Şimdi Ara

Sizce Jetta mı yoksa Skoda octavia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benzinle veya dizel bir araç alıcam otomatik vitesli.

Sizce Jetta Comfortline 2.0 Tdi Dsg mi yoksa Octavia 2.0 elegance Tdi Dsg ikiside aynı motorlar ama hangi araç daha kaliteli.

Benzinlide ise Octavia 1.6 Fsi 115 hp triptronic veya jetta 1.6 102 hp triptronic hangisi daha iyi

Şimdiden sonsuz teşşekürler

• güldürü aynaları wardır ya hani bakarsın kendini görürsün ama biras değişiğindir. bu soru aynen olmuş

benje jetta al ndn dersen çünkü iki arabada aynı kalitesiyle donanımlarıyla ama jetta satarken daha kolay satılır bide adı war vosvos

ha bide bağlığı değiştirirsen senn için daha ii olur çünkü kimse böyle bakmz.benje octavica vs jetta gibi bi başlık olabilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaDMasH -- 8 Ağustos 2006; 18:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaDMasH

güldürü aynaları wardır ya hani bakarsın kendini görürsün ama biras değişiğindir. bu soru aynen olmuş

benje jetta al ndn dersen çünkü iki arabada aynı kalitesiyle donanımlarıyla ama jetta satarken daha kolay satılır bide adı war vosvos

ha bide bağlığı değiştirirsen senn için daha ii olur çünkü kimse böyle bakmz.benje octavica vs jetta gibi bi başlık olabilr
    Bence benzinlide de dizelde de Octavia. Fakat şunu da belirtiyim yukardaki arkadaşın da dediği bunlar çok benzer araçlar yani sonuçta sür bak, dizayn vs. olarak hangisini beğeniyorsan onu al... Ama benim tercihim Octavia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Bence benzinlide de dizelde de Octavia. Fakat şunu da belirtiyim yukardaki arkadaşın da dediği bunlar çok benzer araçlar yani sonuçta sür bak, dizayn vs. olarak hangisini beğeniyorsan onu al... Ama benim tercihim Octavia.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cozger

Arkadaş doğru diyor ama ben Jetta alırdım. Çünkü Skoda VW alt markası gibi görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: cozger

Arkadaş doğru diyor ama ben Jetta alırdım. Çünkü Skoda VW alt markası gibi görülüyor.

Alıntıları Göster
    Kaliteleri çok yakın iki araç ancak vw her zaman daha kolay satılır

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Kaliteleri çok yakın iki araç ancak vw her zaman daha kolay satılır

Alıntıları Göster
    jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

jetta

Alıntıları Göster
    bence de fetta dostum octavia da çok iyi çok beğendiğim bi araç ama vw varsa orda duracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

bence de fetta dostum octavia da çok iyi çok beğendiğim bi araç ama vw varsa orda duracaksın

Alıntıları Göster
    ben yeni octavia'nın elegance donanımlı modelini sürdüm
    1.6 benzinliydi
    gerçekten çok güsell bir araçtı
    ama tercih senin
    ikisinide dene sür
    hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
    bide şunu unutma vw herzaman skoda'ya göre daha kolay satılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

ben yeni octavia'nın elegance donanımlı modelini sürdüm
    1.6 benzinliydi
    gerçekten çok güsell bir araçtı
    ama tercih senin
    ikisinide dene sür
    hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
    bide şunu unutma vw herzaman skoda'ya göre daha kolay satılır..

Alıntıları Göster
    ben de olsan skoda derim çünkü o bi alman

şimdi diyecen sanki vw ne vw de alman amaa jetta ??? meksikaaaaaaa

bence skoda hemde skoda daha efendi duruyor

yaw yoksa skoda da mı alman diil di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 8 Ağustos 2006; 21:14:45 >

• 2000 motor araba alacak kadar maddi durumun iyi ise biraz daha kasıp D sınıfı bir araba alırdım ben olsam. jetta ya da octavia ya o paralar bence kesinlikle değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egekaan

2000 motor araba alacak kadar maddi durumun iyi ise biraz daha kasıp D sınıfı bir araba alırdım ben olsam. jetta ya da octavia ya o paralar bence kesinlikle değmez.
    Ben ikisinin de benzinli olanlarını kullandım. İkisi de sürüş karakterleri açısından benziyor. Ancak skodanın süspansiyonu biraz daha sert bence. Tartışılan marka imajları yanısıra jettanın meksikada üretiliyor olması bir soru işareti yaratıyor. Okuduğum bir testte gelen tıkırtılardan bahsediliyordu. Skodanın içmekan malzeme kalitesi (özellikle kokpit) daha iyi olabilir. Dizellerinin karşılaştırıldığı Autoshow'daki bir testte octaviaya bagaj hacmi ve değişkenlikte kazandığı puanlar nedeni ile en yüksek puan verilmişti. Ancak iç mekan gürültüsü skodanın daha fazla idi.
    Tabi bunların yanısıra zevkiniz ve marka imajına verdiğiniz önem de işin içinde olmalı. VW'in iç ışıklandırması bile bana kalırsa önemli bir ayrıntı.
    İkisi de bence güzel otomobiller. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceta

Ben ikisinin de benzinli olanlarını kullandım. İkisi de sürüş karakterleri açısından benziyor. Ancak skodanın süspansiyonu biraz daha sert bence. Tartışılan marka imajları yanısıra jettanın meksikada üretiliyor olması bir soru işareti yaratıyor. Okuduğum bir testte gelen tıkırtılardan bahsediliyordu. Skodanın içmekan malzeme kalitesi (özellikle kokpit) daha iyi olabilir. Dizellerinin karşılaştırıldığı Autoshow'daki bir testte octaviaya bagaj hacmi ve değişkenlikte kazandığı puanlar nedeni ile en yüksek puan verilmişti. Ancak iç mekan gürültüsü skodanın daha fazla idi.
    Tabi bunların yanısıra zevkiniz ve marka imajına verdiğiniz önem de işin içinde olmalı. VW'in iç ışıklandırması bile bana kalırsa önemli bir ayrıntı.
    İkisi de bence güzel otomobiller. Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    ikisi de yakın arabalar ama skoda tercihimdirçok bi fark yok aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

Alıntıları Göster
    SKODA SUPERB düşünsen çok mu pahalı olur acaba? Ama yine de illa jetta veya octavia olacaksa ben de WV derim. Yeni ASTRA da tavsiyemdir ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

Alıntıları Göster
    meksika üretimi olmasa belki jetta derdim ama.....octavia daha baba duruyor....
    octavia da esp war:)........(2007 vw lerin çoğu modelinde esp standart olacakmış ama ne kadar doğru bilmiyorum gazetede yazıyor doğrudur heralde.)....
    ikisinin bagajıda gayet büyük....527 ye 560 küsür olması lazım...octavi daha büüük..
    zor bir seçim eğer vw esp yi jetta yada standart yaparsa jetta da olabilr.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 8 Ağustos 2006; 22:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

octavia da esp war:)........(2007 vw lerin çoğu modelinde esp standart olacakmış ama ne kadar doğru bilmiyorum gazetede yazıyor doğrudur heralde.)....
    ikisinin bagajıda gayet büyük....527 ye 560 küsür olması lazım...octavi daha büüük..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Evet arkadaşım 2007 modellerde ESP standart ama Comfortline donanımında.

• quote:

2000 motor araba alacak kadar maddi durumun iyi ise biraz daha kasıp D sınıfı bir araba alırdım ben olsam. jetta ya da octavia ya o paralar bence kesinlikle değmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: egekaan

Çok merak ediyorum acaba,iki aracıda bi kullandın mı?

Arkadaşım ikiside çok güzel arabalar ve hemen hemen aynılarda,Jettaların arkası çok güzel görünüyor,Octavia nın da çekici yanları var,çok zor bi seçim yaw..!

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

o zmn satışı da düşünürsek jetta rulaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

o zmn satışı da düşünürsek jetta rulaz

Alıntıları Göster

Satışı düşünüyorsan jetta olabilir, gerçi artık insanlar octavianın da adını duymaya başladılar, çok güzel araç çünkü...Ama araçların içini beğeniyorsan ve en üst donanımlısını alacaksan octavia'nın içi bence çok daha güzel duruyor. 2 aracın da şoför koltuğuna 5 dk aralıklarla oturdum (ama kullanmadım), octavianın içi hakkaten bir üst sınıf gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

quote:

Arkadaşım ikiside çok güzel arabalar ve hemen hemen aynılarda,Jettaların arkası çok güzel görünüyor,Octavia nın da çekici yanları var,çok zor bi seçim yaw..!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

sen o banları kendine yönlendir. ben o arabalar kötü demiyorum. 2000 motor olduğu için dünya kadar ötv ödemek zorunda kalıyorsun. örneğin jetta 2.0 60 milyar. 60 milyar veriyorsan c sınıfı araba almak makul değil diyorum. bu yorumu yapmak için de o arabaları kullanmak gerekmez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

sen o banları kendine yönlendir. ben o arabalar kötü demiyorum. 2000 motor olduğu için dünya kadar ötv ödemek zorunda kalıyorsun. örneğin jetta 2.0 60 milyar. 60 milyar veriyorsan c sınıfı araba almak makul değil diyorum. bu yorumu yapmak için de o arabaları kullanmak gerekmez.

Alıntıları Göster
    octavia al kardeş aynı grubun arabaları olsa da bazı farklar var bu adamlar aptal değiil herhalde aralarında yine fark oluyor muhakkak..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.