Şimdi Ara

Stokta olmayan ürünün Tüketici hakları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Corsair RM100i" Power satın aldım. Bu ürünüm daha sonra arızalandı ve Hepsiburada'ya gönderdim.

Ürününün Stokta aynısı veya bir üst modeli olmadığı ve bu neden ile sadece para iadesi yapabileceklerini belirttiler.

Ürünün fiyat farklı çok değişti. Edilen iade ile yeni bir ürün alamam.

Tüketici haklarında ürünün "Misli (Eş, Benzer)" ile değişim yapılacağını belirten yasa tam olarak ne anlama geliyor?

Bende şu şekilde belirttim. Corsair ürünü yoksa sitenizde olan benzeri farklı marka ile ürün ile değişimini kabul edeceğimi belirttim. Tabi kabul edilmedi.

Bu yasa ile benzer farklı bir marka ürünü talep hakkım var mıdır? Bi ürün stokta yoksa benzeri Farklı marka veya güncel ücretinin iadesini yapılması gerekmez mi? (Bu arada ürün hiçbir yerde satılmıyor.)

Diğer türlü stokta yoksa müşteri mağdur edilecek mi?

• kardeş banada aynısını yaptı amazon tv aldım ertesi gün dolar çıktı ürün stokta yok elimizde olunca göndercez diyolar bekleyin diyolar dolar aldı başını gıtti tv fiyatı alamıcam bi paraya çıktı şimdi bunlar göndermiceklermi napıcaklar senin durum ne oldu nasıl bir yol izleem lazım bilerek bekletiyo amazon yüksek fiyattan satıcak tv yi stoğa koymuyor koysa bana göndermek zorunda bende iptal etmiyorum 1 hafta oldu alalı tv yi şikayet ederim her hakkımı kullanırım falan dedim bekleyin stoğa girince göndercez dediler 2 ay beklesemde gene beklicem iptal ederlersede mahkemee basvurcam sen ne yaptın merak ettim cevaplarsan sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.