Squat hangi şekilde popodaki yağları yakar? hangi şekilde o bölgeyi kaslandırır? Ben o bölgedeki yağları yakmak istiyorum tabi yanında bisiklet ve koşu bandı da yapıyorum bu konu da biraz bilgilendirir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
squat yak yağmaz. Bölgedeki kasları geliştirir.eğer o bölgende yağlanma varsa,sıkılaşan kaslar yağları dışarı iteceğinden daha fazla yağlı görünürsün.sana squatla yağ yakarsın diye kim dediyse yanlış söylemiş,çünkü yağ sadece KARDİYO ile yakılır.
quote:
Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin
squat yak yağmaz. Bölgedeki kasları geliştirir.eğer o bölgende yağlanma varsa,sıkılaşan kaslar yağları dışarı iteceğinden daha fazla yağlı görünürsün.sana squatla yağ yakarsın diye kim dediyse yanlış söylemiş,çünkü yağ sadece KARDİYO ile yakılır.
O zaman ben sadece kardiyo yapıyım.Önereceğin bir şey var mı bu konu hakkında hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin
squat yapar isen metabolizman hızlanır dolayısıyla aynı kardiyodaki mantık . squat ta bir nevi kardiyodur . bu arada kas çalışınca da metabolizman hızlanacağından dolayı yağ yakma işlemi devam eder , gitgide azalarak belli bir süre sonra (8-12 saat ) durur.