Az önce gördüm haberi biri video çekmiş, inanılır gibi değil. Videoyu çeken olayı şöyle anlatıyor :
"Sabah 06:00 saatlerinde Çanakkale'ye gitmek üzere İstanbul-Başakşehir'den TEM'den Edirne yoluna hareket ettim. Yaklaşık 70 KM sonra Kınalı istikametine girdim ve hemen sol tarafımda ters yönde ilerleyen bir kamyon gördüm, çok şaşırdım. O anda karşı yönden bir aracın gelmemesini sabahın çok erken saatleri olmasına bağlıyorum. Farkındaysanız çektiğim videoda benim yönümde bile pek bir araç gittiği görülmüyor. Benim gibi o kamyonu fark eden herkes kornalara basarak sürücüyü uyarmaya çalıştı. Ama maalesef kamyon o şekilde devam etti."
Kimse dur demeyecek mi artık bu sarı damperli kamyonlara, kaç kişinin ölmesi gerekiyor ya da ne olması gerekiyor
Karşı şerit kapalıdır büyük ihtimal tek bir araba bile gelmiyor karşıdan bakım çalışması olabilir.
Bir kamyonun ters şeritte gideceğini sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
Karşı şerit kapalıdır büyük ihtimal tek bir araba bile gelmiyor karşıdan bakım çalışması olabilir.
Bir kamyonun ters şeritte gideceğini sanmam
Hocam o bölgede tek bir çalışma görünüyor onunla ilgili bilgi de aşağıda, yine de umarım sizin dediğiniz gibi olmuştur :
"TEM Otoyolunun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı Kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün 07:00-19:00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.(30.12.2015-10.08.2016)"
haberin hemen altındaki bariyerlerin altında yatan kız çocuğu daha çok dikkatimi çekti. yazık günah değil mi bu çocuklara. çocukları istismar edip dilendirmek ne demek. bu dünyadaki en masum varlıklar çocuklar :(