Şimdi Ara

Şikayet mutlu akü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mutlu akünün 10 ay kullandigim aküsünün garanti kapsam dişinda kalmasi mallarini ben elimle bozmuşum gibi davranmalari sebeb plakalari yanmiş ben yakmişim sanki aküleri şişti marj basmadi servisleri plakasi yanarsa garanti kapsam dişi kalir demesi yetkili ile görüştüğümde içindeki plaka yanarsa garanti kapsam dişi kalir demesi neresi garantili peki plakayi ben elimlemi yaktim video suda var ekleyebilirsem

• Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

• Yeni akü İnci aldim mutlu akü yede söyledim sizi heryerden teşhir edecegim takındığınız tavır yüzünden mağduriyetimi gidemediğiniz için
  • Satarken garantili ticari araç ise 1 yıl deyip satmayı biliyorlar
  • Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

Şikayet mutlu akü

• Ne oldu da akü bir hale geldi ?
  • Akü akü olmaktan çıkmış siz hala garanti diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 15 Ocak 2017; 7:6:9 >
  • Hocam yapmanız gereken ilk önce akü plakasının neden yanabileceğini öğrenmek bu konu hakkında teknik bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.Bunu öğrendikten sonra kullanıcı hatası olabilecek bir şey yoksa yanma sebeplerinin arasında olsa bile siz böyle bir şey yapmadıysanız tüketici hakem heyetine şikayet edin.Aküyüde atmayın saklayın.Gerekli görülürse bilir kişi tarafından incelenip sonuç size sunulur.
  • Ters bağlanmış olmasın ?
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Normal kullanım hundai blue ticari araç
  • 10 aydir ters gezmiş olamam :)
  • Geçmiş olsun.Kaputun altındaki bir parça nasıl kullanıcı hatası sonrası bu hal alabilir? Bu tür önemli parçalarda yerli malı düşünmüyordum, böyle bir olay da kafamı rahatlattı. Sen rekabet etmek istiyorsan buna müşteri memnuniyetiyle başlayacaksın, yoksa yerlinin yabancı markalar karşısında tutunma ihtimali sıfır. Bir de müşteriyi yolayım kafasındaysan senin dükkkanın önünden geçmem, istediğin kadar reklam yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam yapmanız gereken ilk önce akü plakasının neden yanabileceğini öğrenmek bu konu hakkında teknik bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.Bunu öğrendikten sonra kullanıcı hatası olabilecek bir şey yoksa yanma sebeplerinin arasında olsa bile siz böyle bir şey yapmadıysanız tüketici hakem heyetine şikayet edin.Aküyüde atmayın saklayın.Gerekli görülürse bilir kişi tarafından incelenip sonuç size sunulur.

Söyledikleri tabi satarken söylemediler araç ticari araç üzerinden çıkan akü 12 v 60 amperlik akü idi eger araç ticari ise ona 72 amperlik akü takmam gerekirmiş bende takan ustanız takmasaydi benim bunu bilmem imkansiz diyorum garanti belgelerinde 1 yıl ticari araçlara garanti veriyor hemde bu akü için akü şişip patlayacak konuma gelince haksiz ben oluyorum çok çalişmaktan yanarmiş plakasi mecbur yolda kaldim eski aküyü servisleri işlem yapmayınca verip yenisini aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Akü akü olmaktan çıkmış siz hala garanti diyorsunuz.

Aküye ayri bi işlem yapmadik akü akülükten çıktı video sunu atabilseydim görürdünüz patlayacaktı buhar ve sıvı atıyordu bide acaip bi koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Geçmiş olsun.Kaputun altındaki bir parça nasıl kullanıcı hatası sonrası bu hal alabilir? Bu tür önemli parçalarda yerli malı düşünmüyordum, böyle bir olay da kafamı rahatlattı. Sen rekabet etmek istiyorsan buna müşteri memnuniyetiyle başlayacaksın, yoksa yerlinin yabancı markalar karşısında tutunma ihtimali sıfır. Bir de müşteriyi yolayım kafasındaysan senin dükkkanın önünden geçmem, istediğin kadar reklam yap.

Aslında yaptıkları zoruma gitti suçlu gibi davraniyolar burun ucu ile konuşmalar ben ne kadar haksiz olsamda yetkili bayisinin bana dediği bu garantiye girmez sebeb plakasi yanmiş hiç garantiyle uğraşma yenisini al e niye garantili bu neye garanti veriyorsunuz bu aküye ben dişardan ne yapabilirim duyanı düşürdüm camimi kırıldı duvarami çarptı ne oldu yani akünüze arabama aküyü takıyorsan bu akü 1 yıl garantili deyip garanti belgesini imzalayıp veriyorsan akün ariza yaptımi bu akünün plakası yanmiş garanti dişi diyorsan Bende takarken iyiydi şimdimi kötü olduk derim

• quote:

Orijinalden alıntı: saxo3444

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Geçmiş olsun.Kaputun altındaki bir parça nasıl kullanıcı hatası sonrası bu hal alabilir? Bu tür önemli parçalarda yerli malı düşünmüyordum, böyle bir olay da kafamı rahatlattı. Sen rekabet etmek istiyorsan buna müşteri memnuniyetiyle başlayacaksın, yoksa yerlinin yabancı markalar karşısında tutunma ihtimali sıfır. Bir de müşteriyi yolayım kafasındaysan senin dükkkanın önünden geçmem, istediğin kadar reklam yap.

Aslında yaptıkları zoruma gitti suçlu gibi davraniyolar burun ucu ile konuşmalar ben ne kadar haksiz olsamda yetkili bayisinin bana dediği bu garantiye girmez sebeb plakasi yanmiş hiç garantiyle uğraşma yenisini al e niye garantili bu neye garanti veriyorsunuz bu aküye ben dişardan ne yapabilirim duyanı düşürdüm camimi kırıldı duvarami çarptı ne oldu yani akünüze arabama aküyü takıyorsan bu akü 1 yıl garantili deyip garanti belgesini imzalayıp veriyorsan akün ariza yaptımi bu akünün plakası yanmiş garanti dişi diyorsan Bende takarken iyiydi şimdimi kötü olduk derim

Maalesef butür konularda şikayet süreci mahkemeye kadar uzadığı için çoğu insan uğraşmıyor, uğraşacak vakti de yok. Yabancı markalarda, ürünün merkezine şikayet ettiğinizde çoğu zaman yerli distribütör tıpış tıpış size yanaşıyor. Bu şekilde çok örnek var, o yüzden satış sonrası kafam rahat olsun demek istiyorsam yabancı markalar en azından benim için herzaman önceliklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 15 Ocak 2017; 9:43:36 >

• Ben ilk baglama gibi anladim, Gecmis olsun. 10Ay'da ticari olarak kac KM yapildi ?

Bilmedigim icin soruyorum, farkli olmasi lazim herhalde Ticari arac akulerinin.
  • geçmiş olsun.

nick seçiminiz bana gençlik yıllarımı hatırlattı cıva gibiydik o zamanlar çelik gibi.
    diktik mi akşama kadar indirmiyorduk
  • Hocm akunun baglanti ayagi var mi aracta aku sabit mi degil mi ???
    Aku sabit degilse olur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 15 Ocak 2017; 13:53:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.