Değerli arkadaşlar elinizin altında böyle bir nimet var, çoğu kişi hazır bilgilere konmaya çalışıyor veyahut sıralamaya göre tercih yapıyor. bazı yerler sıralamasını hak ediyor, bazıları daha kötüsünü bazıları daha iyisini bunu öğrenmenin en somut yollarından biri linkedinden oranın mezunlarının ne halde olduğuna, genel olarak nerede çalıştıklarına bakmanız. ayrıca bireysel olarak bulduğunuz mezunlara da çekinmeden soru sorun en faydalı bilgileri yine onlardan öğreneceksiniz isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara soru sormaktan çekinmeyin şu dönemde yıllarca yapacağınız işi belirliyorsunuz. Eğer bağlantı kasmak istiyorsanız ki lazım bireysel olarak hesaplara girmeniz için çünkü linkedn kısıtlama getiriyor bunu aşmak için 'dh tyt/ayt forumu' diye linkedin üzerinden aratıp katılabilirsiniz yaklaşık 250 kişi var network kasmanız için bulunmaz nimet zaten 2 ay sonra hepiniz ünili olacaksınız linkedin hesabınızı şimdiden açmış olursunuz vaktiniz bol, forum da iyidir lakin troller veya kötü niyetliler olabiliyor o yüzden linkedin daha iyi olur. Bu forum mükemmeliyetçi çünkü herkesin sıralaması çok çok iyi ve ünide de aşırı başarılılar dolayısıyla aslında iyi mezunları olan yerlere çöp diyebilirler örneğin ben 2020'de odtü iibf'yi bile sıkıntılı sanıyordum o zamanlar itü top okul olarak görülmüyordu şuan fark ediyorum ki iş hayatında burada konuşulduğu kadar fark yok o zaman işsiz olursun dedikleri marmara işletme/iktisat veya ytü şuan istanbul piyasasında leblebi gibi iş/staj buluyor bunun böyle olduğunu istanbulda 1 sene staj deneyimi olan arkadaşım da söyledi kendisi forum da kullanıyordu fabricioramirez, itü econ kazandı bilenler bilir demek istediklerim böyle genel olarak şimdi ytü bile övülüyor forumda o zamanlar tavsiye eden yoktu itü bile sıkıntıdaydı düşünün yani durum böyle herkese bol şans < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 22:3:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim