Şimdi Ara

Tavan folyo-Araç muayene hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç beyaz, tavan siyah folyo kaplı. Muayaneden geçmiyor bildiğiniz üzere... Ben de beyaz folyo alıp muayeneye gideceğim gün kendim siyah olan tavanı tekrar beyaza kaplayarak gitmek istiyorum fakat bir kaç soru sormak istiyorum ;

İlk defa folyo yapacagım için illaki jilet gibi olmayacak diyelim ki muayene de anladılar sıkıntı cıkarırlarmı? yanı sonuc olarak arac rengı beyaz suan da dasen beyaz renk göruyorsun altında sıyah renk olmasından sanane tarzı bır atar yaparsam sıkıntı olurmu?

Diğer bir sorum kapladıktan 3-4 saat sonra söksem alttakı folyoya zararı olurmu ya da yapıskanı kalırmı cıkarınca?

Daha once boyle bısey yapan varmı ? Teşekkürler

• fikri olan yokmu ?
  • Siyah folyonun üstüne beyaz cektiniz muayeneden sıkıntısız geçtiniz.Beyaz folyo yu nasıl cikarcaksiniz muhtemelen siyahida kaldırıp çıkabilir.Birde istasyonda aracta kusur agir kusur cikti.Sonrası bir konuşma geçmiyor personelle cımbızla laf alıyorsun. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam folyo kaplama yapan yerlere danışın, normal şartlarda sökülen folyolar aracın üstünde baya bir yapışkan izi bırakıyor. Sizde sökerken büyük ihtimalle diğer folyoya zarar verirsiniz.

Bence mantıklı çözüm şu, siz aracınızdaki folyoyu sökün muayeneye girin, daha sonra yine 1 siyah folyo ile kapatın. Sonuç olarak zaten 1 tane folyo alacaksınız.
  • 150-200 tl masrafı var, ruhsata işletin kurtulun.
  • gittinizde gerimi döndürdüler muayeneden yoksa herkezin dilinde olan farklı renk geçmez bilinirliğindenmi böyle konu açtınız merek ediyorum.

benimde tavan farklı bi renk merakımdan sordum muayeneye gitmedim.
  • Güneş yanığı yoksa folyo ne işe yarıyor ?
    Hayır bilmediğimiz bir faydası varsa hepimiz yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaput ve tavana şerit attırınca da muayene de sorun oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecer adamin sansina bagli,dogan varken gittik tavanda folyo vardi.Adam yanina cagirdi folyo sorun olur,ruhsata isli mi ? dedi.Yok abicigim gunes yanigindan cok kotu gorunuyor diye kaplamayi kendimiz yaptik,para yok.Bak istasyondaki diger arabalara hepsi yuksek model paramiz olsa ugrasirmiyiz bunla ? Adam soyle bir bakti cevresine sonra ikimize bakti hadi bakayim simdilik boyle olsun,paraniz olunca halledin bunu.Benimde asgari ucretli calisan oglum var,anliyorum sizi...dedi.Araba da oynanmamis orjinal olup sadece tavanda folyo olunca gecirdi.

Tavan folyo-Araç muayene hk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende konu açacaktım iyi olmuş,
    internette dolaştım bazıları geçer bazıları geçmez demişler.
    yeni aldığım aracın,muayenesi öbür ay bitiyor. rengi giri tavanı siyah folyoyla kaplamışlar, sökmeye çalıştım. ama daha önceden macunlanmış macun çatlamış, folyo tavandaki macunla gelmeye başladı.yani sökersem elimde kalacak diye korktum , folyoyuda yeniden yapıştırım ama çatlaklar belli oluyor. bu şekilde muayeneden geçer mi?
    yada komple söksem folyoyu daha güzel gri bi folyo kaplasam çatlaklar biraz belli olsada sorun değil, güzel durur mu?aynı renk folyoyla muayeneden geçerim diye düşünüyorum.

75 model opelin tavanıda siyah deri kaplamaydı, ama o ruhsatta kırmızı siyah diye geçiyodu, bide 2000 yıllarda muayene sinyali çalıştır, frene bas şeklinde olduğundan sıkıntı hiç yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

gittinizde gerimi döndürdüler muayeneden yoksa herkezin dilinde olan farklı renk geçmez bilinirliğindenmi böyle konu açtınız merek ediyorum.

benimde tavan farklı bi renk merakımdan sordum muayeneye gitmedim.

Gitmedim ama herkes muayeneden geçmez dıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Güneş yanığı yoksa folyo ne işe yarıyor ?
    Hayır bilmediğimiz bir faydası varsa hepimiz yapalım.

Görüntü güzelliği... Zevk meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.