Şimdi Ara

Talisman Touch vs Ford Mondeo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce tercihim ne olmalı talisman Touch 1.6 dci 130 ps mi yoksa ford mondeo titanium 1.6tdci ikisi de Manuel. Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şeyi merak ediyorum. Acil kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muzson gel Reno diyolllaaaaa
    Konuya gelirsek Mondeo.

• Ford Türkiye distribütörü ve satış temsilcilerine rağmen Mondeo.

• mondeo

• Yeni focus bence mondeoyu tamamen bitirmenin peşinde accord un akıbeti de öyle oldu civic le. Çünkü focus 7cm büyüdü kasa uzunluğu olarak.

Talisman daha güncel kasa ve tasarımı bana sorarsanız d sınıfının en iyisi.

Malzeme kalitesi olarak bir vw değil belki ama touch paketi bile çok dolu bir araç talisman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgargibiozgur -- 28 Ekim 2019; 0:21:20 >
  • ruzgargibiozgur R kullanıcısına yanıt
    Touch pakette Megane gibi herhalde analog ekran beklemiyorsunuz.
    508 Access-yeni kasa Active'de fazlasıyla dolu, Passat'ın boşu da aynı şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Touch pakette Megane gibi herhalde analog ekran beklemiyorsunuz.
    508 Access-yeni kasa Active'de fazlasıyla dolu, Passat'ın boşu da aynı şekilde.
    508 tasarımı talismanın yanından geçemez hocam

Passat trend otomatik far yağmur yok diye biliyorum ama touch passatın comfortundan da bir hayli donanımlı

Focusun boyu büyüdü ama kalite ve konfor olarak mondeo çok daha iyi. Bu konularda yakalaması imkansız. Torsiyona dönen arka süspansiyonlar, eksik donanımlar ve hala unutamadığım arka kapı içi malzemesiyle önceki kasasına göre tasarruf odaklı üretilen bi araç imajı verdi bana focus.

Talisman-moneo kıyasına gelirsek yine mondeo kalite ve konfor olarak daha iyi, tasarım subjektiftir, bana göre de talisman biraz daha iyi ama mondeoda kırmızı renk ve 18 inç füme çok kollu jant kombinasyonu aracı bambaşka bi şekle sokuyor, gerçekten mükemmel oluyor. Onun dışında 1.6 dci 130 hp motor yakıt/performans olarak daha başarılı 115 hp tdci motora göre. Zor karar ben şu anda yazarken bi tercih yapamadım
  • Koltuk masajı ve 5 farklı sürüş modu sadece iki tane passat ta olmayan özellikleri

Önceki kasa 508 ile Latitude karşılaştırılır zaten, makyajlı talisman ile yeni kasa 508.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Focusun boyu büyüdü ama kalite ve konfor olarak mondeo çok daha iyi. Bu konularda yakalaması imkansız. Torsiyona dönen arka süspansiyonlar, eksik donanımlar ve hala unutamadığım arka kapı içi malzemesiyle önceki kasasına göre tasarruf odaklı üretilen bi araç imajı verdi bana focus.

Talisman-moneo kıyasına gelirsek yine mondeo kalite ve konfor olarak daha iyi, tasarım subjektiftir, bana göre de talisman biraz daha iyi ama mondeoda kırmızı renk ve 18 inç füme çok kollu jant kombinasyonu aracı bambaşka bi şekle sokuyor, gerçekten mükemmel oluyor. Onun dışında 1.6 dci 130 hp motor yakıt/performans olarak daha başarılı 115 hp tdci motora göre. Zor karar ben şu anda yazarken bi tercih yapamadım
    Eski focus 3.5 kullanıcısı olarak dediklerinize katılıyorum, ford konfor aracı renault hiçbir şekilde kıyaslanamaz konfor konusunda. Malzeme kalitesi anlamında da aynı şekilde

Ama tasarım motor ve donanım anlamında talisman baya önde gidiyor

Titanium mondeo ile touch talisman arasında fark yoktur sanırım donanım olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Önceki kasa 508 ile Latitude karşılaştırılır zaten, makyajlı talisman ile yeni kasa 508.
    Eğer son kasa 508 den bahsediyorsanız fiyat performans olarak yine talisman geçecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Titanium mondeo ile touch talisman arasında fark yoktur sanırım donanım olarak ?
    Ekran olarak rlink 2 talismanın önde olduğu konulardan, koltuk masajı, 5 farklı sürüş modu, pure vision led farlar, adaptif sis aklıma gelenlerden bazıları

Ama kesinlikle direksiyon netliği anlamında ve konfor olarak mondeo.

Ayrıca mondeonun full paketi titanium iken talismanın icon ve icon da daha bir çok özellik mevcut ambiyans aydınlatma koltuk ısıtma soğutma vs gibi...

• 100 kusur binlere çıkacaksam 2. El bir Volvo s60 1.6d powershift advance alır keyfime bakardım. Ancak yalnızca ikisi arasindaysam kesinlikle mondeo alırım hocam. Konfor, yol tutuşu ve malzeme kalitesi olarak mondeo önde ancak verimlilik ve bakım maliyeti açısından talisman. Bakım araligi Renault 20.000 km Ford 15.000 km. Talisman’in teknolojik zımbırtısıda daha çok bu avantaj mi dezavantaj mi tartışılır . Tasarım konusunda bir şey diyemeyeceğim bu konu tamamen göreceli. Bu arada unutmadan Volvolarin 1.6 dizel motorları da fordun 1.6 tdci motorudur. Yalnızca bir tavsiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tereddüt etmeden Mondeo alırım multimedyasi sync versiyon 3 olsun bana yeter. 2 yakışmıyor.

• Konuyu hortlatıyorum beyler 115 ps'lik dizel ünite mondeo'yu rahat çekebiliyor mu ? ağırlığı 1500 kg mondeo'nun ?

• Hortlamısken ben de sorayım eğer talisman kullanıcıları varsa. Fikirleri nedir. Motorun kronik sorunları vs var mı acaba? Astra Cosmoyu satıp golf vs bakarken talisman dikkatimi çekti touch paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Konuyu hortlatıyorum beyler 115 ps'lik dizel ünite mondeo'yu rahat çekebiliyor mu ? ağırlığı 1500 kg mondeo'nun ?

Yıllarca 100 hp civarı araç kullanmış biri için rahat çeker, 130-150 hp araçları kullanan biri için zor çeker...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.