Abilerim kardeşlerim uzatmadan yazayım 4 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ve 4 yıldır telefonumda her yerde kullandığım ailevi , şahsi , büyük küçük çoluk çocuk vs tüm fotoğraflarımı bu gmaile bağlı drive yedeklerim.GMAİL HESABIM TELEFON NUMARAM İLE BAĞLI. Olay şu dün telefon kastığı için sıfırladım tekrar gmail hesabıma girmeyi denediğimde şifremi unutmuşum.E bende şifremi unuttuma tıkladım var olan telefon numaramı yazmamı istedi onu yazdım onayladı ve telefona güvenlik kodu gönderdi gelen kodu ilgili ekrana yazdım bu defada aynı mail adresime yani girmeye çalıştığım mail adresime güvenlik kodu gönderiyor onu istiyor yahu kardeşim zaten giremediğim hesaba güvenlik kodu göndermek nasıl bir iştir ? Telefon ile onaylıyorum bu gmailim sahibi ben olduğumu kanıtlıyorum neden gmaile ayrıca kod gönderiyorsun ? Cihazım aynı, konumum aynı,telefon numaram aynı ama giremiyorum.Diğer yöntemlere tıkladığında ise yine girmeye çalıştığım gmail hesabıma kod göndermeyi teklif ediyor yani tek alternatifim telefon numarası onada zaten kod geliyor giriyorum ama yeterli görmeyip aynı gmailede kod gönderiyor.Varmıdır bir çözümü Kurtaramazsam bir ailenin arşivi gidecek.Valla 30 tane telefonum kırılsaydıda böyle bişey yaşamasaydım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİNİRDEN KRİZ GEÇİRECEĞİM
-
-
Hocam kurtarma e posta sını aynı mail olmuyor sanırım.
Siz aynı mail olduğundan emin misiniz, belki başka bir hesabınız vardır..?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şaşkınım hocam aynı maile gönderiyor böyle bir hata bug yok.Telefon numarası ile girmeyi çok denediğim için geçici blok koydu kim bilir onuda ne zaman kaldırır
Hocam google müşteri hizmetlerine ulaşın, en kötü kimlik bilgileriyle hesabı geri alırsınız.
-
Hocam aradım taradım Google un böyle bir iletişim aracı adresi vs yok bu durumla ilgilenen
Garip şekilde ben de bulamadım. 2-3 yıl önce bi hesaba mail atıp bana ulaşmışlardı. Onu da bulamadım
Buna karşın beklemek dışında bi çareniz yok gibi... Yarın recovery kullanarak deneyin tekrar :/
-
İki faktörlü doğrulama açık olabilir o bazen sorun yaratıyor bu şekilde
-
Hocam açık olsa bile neden bir güvenlik kodunu zaten girmeye çalıştığım maile gönderirsinki.Telefon bana ait yasal olarak kanıtlayabilirim.Girdiğim cihaz son 4 yıldır aynı cihaz onuda kendileri bakabilir sistemden ama telefona gelen kod neden yeterli olmaz ki.
Ara ara Hatırlamaya çalış şifreyiş olmazsa da boşver gitsin
Ah bi hatırlasam .Şifrelerimi 3-4 ayda bir değiştiriyorum ve son 3-4 hanesini ya değiştiriyorum yada noktalama işaretlerinden biseyler ekliyorum yani sifremin %90 lik kismi aklımda ...herneyse ama telefonla doğrulama olayı olması gerekiyordu ayrıca dogurlama mailini yine kendisine göndermesi bir bug hata
Çok gergin gördüm sizi...
-
Hocam selam. Aşağıdaki adrese girin.
support.google.comGoogle One Yardımhttps://support.google.com/googleone/gethelp/?exp=SupportContactOptions&arm=arm2&hl=tr&sjid=7801896614714578962-EUBurdan arama kutusuna "Hesap" yazıp enter'layın.
"Hesaba erişim sorunları" kutusuna tıklayın. Aşağıdan "Sonraki adım" butonu açılacak ona tıklayın.
"Kaynaklar" altında tekrar "Sonraki Adım"a tıklayın.
"İletişim seçenekleri"nden E-Posta'yı seçin.
Derdinizi anlatacak şekilde detaylıca formu doldurun. Gönderin.
İlla hesaba giriş yapmanızı isterse, başka bir hesaptan giriş yaparak gönderin içerikte giriş yapamadığınız mail adresini ve derdinizi tam anlamıyla aktarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 18 Ağustos 2023; 8:28:54 >
-
Bunun sebebi gmail hesabınızın başka bir cihazda açık olması olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X