Arkadaşlar ben ikarus fell için takas kontratı yapmak istiyorum 2 adet bir alt grup silah aldım.Sorum şu aldığım silahlar % kaç etkiliyor? 2 tane aldım ikaruss un koleksiyonundan.Şimdi diğer bütün koleksiyonlardan 1 er tane koyarsam her biri %10 a mı denk geliyor?Bu işle uğraşan güzel bir kardeşimiz beni aydınlatabilir mi ?
evet her biri %10 etki ediyor aynı zamanda gorunusu de %10 etki ediyor bs ft fn vesaire
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
evet her biri %10 etki ediyor aynı zamanda gorunusu de %10 etki ediyor bs ft fn vesaire
görünüşü önemli değil zatenikarus sdece fn mw düşüyor ama hepsini farklı koleksiyon mu yapmam gerekiyor %10 olması için hepsinin?
tugay222T
kullanıcısına yanıt
The Gods and Monsters koleksiyonundan ne kadar item koyarsan %10 %10 artıyor işte düşme olasılıgı 1 tane koyup geri kalanını rastgele koleksiyonlardan koyarsan %10 düşürme şansın. yanlız icarus fell veya g3sg1 chronos da düşebilir şansına %100 icarus atmıcak. @tugay222
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
The Gods and Monsters koleksiyonundan ne kadar item koyarsan %10 %10 artıyor işte düşme olasılıgı 1 tane koyup geri kalanını rastgele koleksiyonlardan koyarsan %10 düşürme şansın. yanlız icarus fell veya g3sg1 chronos da düşebilir şansına %100 icarus atmıcak. @tugay222
sence riske değer mi hocam ??başka trade up denenebilir dediğin? zaten diğer itemde 35-40 ediyor pek zararım olmuyor da diğerlerinden çıkarsa kötü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme