Şimdi Ara

sol ön tekerlek tarafından duman çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sabah şehiriçinde ara sokaklarda yaklaşık 10 dakika durmadan 2. viteste düz ve yokuşlu yollarda aracı zorlamadan seyrettim. Frene hiç basmadım. Durdugumda aracın ön sol teker tarafında duman vardı.

Araç:2010 corolla dizel. Balata be disk 1 ay once değişti. Turbosu 2 hafta önce değişti.

Sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tm.karahan -- 7 Şubat 2016; 13:15:46 >

• lastik yanmış olabilir

pati çekince de duman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

lastik yanmış olabilir

pati çekince de duman çıkar
    araç kac kilometre ?
  • Aklıma balata geldi, tıkanma falan yapmış olabilir.
  • enjektorlerde kacak varsa motor isininca mazot duman yapar,sorun bu olabilir
  • Sol tekerlekmi? Sağ tekerlekmi? Karar verin
  • quote:

araç kac kilometre ?

Araç 43000 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Sol tekerlekmi? Sağ tekerlekmi? Karar verin

Pardon. Yanliş yazmışım.Sol teker tarafından duman geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tm.karahan

quote:

araç kac kilometre ?

Araç 43000 de

Alıntıları Göster
    43.000 km nasıl turbo değişti ?
  • quote:

Garantiden değişti.önceki sahibi değiştirmemiş. Yetkili servis benim öyle bir hakkim olduğunu soyledi. Ben de degistirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

enjektorlerde kacak varsa motor isininca mazot duman yapar,sorun bu olabilir

1 aydır kullanıyorum.yaklaşık 800km yol yaptim. İse gidip geliyorum. İlk defa gördüm dumani. Başka ne gibi belirti olabilir enjektör kaçağının
  • quote:

quote:

Garantiden değişti.önceki sahibi değiştirmemiş. Yetkili servis benim öyle bir hakkim olduğunu soyledi. Ben de degistirdim.

Alıntıları Göster
    yakında karnım ağrıyor sebebi ne olabilir diye konu açılırsa şaşırmayacağım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

enjektorlerde kacak varsa motor isininca mazot duman yapar,sorun bu olabilir

1 aydır kullanıyorum.yaklaşık 800km yol yaptim. İse gidip geliyorum. İlk defa gördüm dumani. Başka ne gibi belirti olabilir enjektör kaçağının

Alıntıları Göster
    araç kilometresi düşürülmüş olabilir. sonuçta 6 yıllık araç 40 küsür kilometre yapmaz çok az.

2011 dizel linea var 209.000 km de

• Direksiyon yaginizi kontrol edin. Direksiyon kutusu uzerinde ki yag kacaklarindan da kaynaklaniyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Direksiyon yaginizi kontrol edin. Direksiyon kutusu uzerinde ki yag kacaklarindan da kaynaklaniyor olabilir.
    baskı balata ısınmış olabilir.
  • quote:

araç kilometresi düşürülmüş olabilir. sonuçta 6 yıllık araç 40 küsür kilometre yapmaz çok az.

2011 dizel linea var 209.000 km de

Servis kayıtları ve tüvturk kayıtları normal gibi görünüyor. Yetkili servis orjinal diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Direksiyon yaginizi kontrol edin. Direksiyon kutusu uzerinde ki yag kacaklarindan da kaynaklaniyor olabilir.

Çalistirmadan önce direksiyon yükseklik ve derinlik ayarı ile oynamıştım ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Debriyajı hiç kullanmadım
  • Fren sıkmış olabilir. Giderken çekişine dikkat edin ve az fren kullanmanıza rağmen jant çok sıcak mı diye bakın indiğinizde. Bi ara bu sorun bende vardı. Bikaç kere yapıp kendiliğinden geçmişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Debriyajı hiç kullanmadım

Siz kullanmasanız da kavrama devrede oluyor araç viteste ilerlerken. Kaçırma vardır belki.

Veya kaliperi sıkıştıran bir şey vardır. Yokuş çıktıktan sonra fren kullanmadan yavaşlayıp durun ve ön frenlere hafif su atın cossss yapıyorsa fren sıkıyordur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.