Şimdi Ara

Taahhüt bitmeden servis sağlayıcı değiştirmek, cezası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 24 ay taahhütlü d-smart+internet kullanıyoruz, taahhüt 14 ocakta bitiyor.
    TTnetten arayıp güzel bir teklif yaptılar kabul ettik fakat daha imzalar atılmadı.
    TTnet temsilcisine diğer abonelik iptal edildiği için ceza öder miyim dedim kendileri yeni tüketici yasası ile birlikte son taahhütün son 1 ayında yapılacak hizmet sağlayıcı değişiklerinde ceza ödemezsiniz sadece kullandığınız günlerin faturasını ödersiniz dedi.

Fakat bahsettiği şeyin örneğini bulamadım, bir de yeni tüketici kanunu bizim 2 sene önce yaptığımız taahhütü kapsar mı?

Açıkçası güzel kampanyalar 31 aralıkta bitiyor sonrası zamlı olacak bu yüzden değiştirmek istiyoruz ama ne yapacağız bilemedim.

• Evet son aya girdiğinizde iptal sağladığınızda sadece o ayın faturasını taahhütsüz olarak ödersiniz.Örneğin sizin paketiniz normalde 70 lira taahhütle 60liraya kullanıyorsunuz size son faturanız 60 değilde 70 gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Evet son aya girdiğinizde iptal sağladığınızda sadece o ayın faturasını taahhütsüz olarak ödersiniz.Örneğin sizin paketiniz normalde 70 lira taahhütle 60liraya kullanıyorsunuz size son faturanız 60 değilde 70 gelir

Peki hocam atıyorum 2 yıllık taahütü 10. Ayda bozduk. Ne kadar öderiz? Yani kampanya indirimleri 10 la mı çarpılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Evet son aya girdiğinizde iptal sağladığınızda sadece o ayın faturasını taahhütsüz olarak ödersiniz.Örneğin sizin paketiniz normalde 70 lira taahhütle 60liraya kullanıyorsunuz size son faturanız 60 değilde 70 gelir

Peki hocam atıyorum 2 yıllık taahütü 10. Ayda bozduk. Ne kadar öderiz? Yani kampanya indirimleri 10 la mı çarpılır?

Cayma bedeli iki yolla hesaplanıyor :
    1-Ay başına aldığınız indirim x kullandığınız ay (Örneğin ayda 5 lira indirim yapılıyor size 22ay kullandınız 5x22=110 lira bulunur.)
    2-Kalan aylarda ödeyeceğiniz fatura tutarları hesaplanır(Örnek olarak 24 aylık taahhütünüz var ayda 50 lira ödüyorsunuz, aylık 5lira indirim alıyorsunuz 22.aydaysanız kalan 2 ay için 2x50=100 lira hesaplanır.)
    Bu çıkan iki tutar karşılaştırılarak sizin için en uygun olanı faturalandırılır.

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun, yani siz böyle emin söyleyince daha iyi oldu.

Fakat yine de bizim imzaladığımız taahhütname sonuçta farklıydı bu sorun olmayacak yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrvrl

Hocam sağolun, yani siz böyle emin söyleyince daha iyi oldu.

Fakat yine de bizim imzaladığımız taahhütname sonuçta farklıydı bu sorun olmayacak yani?

Bu BTK nın çıkardığı bir olaydır müşteriler mağdur olmasın diye dilerseniz mevcut internet sağlayıcınızdan teyit edebilirsiniz durumu onlarda söyleyeceklerdir bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.