Şimdi Ara

Sinavda dua okuyacak misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayet bir şeyi bozmaz gerçeği olduğu gibi verir kardeş. Hem sen çalışmadan emek vermeden dua edeceksin ve kabul olup istediğin yere gideceksin :) Allah adaletlidir. Herkese emeğinin karşılığını, hayırlısı neyse onu nasip eder. Ha olurda emek verdin istediğin yer gelmedi demek ki hayırlısı buymuş.
  • UP.
  • "Ve gerçek şu ki, insana kendi çalıştığından başkasının karşılığı yoktur."

Ulan belki işe yarar diye dua edeyim diyorum ama, şu ayet her şeyi bozuyor...
  • bizim duamız kabul olur mu aw
  • Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yhk18

bizim duamız kabul olur mu aw
    Çaliştiysan niye olmasin ? 10 ay yatanin duasi mi kabul olacak?

• rinnola R kullanıcısına yanıt
    Ayet bir şeyi bozmaz gerçeği olduğu gibi verir kardeş. Hem sen çalışmadan emek vermeden dua edeceksin ve kabul olup istediğin yere gideceksin :) Allah adaletlidir. Herkese emeğinin karşılığını, hayırlısı neyse onu nasip eder. Ha olurda emek verdin istediğin yer gelmedi demek ki hayırlısı buymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 24 Haziran 2020; 11:1:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asosyal biri tıp okuyabilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahım yardım et falan derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnananlar için tevekkül yapılabilir hocam. Ama unutulmaması gereken bir şey de var ki tevekkül yapabilmen için emek vermiş olman gerek. 1 sene yatıp ilahi bir şey beklemek saçma olur.

• Ateisim

• Bismillah ile basla yeter

• RABBİ YESSİR VELATU ESSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYİR

• çalışmayanın duası kabul olmaz-->başarısız olur

çalışanın duası kabul olur-->başarılı olur

arkadaşlar sizce mevzu dua edip etmemek mi yoksa çalışmak mı burada anlamadım? çalışmadan kabul olmayacaksa ve duanın kabul olup başarılı olmak için çalışmak gerekiyorsa sizce bu durum tamamen çalışmakla alakalı olamaz mı?

neyse devamke.

• Hocam okumayı düşünüyorum ama bilinen bir dua mı okusam yoksa kendim mi istesem bilemedim.Çalışmasam bi faydası zaten olmaz ama manevi yönden rahatlatıcı etkisi olduğunu düşünüyorum.
  • Hocam çok iyi çalışmış olabilirsin ama hesapta olmayan şeyler olabilir.Karnın ağrır ,başın ağrır aklına başka şeyler gelir konsantre olamazsın vb.Bunların olmaması için okunabilir ama gidipte normalde 50 net yapan 70 yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.