Şimdi Ara

Markette 175 TL Bonus [Her ikinci 300'e 35 [ocak 2023][Garanti-Teb-Deniz Bonus]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız her ikinci 300 TL ve üzeri harcamanıza 35 TL, toplam 175 TL bonus verilecektir. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 5 TL, toplamda 200 TL bonus kazanabilirsiniz.
    • Kampanya 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyada tüm işlemler 300 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir.
    • Fiziki ve Sanal POS'tan yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya kapsamında harcamalarını GarantiPay ile yapan müşterilere özel ekstra 5 TL, toplam 200 TL bonus verilecektir.
    • GarantiPay dahil işyerlerini görmek ve nasıl ödeme yapılacağını izlemek için tıklayın
    • Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
    • Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayabilir ya da GIDA yazıp 3340'a SMS gönderebilirsiniz.
    • Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil değildir.
    • Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilir.
    • Kazanılan bonus'lar 3 Şubat - 3 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. 3 Mart 2023 tarihinden sonra kullanılmayan bonus'lar 4 Mart tarihinde geri alınacaktır.
    • Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanyaya FastPay ile yapılan işlemler dahil değildir.
    • Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Garanti BBVA kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL'ye katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da EVET GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesi ile 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS'leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Ocak 2023; 14:56:18 >

• 750/25 nedir ya harcanması gereken miktar artıyor ama puanlar aynı kalıyor 25 TL Bonus için değmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekim 2021'de 250'e 25 yapmışlar.

Aralık 2021 500'e 35 yaptılar.

Şimdi de 750'e 25.

Bundan sonraki kampanya için önerim 1000'e 5 :)

• Zahmet edip konu açtın ama iş görmez bu kampanya.

Parafta online markette 200tl harcasam direk 30tl puanı veriyor.

Teb bozmaya başladı, dijital kampanyası bitse de kapatsak, gidişatı hiç hoşuma gitmiyor.  

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Ekim 2021'de 250'e 25 yapmışlar.

Aralık 2021 500'e 35 yaptılar.

Şimdi de 750'e 25.

Bundan sonraki kampanya için önerim 1000'e 5 :)

Aynen hocam harcanacak tutar sürekli yükseliyor lakin puanlar ya yerli yerinde duruyor ya da düşüyor ah nerede Cepteteb banka kartı kampanyası kaç aydır yok o güzel kampanyalar birer ikişer gitti

• 150-15 den 750-25 olmuş. öğlen gördüm, konusunu açmaya gerek görmedim. Gerçi art niyetli tiplerden ötürü artık kampanya konusu açmam

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Maalesef Dijital Kart kampanyası için tahammül ediyoruz TEB'e şu an.

PARAF güzel kampanyalar yapıyor. Limit boşluğum olmadığı için alamadım.

Bir ara Vakıf'ın limitini azalttım başka bankadan kart alayım diye ama ondan da red yiyince ortada kaldım. Bir bankadan kart istiyorsun reddediyor, öbürü otomatik limiti iki katına çıkarıyor.

Verseler PARAF alırdım yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Cüzdan olur mu hocam? :)

• süre de çok uzun maşallah

• Zalımsın eyteb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bölümü bayadır bizimle eğleniyor.2 gunluk bide 25 lira 

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt

garanti fiziki markete 300/25 yapmış. bu biraz değişmiş, online oluyor ama 25 veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 18 Şubat 2022; 19:50:34 >
  • 2 kartım vardı TEB te, ilkini kapattım Dijital kaldı onuda sene sonuna doğru kapatırım, eski e-ticarette gelmiyor artık aylardır kampanya yok

• Bunu tamamlayanın kendisine saygısı yoktur diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki buna katılıp harcama yapan bir kitle var ki banka ısrarla böyle kampanyalar yapıyor.

• Su digital kart kampanyasi bitsede su karti cekmeceye atsak hani kurucu uyesi olmasam kapatcam millet kurucusu bile karti kapatiyo demesin diye cekmeceye aticam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oran çok kotu

• Bu kampanya yı kimse yapmaz. Sonra ki sefer düzeltirler inşallah.

• Tonny Stark bile gelip kampanyayı savunamamış o kadar rezil kampanya

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bugün sabah 300 TL market yapmıştım garanti kampanyasını şimdi siz yazınca gördüm katıldım. Katılır katılmaz 25 TL bonus kazandınız bildirimi geldi kampanyaya sonradan katılımı sayıyor mu emin olamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.