Bildirim
Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
quote:
Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa
Buluttan nem kapıyorsunuz Sigara içmeyen psikolojik olarak normal bireylerin, yanından geçen insanın sigara kokusunu dumanını 2-3 saniye hissettiği zaman umrunda olmaz. Çünkü kimse bu konuyu kafaya takacak kadar işsiz değil
İnsanların daha önemli sorunları var . Huzur , geçim sorunları , aile, çocuklarının eğitimleri gibi..
O zaman şöyle bir durumda ne yapacağız? Benzin kokusundan nefret eden binlerce milyonlarca insan bulabiliriz. İşe biskletle giden bir insan arabaların kullanılmamasını söylese, o egzozun dumanından rahatsız olduğunu söylese ne yapacaz?
Ya ben o egzoz kokusunu çekmek zorunda mıyım yaaaaa, yasaklayın tüm arabaları sadece elektrikliler kalsıııın mi diyecez
Denilenleri anlamayacak kadar algın kapalı sanırım. Duman kokusundan nefret edildiği söylenmiyor. Sigara dumanının zararları hakkında en ufak bir fikrin yok gibi gözüküyor.
Yan hesabından yazmayı kes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
quote:
Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS
Sanane? Hadi sigara neyse alkolden sanane? İnsanlar özgürdür.
Sigara ile alkolün ne farkı var?
Sigara yasaklansın diyen değişikler kendileri de zehirleniyor sandıkları için diyorlar hadi de alkolün sana ne zararı var kardeş zorla ağzına dayayıp içermedikleri sürece işine bakacaksın sen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS
Sanane? Hadi sigara neyse alkolden sanane? İnsanlar özgürdür.
Bırakında adam alkölün sebep olduğu kanserden dolayı özgür ölsün. -
Bencede yasaklansın. Sigarayı bıraktım 20-25 gün oldu. Çevremdeki çoğu insan içiyor ister istemez canım çekiyor. Daha içmedimde zor dayanıyorum. Kimse içmese sorun kalmayacak gibi..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vanished Man
quote:
Orijinalden alıntı: ø
hepimiz sgkya aynı oarayı ödüyoruz, sigara içen keyiften kanser olup bütçeye en az 100.000 takıyor, sonra devlet toparlamak için gss ile falan saçmalıyor. Bencilliktir, arsızlıktır.
Öyle mi? Pakedi 9,5 lira olan sigaradan 7 lira vergi alırken iyiydi ama. 100 bin takarken daha fazlasını devlet içene takıyor.
Orası beni ırgalamaz.
Özgürlük, istediğini yapmak değil, istemediğini yapmamaktır. İçmiyorsanız, içmemeye devam edebilirsiniz.
Yasak çözüm değil. Yasak sadece yasadışına yönlendirir. Bilinçlendirmek mi? O mükemmel olur işte. -
profil fotoğrafını görünce ciddiye almadım -
zararlı olan her şeyi yasakla o zaman araba bilgisayar cep telefonu vs vs
sigara alkolden alınan vergilerle geçiniyor bu ülke hey yavrum hey :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 30 Temmuz 2017; 13:37:50 >
-
Eğer yan masada sigara içen biri varsa dumanı beni mahvediyor, kıyafetlerim leş gibi kokuyor. Açık havada bile sigara içilen yerler kısıtlamalı, belli bir yerde olmalı. Sigara içenlerden rahatsız olduğum için birçok yerde kapalı alanı tercih ediyorum. Kışın sıkıntı olmuyor ama yazın bayağı problem. Ayrıca üstü kapalı ama yanları açık olmayan yerlerde sigara içildiğinde her şey daha da kötü oluyor.
Açık alanlarda içilmesi yasaklansa yeter.
Şunlar gibi kabinler yapılabilir .
-
Sigarayı üretmeyi Dünya'nın heryerinde yasaklasınlar bence -
Kesinlikle katılıyorum adam yolda yürürken pöfüttüre pöfüttüre sigara içerek yürüyor arkasında yürümek zorunda kalmak tam bir işkence kimse senin o dumanını solumak zorunda değil. Çoğu kafenin içerisi de bu şekilde cam balkon yaptiran heryer duman içerisinde. Astımı ve allerjisi olan insanlar anlar ne demek istediğimi.
Bu sigara içmeyenlerin bize uyguladığı faşizanlık nedir arkadaş. -
Kömür ile ısıtılan evlere de f16 ile gücümüzü göstermemiz lazım sağlığımızı cok bozuyor yav hele bir de şu arabalar yok mu ya tam bir öldürücü
Kömür de yasaklansın madem. Kaç kat daha fazla, zararlı gaz çıkıyor hele ki kışın dogalgaz olmayan şehirlerde şehrin uzerine çöküyor artık gaz bulutu.Ama lafa gelince sadece sigara dumanı zararlı.
Demekki neymiş öyle bana zarar veriyor hemen yasaklayalim olmuyormuş di mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob55 -- 30 Temmuz 2017; 14:15:30 >
Devlet düşmanı mısın?
Sigaradan dünya vergi alınıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede 25 milyona yakın sigara kullanıcısı var. En çok sigara içilen ülkeler sıralamasında dünyada 10.sıradayız... Bu 20 küsür milyon kişi ortama her 2 günde 1 paket sigara alsa, düz hesap günde 10 milyon paket sigara eder... 10TL 'lik sigaranın 9 TL'si devletin cebine girdiğinden. Her gün devletin kasasına sadece sigaradan 9 Milyon TL giriyor... Yıllık ortalama 3.5 Katrilyon TL
Bu yüzden nah yasaklanır...
Ben sigaraya liseye geçince başladım. 10 sene boyunca her gün yarım - 1 paket arası sigara kullandım... Bırakalı 4-5 sene falan oluyor.
Ben bırakamıyorum sinirleniyorum delleniyorum zart zurt falan hep şımarıklık. Eşşek kadar adamlar çocuğun yapmayacağı şımarıklığı yapıyor en çok ona uyuz oluyorum... Doktor karşınıza geçip ilerlemiş akciğer kanserisiniz, yatış işlemlerinizi yaptırın kemoterapiye başlıycaz dediğinde eşşek gibi anıra anıra bırakırsınız... -
rakımı heryerde içerim kimse bişey diyemez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sigara icenler saglik hizmetlerinden ekstra ucretle yararlansinlar.
Veya sigara icmeyenlere vergi indirimi vs. olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X