Şimdi Ara

Togg pahalı değil, megane elektrikli bile 1 milyon 600bin TL olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı tipitip insanlar geliyor yok togg çok pahalı, yok halk aracı zart zurt. Elektrikli arabalar içinde gayet uygun bir fiyatı var, araç bi de SUV zaten jip gibi bişey yani. Geçen renault megan elektrikli gördüm. O bile 1 milyon 600 bin TL ye satılıyordu. Togg da 1 milyon 400 bin TL, kısa menzillisi. Ki ben onun içine de bindim, Togg un içine de. Togg u gerçekten iyi tasarlamış adamlar içini. 4 tane ekranı var. Megane ın 2 tane ekranı var, tasarımı da bi meneme benzemiyor onu da söyleyeyim, üstünde cam tavan opsiyonu bile yok. Togg da var cam tavan. Hem de açılıp kapanıyor.

Ben AKP'li değilim, zaten TOGG u da devlet üretmedi özel sektör üretti de, böyle kofti muhalefetçilik olur mu arkadaş yani bari eleştirecekseniz böyle eleştirin. Adamlar 1 milyon 400 bin TL ye SUV sınıfında araç üretmişler, bu gayet güzel bişey. Megane e tech gibi kıytırık da değildi ayrıca. Öyle eski Megane lardaki karizmasından eser yok. Süspansiyonu hızlanması falan şahane bir araç TOGG. Gayet de karizmatik bir araç.

Böyle muhalefetçileri görünce AKP li olasım geliyor artık ya. Bana AKP yi savundurtacaksınız en sonunda. Yok İtalya'dan geliyormuş he yavrum he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 5 Mart 2024; 22:29:35 >

• Yani ikisi de pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araçlara vergi indirimi gelmeli

• parası olmayan almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 5 Mart 2024; 23:9:50 >
  • Toggun ve meganenın o fiyatlardayken ülkedeki maaşların seviyesi yani ülkedeki alım gücünün bu seviyede olmasının tüm sebebi akp.

• Togg güzel araba ama geleceği soru işareti

yurt içinde satışlar yetersiz Yurt dışında da Çinliler herkesin canına okuyor kimsenin rekabet etmesi mümkün değil

• En azindan yerli araba yarim ötv falan alsalar..200 300 dusse fiyat..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısın TOGG pahalı değil, aşırı pahalı. Ben onu bunu bilmem yerli üretilen bir araca hemen hemen 100 asgari ücret aşırı pahalıdır.

• honda jeep araçlarının eski para ile 80 milyar TL'den satıldığı yıl hangisiydi sence? model önemli değil. bu seneyi bul, sonra konuşalım. pahalı mı değil mi.  

milyar yazmışım, bin olarak düzeltiyorum. 80bin diyelim. ( sıfır! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 6 Mart 2024; 2:21:18 >
  • Kamudan maaş alanlara araç alacaksa yerli araç yada Togg alma zarureti getirilmeli o zaman... Hem milletin vergisiyle maaş alacaksın sonra gidip wosvos peşinde koşacaksın... Sonra piyasada çok olunca yorum yaparız Megan mi iyi Togg mu iyi diye

• he_man kullanıcısına yanıt

çinli araba nedir abi hayatta almam. Adamlar yazılım desteğini keser meser bi anda hiç belli olmaz. Belli mi olur hız ekranımda birden çince yazılar falan çıkmaya başlarsa nolcak? ayrıca niye bilgilerim çine gitsin aracın içinde osursam çinlinin haberi olacak. Hayır bir de salak saçma tipsiz arabalar, Reno broadway bile daha karizmatik. Ama togg öyle mi BMW gibi kaliteli bi tasarımı var. Test sürüşüne çıktım taksiciler sıkıştırdı beni anasını satiyim. çinli araba sürdüm millet yüzüme bakmadı.

Millet nasıl güveniyor anlamıyorum. Togg alırım daha iyi en azından Türk bir şey olursa dava edecek birileri var. Veya git renault al. çin nedir şunun şurasında 10 senedir ya varlar ya yoklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Mart 2024; 12:28:57 >
  • şu piyasada ne ev alınır ne de araba..

1 milyonun altına düşmeden almak yok devlet fiyatları düşürmekte kararlı hatta bakın piyasada şuan işler ayna çal çal oyna. paşa paşa düşecek..

fiyat çünki bir arza hitap etmiyor herşeyden önce fiyat talep arz meselesi..

• nexus can N kullanıcısına yanıt

herkes senin gibi fakıır değil,, alan alıyo.. benim dükkanın önüne iş merkezi yapılıyor adamlar kepçeyle yeni girdi , fol yok yumurta yok ,, 1+1 bürolar ler 5-6 miyondan löp löp gidiyor ... ekonomi zengin için gayet iyi .. emekli , asgari ücret ve asgari ücretin 2 katına kadar çalışanlar yada başka yerden ancak bu kadar geliri olanlar toplumun %80-90 ını oluşturuyor bunları adamdan saymaya gerek yok.. parasız adam gereksiz adam..

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Toplumun %90ını adamdan saymaya gerek yok mu dedin yoksa ben mi yanlış anladım

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

ironi yapmıştım ..

• togg pahalı.

• O zaman emekli ve asgari ucretliler alabilir togg u, hemde kredi veriyorlar. yerlerinde olsam kacirmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.