Şimdi Ara

SSD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ingiltereden dönerken SSD alıp dönmeye karar verdim fakat ne alıcağım konusunda baya bir kararsız kaldım. Yaklaşık 100pound (300TL) civarında bakıyorum.

Vertex 3 ve 4 120gb lara baktım. Özellikle vertex 3 ün fiyatı vatanda 350tl iken amazonda 250civarında. Fakat vertex4 lerin yazma hızlarıyla ilgili kullanıcı şikayetleri okudum ama yine de donanımhaber'e danışmadan karar vermek istemedim.

Vertex 3,4 veya başka önerebilceğiniz 120-160gb (malum 240ların fiyatları daha yüksek) SSD ne önerirsiniz?

Firmware ve diğer konularda alınabilecek f/p olarak en iyisi OCZ midir? OCZ ise vertex 3 mü 4 mü? Agility den farkı nedir? Teşekkürler...

edit: imzamdaki sistem eski sistemimdir, güncellemeyi unuttum.

intel i7 q950
    gigabyte x58 serisi
    hd 6950/70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmiyorki -- 27 Haziran 2012; 1:39:26 >

• bugün sipariş vermem gerek, dolayısıyla yorum yaparsanız sevinirim.
  • Bulduğum vertex 3 120gb --> 85pound yaklaşık 245TL

vertex 4 128gb ise 100pound yaklaşık 285TL. Üstelik 1.4 firmware ile beraber 128gblıkların üstündeki hız sınırı da kaldırılmış sanırım.

40TL fark için vertex 4 tercih edeceğim gibi duruyor.
  • yardım için kimse cevap yazmak bile istemiyor herhalde artık...
  • vertex 4 doğru bir seçim dostum iop değerleri oldukça iyi. verdiğin fiyat farkına değer. fakat 775 pin kullanıyorsun sanırım. Büyük ihtimal sata2 dir anakartın. Tam performansını alamazsın ssdnin fakat ileriye dönük olarak iyi bir seçim olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapethelife -- 27 Haziran 2012; 17:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife

vertex 4 doğru bir seçim dostum iop değerleri oldukça iyi. verdiğin fiyat farkına değer. fakat 775 pin kullanıyorsun sanırım. Büyük ihtimal sata2 dir anakartın. Tam performansını alamazsın ssdnin fakat ileriye dönük olarak iyi bir seçim olucaktır.

Dostum imzamdaki sistem eski sistem belirtmiştim yukarda. 1366pin kullanıyorum gb x58 serisinden sata3 destekliyor yani..
  • Sonunu okumamışım mesajın dostum kusura bakma. vertex 4 doğru bir seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Ram tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vertex 4 tabiki kendimde aldım bu diski.
  • Evet ben de aldım dün vertex 4 128gb lık modelini 280TL ye
  • Dostum iyi seçim.SSD'ye sadece (şahsen) işletim sistemi ve en fazla işlem yaptıgın yazılım,oyun felan koy.Bendede var SSD 120 GB ,Win7 , Silkroad,MW3,BF3 var.Ve çok rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Splinter07

Dostum iyi seçim.SSD'ye sadece (şahsen) işletim sistemi ve en fazla işlem yaptıgın yazılım,oyun felan koy.Bendede var SSD 120 GB ,Win7 , Silkroad,MW3,BF3 var.Ve çok rahatım

evet haklısınız, win 7 ve bazı önemli uygulamalarla Diablo 3, WoW, HoN, CS global offensive ve dota2 yüklemeyi dusunuyorum. Herhalde hepsi için yeterli olur ve doluluktan yavaşlama yapmaz umarım.

• Bu arada, fiyat için ne diyorsunuz? TR'de daha uygun alabilceğim bi yer olabilir miydi bilmiorm tam olarak ama araştırmıştım yok gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmiyorki

Bu arada, fiyat için ne diyorsunuz? TR'de daha uygun alabilceğim bi yer olabilir miydi bilmiorm tam olarak ama araştırmıştım yok gibiydi.

Evet var.Vatan ve teknobiyotik'i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmiyorki

Bu arada, fiyat için ne diyorsunuz? TR'de daha uygun alabilceğim bi yer olabilir miydi bilmiorm tam olarak ama araştırmıştım yok gibiydi.

Türkiyeden almaman isabet olmuş o fiyata bulamazdın garanti konusunda da OCZ yerli firmaların çogundan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 30 Haziran 2012; 9:26:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.