Olay, İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, Hisar Sokak üzerinde geçtiğimiz gece saat 23.45 sıralarında bir markette yaşandı. İddiaya göre, mahallede bulunan iki market arasında ekmeği 1 TL indirimli sattığı gerekçesiyle tartışma çıktı. İkili arasında çıkan tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Erol Boy belindeki silahı çıkararak. Aytaç Ağbaba(52) ve Berivan Ağbaba’yı(24) silahla vurdu. Kurşunların hedefi olan Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan baba ve kızı hastaneye kaldırılırken, Erol Boy ise gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Aytaç Ağbaba ve Berivan Ağbaba tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aytaç ve Berivan Ağbaba’nın naaşı otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı. "Bir şarjör boşaltmış" Aile yakını Osman Çimen, "Ürünleri daha uyguna satıyor diye arka sokaktaki komşusu gelmiş. ’Neden ucuza mal veriyorsun? Benim müşterilerimi çekiyorsun’ diye bir tartışma olmuş. İnsanlar kavgayı ayırmış ama daha sonra cinayeti işleyen vatandaş silahını alıp geliyor vuruyor. İkisini de kaybettik" dedi. Nurettin Turan isimli bir vatandaş ise, "Aytaç Ağbaba kendi köylüm, burada da yakın oturuyoruz. Erol Boy ile de aynı yerde oturuyoruz. Ben yatıyordum, saat 12’ye geliyordu. Kurşun sesleri geldi. Bir şarjör boşaltmış. Biz gittik, sokak üzerinde polis doluydu. Ambulans gelip götürmüş" diye konuştu. İHA Katil zanlısı: Katil Zanlısı tarafından vurularak öldürülen baba ile kızı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Eylül 2024; 16:56:40 > |
Sultanbeyli'de bir market sahibi, ekmeği 1₺ ucuza satan başka bir market sahibi ve kızına ateş etti
-
-
Konunun içinde comodo ejderi yok.
Ayrıca malumlar, malumunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 10 Eylül 2024; 16:47:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'un bazı ilçeleri çok tehlikeli, sultanbeyli de bunlardan biri.
-
Gereği yapıldı.
-
amerikaya gitmenize gerek kalmadı amerikayı ayağınıza getirdi akp
-
Ülke texasa döndü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşadığım ilçe, cidden anadolu yakasının en kötü ilçesi son ibb seçimlerinde murat kurumun kazandığı tek anadolu yakası ilçesi, eskiden az da olsa mahalle kültürü vardı, o da bitti
Nüfusunun çoğu doğu karadenizliler ve Erzurumlular, kalanı da kürtler, cidden çok sıkıntılı bir ilçe eskiden bu kadar cesur değillerdi ama kürtler artık iyice istediği gibi at oynatıyor, Kadıköy meydanda 3 kürt halay çekse koşup işte chpnin ilçesi diye haber yapanlar buraları görmüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dudullu’ dan beterini görmedim…
istanbulda girip çıkamayacağım hiçbir mahalle yok herkesi kendiniz gibi balkon muhallebeci çocuğu sanmayın
dövüşçüyüm fitnesçiyim geleni ezerim kaslıyım güçlüyüm diyede düşünmeyin
dün milli kickboxcununda kafasına sıktılar
-
Allah rahmet eylesin. Sen ucuz sattın, sen benim müşterimi çaldın muhabbeti ben bildim bileli mahalle arası veya küçük şehir esnafları arasında sorun olur. Fakat eskiden kavga,dövüş, bir birine atarlanma şeklinde olur ve orada kalırdı. Günümüzde birisine git öte desen silahla diğerini öldürüyor. Dizilerde hemen racon kesilmesi, silaha sarılmasına ve adaletin can yakıcı cezalar vermemesine bağlıyorum bunu artık.
-
Gelecek hükümetin acilen aldatma ve racon dizilerini yasaklaması lazım. Rusya da bile Türk dizileri yasaklandı.
yakın zamanda dünyanın en tehlikeli şehirlerine sahip olacağız.
-
Lan oğlum ben de yeni bir haber diye okuyorum. Ne diye hortatıyorsunuz böyle 3. sayfa haberlerini. Toplum leş işte biliyoruz.
-
Bunu genelde murtazagil yapıyordu şaşırttınız leyn.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X