Şimdi Ara

sizce nasıl yapmışım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben kendi amatör bilgimle bi site yaptım burda çoğu kişi site yapmayı bilmio webtasarım forumda açmak istemedim çünki orda porfesyoneller var bişeyler bulurlar sizce bi ziyaretçi olarak sitem nasıl

http://www.nevsehirfan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula50 -- 25 Nisan 2008; 20:46:47 >

• yok mu yorum arkadaslar
  • "amatör" olarak güzel ama tabloların çerçeveleri estetiği bozuyo.bi de geçen "aao92" arkadaşımız bi site yapmıştı.orda da yazmıştım.sadece html kullanmış.her sayfayı tek tek yazmıştı.sanırım sende öyle yaptın.web programcılığı öğren bence daha iyi şeyler çıkarabilirsin.kötüleme olarak düşünme.tavsiye yapıyorum sadece.sonuç olarak beğendim
  • bilmem bence öyle ahım sahım bi site deği ama bu işlerden hiç hemde hiç anlamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

"amatör" olarak güzel ama tabloların çerçeveleri estetiği bozuyo.bi de geçen "aao92" arkadaşımız bi site yapmıştı.orda da yazmıştım.sadece html kullanmış.her sayfayı tek tek yazmıştı.sanırım sende öyle yaptın.web programcılığı öğren bence daha iyi şeyler çıkarabilirsin.kötüleme olarak düşünme.tavsiye yapıyorum sadece.sonuç olarak beğendim

evet sayfaları tek tek elimle yazdım ben joomla nuke gibi hazır içerik sistemlerini pek sevmiyorum haber scriptide çok pahalı bende elimle yazayım dedim nvu editör kullanıorum
  • sanırım pek beğenmediniz
  • hazır içerik sistemi kullanma zaten.asp kullanabilirsin gerekli bilgiyi toplarsan.kursa falan gerek yok.webde sürüyle asp e-kitapları var.bir e-kitaptan öğrenilebilir.php de öyle.yani söylemek istediğim herşeyi yüksek seviyede kendin yapman.yüksek seviye için de programlama dili gerek.zamanım yok diyosan senin bileceğin iş.iyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Populer web sistemleride kullana bilirsin.SMF,IPB vbulletin,MkPortal,Joomla,Wordpress gibi sistemleride tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebula50

arkadaslar ben kendi amatör bilgimle bi site yaptım burda çoğu kişi site yapmayı bilmio webtasarım forumda açmak istemedim çünki orda porfesyoneller var bişeyler bulurlar sizce bi ziyaretçi olarak sitem nasıl

http://www.nevsehirfan.com

hemşeri çıktık bende ürgüplüyüm siteye gelince içeriği arttırsan daha iyi olabilir derim görülmesi gereken yerlerin manzaraların resimlerini koyarsan daha iyi olur başarılar dilerim bu konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.