Şimdi Ara

TOBB vs Özyeğin tam BURSLU Bilgisayar OY VER GEÇ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

TOBB vs Özyeğin tam BURSLU Bilgisayar OY VER GEÇ!

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2023)
Giriş
  • Tobb kampüs olarak biraz tırt gibi Özyeğinde şaçma sapan bir yerde gibi geldi bana ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metgrate -- 16 Temmuz 2017; 3:46:39 >

• TOBB a tirt diyen adam orayı yazmasın zaten gidip gördün mu? Ben gördüm tatmin oldum ozyeginle kıyaslanamayacak kadar iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka okul mu yok?

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Tırt derken kampüs olarak demeyi unutmuşum düzelttim.Ama Özyeğinde de ulaşım sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metgrate -- 16 Temmuz 2017; 3:47:23 >
  • mertk1999 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamama uygun itü türkçe vardı kalkmış,itü tutcak olsa anketsiz sorgusuz sualsiz itü zaten
  • özyeğin yeri cidden berbat muhtemelen yatılı kalırsın okulun aşağısında 15dk yürüyünce durak var 139 ve 139a geçiyor öğrenci 6lira onlarda 2saate üsküdar a gidiyor. yani sosyal yaşamı unut demek istemem ama sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaktonis -- 16 Temmuz 2017; 3:49:50 >
  • Özyeğin'i seç akademik kadrosu çok iyi ama sıkı çalış, staj imkanları da çok fazla. Ayrıca yurtdışından kabul almak da kolay oluyor hocalar kaliteli diye. Ayrıca kampüse bu kadar takıksan ormanın, doğanın, yeşilliğin içinde okumak gerçekten çok güzel öneririm.

• metgrate M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam haklısınız özel unilerde kampüs olayı koç ve Bilkentte var TOBB ozyeginin kampüsleri kampüs denemeyec ek kadar küçük ama TOBB un 3 dönem eğitimiyle staj imkanları ozyeginden çok daha iyi şöyle düşünün Türkiye odalar ve borsalar birliği arkasında olan bir okul yani arkasında yüzlerce iş adamı var ve bunların çoğuyla anlaşmalı TOBB İTÜden sonra en iyi seçim.

• Tobb kağıt üstünde iyi şeyler vaat ediyor reel de pek bir numarası yok.

Ozyegin nasıl unidir bilmem ama tobb bilkent koç sabanci gibi okullarla hic bir sekilde es değil.

• Jessuss J kullanıcısına yanıt
    Onlar kadar iyi olmadığını biliyorum hocam ama kazanamadım yani bilkent koç sabancıyı konuşmanın anlamı yok
  • Jessuss J kullanıcısına yanıt
    Hahaha eş değilmiş şu akademik kadroyu aç bak öyle konuş ya :D

Edit: rankinglerde neden yok diye soracak olanlara da anlatayım, bizzat rektöre sordum bunu ve THE gibi önemli rankinglerin 15 senelik olma koşulu var dedi. 5 senesi daha var rankinglere girmek için. Ayrıca koç sabancının ilk 10 senesine bakıp öyle konuşun. Kendileri bütün çer çöp tayfayı topluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 16 Temmuz 2017; 14:14:52 >
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Bu devirde türkçe eğitim veren okulla diğerlerini kiyaslamak Ayrıca prof sayılarını karşılaştırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jessuss

Bu devirde türkçe eğitim veren okulla diğerlerini kiyaslamak Ayrıca prof sayılarını karşılaştırabilirsin.

özyeğin türkçe eğitim mi veriyor ?

kardeş ben sana laf anlatmaktan vazgeçtim. sal boşver aynen özyeğin türkçe eğitim veriyor

• lucilled kullanıcısına yanıt
    Lan ben tobb u diyorum tobb. Yaz o zaman Ozyegin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jessuss

Lan ben tobb u diyorum tobb. Yaz o zaman Ozyegin diye.

kardeş ben tobb'dan bahsetmedim ilk mesajda yalnız, tobb'u niye araya soktun yazdı sanıyordum kbakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.