Şimdi Ara

SURİYELİLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktık her gün bunlarla uğraşmaktan devlet bu sülüklere 3 milyar dolar harcıyo bana tabela hela çuvallada kdv alıyo ne olacak bu ülkenin hali ne zaman defolup gidecek bu suriyeliler devlet bu köpeklere kelle başı 600 lira veriyo bide kaçak çalışıyolar sonrada pkk apo posteri açıyolar resmen 1.5 milyon terörist ülkeye giriş yaptı ses yok kapkaç hırsızlık tecavüz uyuşturucu haberlerinde hep bu itler var neden bu besleme köpeklere kimse ses çıkarmıyo işte bi haber daha...

http://www.haber7.com/guncel/haber/1187047-mahalleli-ile-suriyeliler-arasinda-gerginlik

• Daha bu iyi günleri, en sonunda halk galeyana gelecek hepsini bu ülkeden kovucaz. Herkesin bir tahammül seviyesi var, hükümet yapamıyorsa halk yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Daha bu iyi günleri, en sonunda halk galeyana gelecek hepsini bu ülkeden kovucaz. Herkesin bir tahammül seviyesi var, hükümet yapamıyorsa halk yapar.

Hileyle gelen devrimle gider hesabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torkk.

quote:

Daha bu iyi günleri, en sonunda halk galeyana gelecek hepsini bu ülkeden kovucaz. Herkesin bir tahammül seviyesi var, hükümet yapamıyorsa halk yapar.

Yok hocam bu milletle o kapasite nerde? Adam suriyelilere kızar, oyunu yine mağlum partiye atar. Ben suriyeliler için diyorum, en yandaşı bile tahammül edemiyor bunlara. Ortak bir sorun oldu bunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torkk.

quote:

Yok hocam bu milletle o kapasite nerde? Adam suriyelilere kızar, oyunu yine mağlum partiye atar. Ben suriyeliler için diyorum, en yandaşı bile tahammül edemiyor bunlara. Ortak bir sorun oldu bunlar.

Haklisin kardes.Bu mayasi bozuklarin kokunu kurutmak lazim.Bu yolun sonu darbe olur diyordum ama adamlarin TSK'da da adamlari var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben suriyelilerin bi zararını görmedim açıkcası sorun çıkaran insanlardan daha medeniler bizim burda bi kaç tane var hiç sıkıntı çıkarmazlar .Öyle sıkıntılı insanlarada benzemiyolar sonuçta mağdurlar
  • Devlet birşey yapamaz çünkü sığınma hakkı diye birşey var. Mesala ben bir türk olarak amerika sınırına gelip amerika birleşik devletlerinden sığınma hakkı isteyebilirim.
    Bu durumda halk sert bir şekilde tavrını ortaya koymalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu Terörü
    5 yıl önce açıldı
    suriyeli adamdır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arap ülkelerini sevmiyorum.Ama gelip bize sığınmış insanları ülkeden sınır dışı etmek insanlığa sığmaz.Mülteci hakları ve sorumlulukları anayasada belirtilmiş.Ülkemizin temel ihtiyaçlarını karşılama sorumluluğu vardır.Onların ise bu ülkenin kurallarına uymak.
  • quote:

.
     SURİYELİLER...
  • bu yönetim stili böyle devam ederse, azınlık olarak biz türkleri gösterirler
    savunanları hiç anlamıyorum.. eyvallah candır, iyidir, insandır ama kötülük yapanın yanımızda yeri yok

bi almanyaya, ingiltereye ne bileyim fransaya gitmeye çalışsanıza 2-3 haftadan fazla tutuyorlar mı sizi orada
    ülke daha kendi iç sorunlarını çözemiyor, hala suriyelilerle uğraşıyoruz
    dilencilik en baba işleri.. hele geçen gün abi kardeş büyük ihtimal sigara+para istediler, rica fana değil. direkt olmayan türkçeleriyle sigara ve para ver dediler
    sorun yok ama bi daha rahat rahat insanlardan bi şey istemeyeceklerini biliyorum

• Milyon milyon suriyeli getirdiler. Türkiyede şu anda 3 milyon suriyeli var ve sayı her gün artıyor. Bunlar iyi günler 1-2 nesil sonra binlerce kabadayı çıkacak. Daha şimdiden 5 yaşındaki çocuklar kolumuzdan bacağımızdan çekiştirip para istiyorlar, gerisini siz düşünün artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar Muhacir biz Ensar'ız diyip ülkeye soktular Suriyelileri, şimdi ülkeden atmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Arap ülkelerini sevmiyorum.Ama gelip bize sığınmış insanları ülkeden sınır dışı etmek insanlığa sığmaz.Mülteci hakları ve sorumlulukları anayasada belirtilmiş.Ülkemizin temel ihtiyaçlarını karşılama sorumluluğu vardır.Onların ise bu ülkenin kurallarına uymak.

Hocam onlara sınırda kamp kurdular. Orda yaşasınlar işte.

Ankara Kızılay ' da her 10 metrede Suriyeli dilenci var yahu.
  • Geçen bir konu açmıştım bilen bilir, camın önünde rahatsız ediyordu bunlar beni. Geçen akşam yine açmış arapça şarkıyı son ses dinliyor. Uyumaya çalışıyordum o sırada.

Gerçekten test ediliyoruz, sabır testi.
  • Hatay/İskenderun'da yaşıyorum düşünün burasıyla suriye 1 saat yol. Etrafta artık türkçe konuşacak adam kalmadı. Her taraf suriyeli pis pis bakıyor hepsi. Geçen gün 3 arkadaşla bunların 3 tanesini bir dövdük mahallede görünmez oldular.
  • he oq
  • Fatih çevresinde yaşayan bilir orası tamamen suriyeli oldu artık. Sanki biz onların yurdunu işgal etmişiz gibi. 5 yaşındaki çocuk bize bıçak çekiyor onun dışında para isteyen elinde ne görse isteyen çocuklarla dolu. Devlet o kadar suriyeli doldurdu sahip çıkmıyor.

• Mağarada mı yaşıyorsun?Beşir atalay, bunula ilgili tüm illerde ki valilere zaten genelge gönderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemi

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Arap ülkelerini sevmiyorum.Ama gelip bize sığınmış insanları ülkeden sınır dışı etmek insanlığa sığmaz.Mülteci hakları ve sorumlulukları anayasada belirtilmiş.Ülkemizin temel ihtiyaçlarını karşılama sorumluluğu vardır.Onların ise bu ülkenin kurallarına uymak.

Hocam onlara sınırda kamp kurdular. Orda yaşasınlar işte.

Ankara Kızılay ' da her 10 metrede Suriyeli dilenci var yahu.

Sen de doğru söylüyorsun. Kendi ülkemizdeki fakirlere bu kadar duyarlı olmuyoruz.Ankarayı bilmiyorum ama istanbulda azcık lüx araba görünce üstüne atlıyolar.Ben silicekleri çalıştırıyorum kaçıyolar ama korkuyorum biri bigün arabanın altında kalıcak.

• Hei. kullanıcısına yanıt

Bunu dedikten 10 sene sonra olaylar cikti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.