Bildirim
Sizce lüks araç mı yoksa motoru güçlü araç mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlıktaki sorunun cevabını ihtiyaçlar, beklentiler belirler. Genç birinin beklentisi araba uçsun kaçsın bastığın gibi uzasın ama varsın yalıtım süper olmasın süspansiyon konforu orta düzey olsundur. Orta yaş veya yaşı ileri olan bir kullanıcının beklentisi de sessiz olsun çukurda bozuk yolda bam güm etmesin varsın biraz ağır olsundur. Bu zevk işi kişiden kişiye göre değişir yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabı kendiniz vermişssiniz aslında. Sürüş zevki ve eğlence bakımından elbette octavia. 156 beygirle 230 beygir karşılaştırılamaz bile. -
lüks araç tabii ki -
C kasa çok lüks bir araba değil. Yani daha doğrusu ne konforu çok iyi olan bir araba ne motoru çok güçlü ne de az yakan bir araba. Bunun yerine daha konforlu daha iyi bir araba desen kıyaslama daha mantıklı olur bence.
Octavia da güzel motorlar var 2 litre 215 ps dizel motorda efsane.yazılımla 5.30d i gecersin:)
2 litre tsi motor da cok fena 230 ps tabi 130-140 bini octi ye gömmek de yürek ister:)
Fiyat açısından dedim sadece onu yakın olduğu için. Asıl demek istediğim lüks mü yoksa büyük motor mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-C-J-L-K -- 10 Mayıs 2017; 23:46:59 >
Evet bütün sıkıntı o zaten. Malum sitede 2.0 tsi ilanları var kaç aydır alıcısı çıkmıyor. Aslında alıp son kullanıcısı olup satılmayacaksa mantıklı ama teknoloji ilerliyor sürekli
Sıfır octavia fiyatlarını düşününce cok yüksek değil esasen. 125 ps golf parasına 220 ps octavia hem de gırtlak donanım alıyosun ama işte ama
Haklısınız genç ve orta yaş kişiler hakkında ama insan lüks ve güçsüz bir araca binince az hızlı olsun diyor. Hızlı bir araca binince de sesler canını sıkıyor. Aslında en iyisi 320 dizel yada S60 d4 almak ama bütçe o kadar yok
Lüks araç performans olarak da büyük beklentiler yoksa üzmez o yüzden lüks diyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah şu gençler. Arabaları kağıt üzerinde değerlendirmeniz yok mu ? Sanki drag yapıcaklar. Octavia ile anca yasal limitlerde gezesiniz isterse 4 litre olsun. Ne freni ne amortisörü ne de altyapısı sizin hayal dünyanıza göre dizayn edilmemiştir. Şimdi kalkıp octavia sevenler derneği başkanı konuşur. Tamam alın kardeşim sizin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandrsn -- 11 Mayıs 2017; 1:28:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Isin garibi ben ikisine de para vermem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güçlü araba almak isteyen yakıtı dusunmesin alsın binsin. Ama satamaz tabi benzin bu parayken o arabayı. Ama benzin de bu para olmasa o araba o kadar düşmez alamazsın. Beklentilere göre alınır neden alınmasın.
Octavia isterse 900 beygir olsun. Türkiye gibi eğitim seviyesi düşük ülkelerde ikisi yan yana geldi mi Mercedes-Skoda olarak karşılaştırılır. -
octavia'ya 300 bg koysan da yine octavia.
bunların üretilme amacı farklı. keyifi konfor üzerinden veriyorlar.
fazlasını beklemek hayalcilik olur.
hız odaklı bir keyif istiyorsan fiesta st, fabia rs gibi araçları tercih etmeni öneririm.
bunlar hem hafif hemde güçlü oldukları için viraj performansları çok iyi.
motor sporlardaki deneyime o bütçe ile en çok bunlar yaklaşır.
bunlar da şehir içinde sert süspansiyon ile işkence eder insana.
bence bunun için araba alınmaz. volki car diye birşey var.
çoğu aracın göremeyeceği g kuvvetini görüyor hemde düşük ücrete. -
Hocam o iki markayı sadece motor gücü olarak örnek gösterdim. Yoksa ne Skoda ya karşı aşırı bir bağım ne de Mercedes i alt segment araçlarla karşılaştıracak kadar bilgisizliğim var. O 2 araç örnek sadece . Siz bunu 320i vs Golf Gti da yapabiliriz. Benim sormak istediğim farklı birşey burada anlatılanlar çok farklı şeyler.
Hocam Octavia derken RS modelinden bahsediyorum 0-100 ü 6.3 saniye Fiesta St ise 0-100 ü 6.9 saniye. Ama doğru basacak yol olmadıktan sonra ne işe yarar yüksek motor yüksek beygir.
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Sıfır octavia fiyatlarını düşününce cok yüksek değil esasen. 125 ps golf parasına 220 ps octavia hem de gırtlak donanım alıyosun ama işte ama
Aması ne?
quote:
Orijinalden alıntı: Rena34
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Aması ne?
aması önyargılar Tr'de aracını satayım desen aylarca beklersin belki de veya cok zararına elden cıkartmak zorunda kalırsın..
Benzer içerikler
- en hafif arabalar
- bayon mu stonic mi
- fiat albea alınır mı
- kia cerato kronik sorunlar
- mini cooper countryman alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X