Şimdi Ara

Sizce bu araç alınır mı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.sahibinden.com
    Opel Astra Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-opel-astra-688971554/detay

Adam aracıma kefilim diyor arkadaşlar ama malum bu devirde insanlara güven olmuyor.
    Sağ arka çamurlukta lokal boya mevcutmus sadece geri kalan parçalar orjinal ve boyasızmış tramer kaydı da yok diyor.
    İlk arabam olucak araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum bilinçsiz hareket etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asobek -- 8 Mayıs 2019; 21:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçinden düzgün bir tane bile fotoğraf yok ben olsam almazdım

• İçeriden düzgün fotoğraf yok, üstelik temiz görünse bile fiyatı kilometreye oranla yüksek kalıyor.
  • İyi aksamlar.
    İsterse altin kaplama olsun 100km deki 76 bin tl fiyat istene bir araci almam.
    Belki akil istemedim diyeceksiniz ama gider egea hb alirdim.1.6.otomatik.Belki daha az donanim olur ama sifir arac sifirdir.
    Kolay gelsin.

• Panzerschiffe
    froster2006
    Dediğiniz gibi kilometre biraz fazla olup İstanbul daki araçlar fiyat olarakta biraz daha yüksek gibi.İl dışında gerek kilometre gerekse fiyat olarak uygunlarıda var ancak maalesef gitme imkanımız olmadığından değerlendirmeye alamıyoruz.
  • Bu araç fiyatı yüzünden alınmaz. Bizim komşu 74000den koymuş aracını, satılmayınca 70000e kadar düşmüş 2013 model sport 60bin kilometrede. Bende de 2012si var bunun. Bu paraları yazan çok ama hiçbiri satamıyor. O paraya 1.6 dizelini veya 1.3 dizelin 40-50bin kilometrede olanını bulursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz hele 1.3 hiç alınmaz. Üzerine 10 bine yakın koyup 2017 model sedan 1.4t alırsın...

60 a verirse al yoksa boş salla :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asobek

Panzerschiffe
    froster2006
    Dediğiniz gibi kilometre biraz fazla olup İstanbul daki araçlar fiyat olarakta biraz daha yüksek gibi.İl dışında gerek kilometre gerekse fiyat olarak uygunlarıda var ancak maalesef gitme imkanımız olmadığından değerlendirmeye alamıyoruz.
    http://www.gezenadam.com.tr/

Böyle bir uygulama var sizin yerinize aracı ekspertiz yaptırıyorlar.
    İzmirdeyim arkadaşım için istanbuldaki emsalsiz temizlikteki bir araca baktırdık ve 3 parça değişen çıktı motor ve şanzımanda ciddi kaçaklar mevcuttu, doğal olarak izin al istanbula uçak bileti vs. masrafımızı kurtarmış ve boşa vakit harcamamış olduk.

Firmanın instagram ve facebook hesaplarında yaptıkları işleri ve sonucunu yazıyorlar. İl dışından bakacağım arabaya önce böyle inceletip iyiyse kapora verir öyle yola çıkardım...

• Belirttigim aracın ederi nedir sizce en fazla kaç verilir? Adamın dediği temizlikteyse alinmadan önce ekspertize ve ustaya gösterilecek zaten ustada arac temiz derse ona göre pazarlık yapalım

• asobek A kullanıcısına yanıt
    68-75 tl temiz sport sanruflu alınır.
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Bende sport model istiyorum fakat babam arkadaşındaki cosmo yu kullanmış arkadaşıda önerince cosmo da ısrarcı diğerlerine bakmıyor bile.
    En üst paket mis arastirdigim kadarıyla.
    Bide cosmoda geri görüş kamerası hepsinde bulunur mu yoksa ek özellik mi oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: asobek

Bende sport model istiyorum fakat babam arkadaşındaki cosmo yu kullanmış arkadaşıda önerince cosmo da ısrarcı diğerlerine bakmıyor bile.
    En üst paket mis arastirdigim kadarıyla.
    Bide cosmoda geri görüş kamerası hepsinde bulunur mu yoksa ek özellik mi oluyor acaba?
    cosmo paket en full paket.
    sport paket fulun bir altı.
    ancak geri görüş kamerası hiçbirinde standart değil. sonradan taktırıyorlar.
  • BOYASIZ 2012 MODEL ASTRA 1.3 CDTI COSMO 115.000 KM SUNROOF

Bu ilandaki araç sizce nasıl?

Km yüksek 120binde triger zincir değişimi tavsiye ediyor servis. Ayrıca makyajsız kasa. Birde araç modifiye edilmiş. Ben olsam bu tarz bir aracı almam nasıl kullandığına güvenemem.

• Baktirin araca hocam resimden nasil bilecegiz arabayi

1.3 95 beygir manuel araca o parayı vermem sahsen. Gider şunu alırım. Aldım da :)

• 2. el piyasasının neden bu hallerde olduğunu konu ve yorumlardan anlıyorum.

7 yaşında 120 bin KM araç 1.3 dizel araç boyasız olsa ne olmasa ne motoru kucaklarsın bakımsızsa.

Klasik vs olsa anlarım da bu kadar deşmeyin ve kasmayın ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.