Şimdi Ara

Teklif ettikleri pakete geçiş yaptırmadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe sabahı telefon'u açtım Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına girdim, hediye kutusunun yanında kırmızı ile "1" rakamını gördüm, dedim Allah'a Şükür bana da teklif yollamışlar gerçekten evet teklif yollamışlar, ama ne teklif 10 GB, 1000 DK, 1000 SMS 29₺ çok hoşuma gitti, düşündüm akşama kadar sonra kabul ettim. Ama aradan 2 gün geçmesine rağmen arayan soran yok özel müşteri yönetimi kısmına mail attım döndüler, teknik sebep arıza mı ne varmış ondan geçiş olmamış bugün de aradılar inceleme devam ediyor diye daha ne uzatıyorlar anlamadım. Bir daha aradıkların da fazla GB isticem özür hediyesi olarak verebilirler, sonuçta 12 ay taahhüt vereceğim yoksa biliyorlar ne yapacağımızı hepte böyle aksilikler bizi bulur zaten buyrun gelen teklif...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçişiniz yapıldığında size bilgilendirme yapılacaktır.
  • Hatayı akşama kadar düşünerek yapmışsın
  • Bu teklif banada geldi, bugun kabul ettim.Bakalim bana nezaman donecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönmüyorlar arkadaşlar,
    kendiniz arayın geçin
    ben de 6 gün önce uygulamadan başvuru yaptım,
    3 gün bekledim arayan soran yok, ben aradım “başvurum için neden aramadnız” dedim “hemen başvurunuzu onaylayalım” dedi ve geçiş yapmış oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk TELEKOM da hattım 4 ay once 4.5G iken son 4 aydir 3G den 4.5G ye geçmiyordu birkaç defa ariza kaydı bıraktım çözemediler, En sonunda 4.5G uyumlu sim kartı değiştirmeye zorladilar bayide iken yeni sim kart alıp sim kartı degistirdim tekrar 4.5G olmadı sonra Telekom bayisinde ariza çıkarttım 25 TL Yi ödemem 4.5G yi açtırın deyince müşteri hizmetlerini arayip hallettiler sonra sim kart parasını ödedim sim parası alabilmek için böyle bir numara yaptılar dikkatli olun..

• TT ve dandik sistemleri

Kotama bakacağım hiçbir haltı çalışmıyor, aşım yaptıysam ve bildiremedilerse bindim tepelerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 gb 35 tl olan efsane tarifeyi kullanan var mı? sil süpür bu tarifede var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselg -- 17 Kasım 2019; 1:48:0 >
  • Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, demin gene aradılar incelememiz devam ediyor diye. Bu yeni hafta içinde geçirdiler geçirdiler geçirmezler ise Turkcell Rahat 7 GB tarifesine taşıyacağım hattı, taahhüt olayı da yok istemezsem gene taşırım hattı veya başka tarifeye geçiş yaparım.

• Bida böyle teklif kimseye gelmez, gelse dahi kolay olmaz gelişi

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    1 yıl sonra geliyor cevabınız hocam

Pttcell, Bimcell, Vestelcell, TeknosaCell gibi sanal operatör'ler hariç hepsinde sil süpür bulunmaktadır hocam.

• Valla hocam, şimdi 32TL'den sunuyorlar sanırım., 15GB'lisini de 39TL'den sunuyorlar.

• Onları da bitirirler hocam, Aralık tan sonra

• Bence de. 3GB'yi 28TL'den sattiklarina göre bu tip teklifler pek kalmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 16 Eylül 2020; 1:25:51 >
  • Bimcell hattımı aldıktan sonra aradan 1 ay geçmişti Türk Telekom'a geçmiştim hocam, o zaman bir defa 10 GB'ı 25 Lira'ya almıştım ne mutlu olmuştum.

Artık gelmez öyle teklifler, gerçi ben şimdi 72 GB internetimle Turkcell de daha mutluyum Ama o zaman ki duygu daha farklıydı

• O zamanlar pek kampanya da yok tabii. O zamanlar daha farklıydı. Şimdi Turkcell daha uygun(eğer kampanyalardan yararlaniyorsaniz).

Gerçi şimdi Faturasız'da şu üç teklifi sunmaya devam ediyorlar sanirim, da yüksek ihtimal bunlar da yıl sonu biter. Umarım devam eder ama.

-10GB 19TL(bazı abonelere 5GB)
    -7GB 23TL
    6GB 22TL

• Elbette yararlanmaz olur muyum hocam, yoksa 10, 12 GB'dan ileri gidemezdim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu faturasiz paketleirn gelmesi icin 1 2 yere msj atiyoduk onlar neydi bilen varsa yazabilirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.