Şimdi Ara

Telsim Özel Servisler Menüsü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonda menüde , bazı telefonlarda telsim özel servisler diye bir seçenekvar , bazılarında (benimkinde) ise yok...Nedir bunun olayı?Neden çıkmaz bazılarında veya neden çıkar?Cvp verirseniz sevinirim.Saygılar...

• bu arada telefonun modeliyle pek alakası olmadığını düşünüyorum...çünkü benimkinden çok çok düşük modelli telefonlarda bile bu özellik var bu arada beni tel n72
  • Telefonun özelliğiyle alakalı bu bence. Çünkü bendeki 1100 da o özellik varken, şimdiye kadar kullandığım çok gelişmiş cihazlarda bile yoktu, yada ben bulamadım.
  • bu menu sim karta yüklenir.sim kartı ne zaman aldın?eskiyse yüklememişlerdir.yeni olması lasım.
  • sim kart baya bi eski 6-7 senelik...Peki eski sim karta yüklemenin yolu var mı?
  • SADECE SİMKART DEĞİŞİKLİĞİ YAPA BİLİRSİN YAPMADAN ÖNCE REHBER KAYDINI TELEFONA AKTARMAYI UNUTMA
  • teşekkür ederim aydınlattığınız için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni SIM kartlarla ya da telefonla ilgili bir durum olsa gerek. Benim telefon yeni, hat ta yeni ama pek işe yarayan bir menü değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Yeni SIM kartlarla ya da telefonla ilgili bir durum olsa gerek. Benim telefon yeni, hat ta yeni ama pek işe yarayan bir menü değil.

waLLa telsimde'ki servis menüsü hiç birseye yaramıyor.
  • Olay tamamen sim kart ile ilgili. aynı durum Tcell'de de mevcut. 1996 yılında aldığım hattımda böyle bir menü çıkmazken Sim Plus'a geçtiğimde çıktı. Telsim bu şekilde isimlendirme yapıyor mu bilemiyorum ama yeni kartlarının tümünde var bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Olay tamamen sim kart ile ilgili. aynı durum Tcell'de de mevcut. 1996 yılında aldığım hattımda böyle bir menü çıkmazken Sim Plus'a geçtiğimde çıktı. Telsim bu şekilde isimlendirme yapıyor mu bilemiyorum ama yeni kartlarının tümünde var bildiğim kadarıyla.

+1
    Simplus ve yeni kartların hepsinde bu özellik mevcut. En gelişmiş servis menüsü turkcell'de bulunmaktadır (simplus)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Olay tamamen sim kart ile ilgili. aynı durum Tcell'de de mevcut. 1996 yılında aldığım hattımda böyle bir menü çıkmazken Sim Plus'a geçtiğimde çıktı. Telsim bu şekilde isimlendirme yapıyor mu bilemiyorum ama yeni kartlarının tümünde var bildiğim kadarıyla.

Dediğim gibi o zaman. Telefonumu da yeni aldığım için bu menünün hangisinden kaynaklandığını bilmiyordum, demek ki SIM kartmış. Telefonu ve SIM kartı da hemen hemen aynı anda almıştım zaten..
  • Turkcell Simplus 64 kb lik servis menüsü güncellme özelliği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.