bu şekilde 45 günde maliyeti çıkarıyorum.

Günde 1 paket zıg içen biri olarak 1 aydır iki dal sigara yaktım (ikram)

Esigara hakkında sorusu olan varsa yazarım ilk aldığımda nasıl içilir onu bile bilmiyordum.

• Kelise kullanıcısına yanıt

Hocam tebrik ederim. Ben bir dönem 1 yıl kadar ithal tütün kullanmıştım, sonra tekrar normal sigaraya geçince kesmemeye başladı. Ağır sigarayı da içemiyorum keyif alamıyorum, dediğim gibi sıkıntılı zamanlardayım. Ama umarım en kısa zamanda azaltıcam veya bırakıcam.

• sioux kullanıcısına yanıt

Cok tutmus valla pico falan alsaydin keske. Nord 4 ler kartuslu mu ? Coili sarim olmuyor diye biliyorum. Bende vazol 12k aldim 450 tl ye birde likit alacagim 3-4 ay beni goturur gunde 10-15 dk cekim ancak yapiyorum. Basit ve sorunsuz bir cihaz vazollar. Safir kimyadan driftbar aroma alip onla demleme yapmak gerekiyor en yakin tadi veriyormus. Gunde 1 paket sigara icen birisi vazol alsa gene karda. Kacak sigara desen zaten icilmiyor serpme ucuz adi tutun kullaniyor satanlarin geneli kar icin.

Vazollar benim bildiğim kullan at mantığı çalışır içine tekrar yeni likit koyarsan hem aynı tadı vermez hem de zehir olur. Kaldı ki piyasadaki tüm vazollar sahte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 29 Kasım 2023; 10:22:45 >

Vozol ile başladım zaten arkadaşın tavsiyesi ile. Piyasada 600 iken o 400 e alıyordu bir tane de ben aldım.

Yalnız vozol bana 10 gün gitti. 10 bin puf modeli 5000 de falan bitti. Sitesinden sorguladım orjinal. Önce aroma bitti tam doldurmak için youtube falan izlemeye başladım, Sonra bundan kömür tadı gelmeye başladı. Coilin yandığını hemen anladım o an attım. Artık bilemiyorum bu kadar kısa sürede cartayı nasıl çekti. Belki şarjda iken ( çok düşük 1 amper) iki kere kullandım ondan olabilir. Vozol çok uzun süre kullanılan bir ürün değil o Coil bir süre sonra yanıyor ve atılıyor komple.

Nord 4 için tel, pamuk ve rba coil aldım (bahsettiğim masraflar bunlar) kendi ithal likiti ve bahsettiğin aromaları da alıp dizdim.

Likit konusu baya önemli yalnız. Likit ithal olmalı ve pg değeri yüksek olmalı, salt likit kullanma sağlığa bir miktar daha zararlı. ayrıca nord 4 te salt kullanmazsan iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.