Şimdi Ara

Superonline Fiber'e Rakip Geliyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceren Dilekçi- Evler ve binalara kadar fiber hizmetini tüm müşterilerin ve internet sağlayıcıların hizmetine sunan Türk Telekom ile fiber hizmeti 81 ilde aynı anda başlıyor.
    Bugün gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Türk Telekom’un CEO’su Gökhan Bozkurt, yüksek kalite, hız ve kapasiteye olan ihtiyacın arttığını, bu nedenle 81 ilde haneye fiber hizmetini başlattıklarını söyledi. Fiberoptik ağlarla Türkiye’yi öreceklerini kaydeden Bozkurt, dijital uçurumu kaldırmak adına çabaladıklarını belirtti. Dünyadaki fiber kablo uzunluğunun 177.600 km, Türkiye’de ise 150.600 km olduğunu bildiren Bozkurt, altyapıda kullanılan fiber optik kablo uzunluğunun dünyanın çevresini dört kez dolaşacak uzunlukta olduğunu dile getirdi.
    Türk Telekom Operasyon Başkanı Mehmet Atalay, yaptığı konuşmada, 2011 yılında 17.600 km fiber optik kablo döşendiğini kaydederek, 2011 itibariyle 150.600 km fiber optik kablo altyapısına ulaştıklarını belirtti.
    2011 yıl sonu itibariyle fiber altyapının ülke genelinde 730 bin haneye ulaştığını bildiren Atalay, 2011’de bir saatte 9 km fiber döşediklerini ve 2012’de bin 500 haneyi 1 saat içinde fiber optik altyapısına geçireceklerini belirtti.

ÜCRETSİZ FİBERE GEÇİŞ

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, ise fiber internet altyapısının bulunduğu yerlerde Türk Telekom müşterilerinin talep ettikleri fiber internet paketine geçebileceklerini kaydederek, kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden fiber internet paketlerine geçiş yapabileceklerini söyledi.

Mevcut durumda, 8 megabit olarak standart hale getirilen hız, 24 megabitten başlayacak ve bu rakam 35, 50 ve 100 megabit’e kadar çıkacak.

http://www.gazeteport.com.tr/haber/76426/ulkeyi_fiber_aglarla_orecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klucky35 -- 30 Ocak 2012; 19:25:40 >

• AKK INJECTED.
  • adil kullanım kotası nı 100 gb dan baslatmadıktan sonra hicbir anlamı yok.
  • Bakalım daha ucuz mu olacak...
    Daha ucuz olmadığı sürece geçmeyi düşünmem...
  • Belki en azından TTNET müşterileri telefon sabit ücretinden artık feragat ederler. Veya mecbur kılarlarmış bakın o zaman gümbürtüye.

Ha biran önce TTNET bu fiber işine girsinde en azından müşteri kaybetme yusufuyla superonline belki aklını başına toplarda şu AKN saçmalığını ya tamamen kaldırır ya da şöyle 250Gb seviyelerine çeker.

Şu durumda bile 250Gb dese bu kadar kavga gürültü olmazdı belki. Bu ne kardeşim 49Tl'ye 25Gb, saçmalığın daniskası.

Bu arada ben superonline işinden çok pişman oldum, tekrar TTNET kullanıcısı olmaya karar verdim, acaba ne kadar taahhüt bedeli bindirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 30 Ocak 2012; 21:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bakalım daha ucuz mu olacak...

En azından sahtekarlık yapıp, halkı kandırmazlar. Rekabet Superoffline'ı basiretli davranmaya iter belki. Hiç umudum yok ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klucky35

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bakalım daha ucuz mu olacak...

En azından sahtekarlık yapıp, halkı kandırmazlar.

TTNet mi kandırmaz ?? .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hem adsl/vdsl hem de fiber
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TT Net bilmiyorum ama Superoffline tam bir düzenbaz. Giren pişman. Bindiği dalı kesiyor. Uzan Grubu bunlardan daha insaflıydı..
  • Daha ucuz olmaz olamaz sebebi de internet fiyatına devletin karar veriyor olması.
    Yüksek hızlı sınırsız bağlantıların hızları sizce neden tüm servis sağayıcılarda aynı?
    Kotalara da fiyatlara devlet karar veriyor da ondan.
  • Önemli olan dürüst olması. Halkı kandırmaması...
  • Suan nerelere hizmet verdiklerine bakabilcegimiz bi yer var mi?
  • Onu bunu bilmemde fiber nereye gelirse gelsin artık akksiz olmaz. anca uydunet gibi dürüst bir firma olması lazım akksiz fiber kullanmak için :D bunlarda fibere akk getirecekler. zaten akk ye dair herşey ttnet in başının altından çıkmjıştı.
  • arkadaşlar sizde hiç birşeyi beğenmiyorsunuz. 24 mbit aynı fiyata gayet iyi bir hız . akn olur bencede muhakkak belki şartlarını değiştirirler. 1mbite degilde 8 mbit e düşer bu seferde kim bilir
  • GJesper bu adil kullanım şartlarını firmalar belirlemiyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

GJesper bu adil kullanım şartlarını firmalar belirlemiyor ki.

evet ama uygulayıp uygulamamak firmaların elinde ki bence müşteri memnuniyeti açısından uygulamamaları lazım. ttnet de var ama uygulamıyorlar.
  • bence uygulanması lazım fakat sınırı yükselterek.

forumda gezin biraz boş boş download yapanları görmek mümkün. iyi niyet dışı kullanıyorlar.

ttnet uygulamıyor benim tarifemdede gayet memnunum şahsen ttnet ve adsl den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

AKK INJECTED.

rakip iyidir her zaman
  • Telekomun ben geliyorum demesi yetti. Bugün AKK yi erken bitirdiler. Hata mı devamlı mı göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klucky35 -- 31 Ocak 2012; 14:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klucky35

Telekomun ben geliyorum demesi yetti. Bugün AKK yi erken bitirdiler. Hata mı devamlı mı göreceğiz..

Erken dediginiz de 31 ceken bir ayda ayin 30 unda bitti. Yani subat ayi 28 gun diye belki onda da gec bitirecekler.
  • Telekom gene bizi heyecanlandırmaya devam ediyor inşallah güzel olur iyi olur,memnun oluruz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.