Şimdi Ara

Tork'u yüksek az yakan otomatik suv tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe olarak 350ye kadar zorlayabileceğimi düşünüyorum.

2.el de tavsiye edebilirsiniz fakat 2 yaşını geçmiş ve çok kullanılmış hatalı araçlar kafama yatmaz.

1.6 hacme kadar (dizel dışında) tavsiyelerinizi bekliyorum.. lpg takılabilecek araçları da tavsiye etmeniz iyi olacaktır..

• Suzuki vitara 1.4 booster.Lpg takılırmı bilmiyorum ama gerek olacağını da düşünmüyorum
  • c5 aircross 1.5 dizel.

tucsondan sonra bu sınıfta en yüksek torku veren araç

1750 d/d'den itibaren maks torku tekerlere ateşliyor.

yakıt tüketimi konusunda PSA grubu motorlarının eline su dökülmez. tüm zamanların en ekonomik motorları PSA'da

350 bin C5A mantık evliliği olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 26 Temmuz 2021; 20:35:53 >
  • Torku yüksek ve tercihen LPG takılabilecek SUV çok zor. LPG uyumu atmosferiklerde iyi oluyor genelde ki o da düşük tork demek. Torku yüksek istiyorsanız dizel tek seçenek. Az yakacak dizel istiyorsanız da Fransızlar bu konuda iyi malum.

• 1.3 benzinli Nissan Qashqai

160 beygir 270 tork

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33TCe 160hp-270tork Qashqai
    yada
    aynı motor-şanzıman kuzeni Reno Kadjar

bence ikinci ele girmeden cam tavanlı sıfır km touch roof kadjarı bırakır bayiler 350 civarına. ha belki 2021 olmazda 2020 olur bayide kalan araçları uyguna bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 27 Temmuz 2021; 10:49:9 >
  • Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 turbo benzinli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C5A aldım 2 hafta önce 2500km yol yaptım 1.6 benzinli. 130-140 tempoda Ankara-Bursa 3 kişi klima açık 7,4lt yaktı. Bursa-Akhisar otobanda 180-200 tempoda 11 lt ortalama oldu. 1.6 puretech gayet atik ve performanslı.

• Yüksek tork ve az yakanın ortak kümesi=dizel

LPG takılmasına gelince sıvı sistem lpg direkt enjeksiyonlu motorlara takılıyor. 1500-2000 eurodan başlıyor fiyatı.

• opel grandland x enjoy 1.5 dizel otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Temmuz 2021; 13:21:25 >
  • Bu fiyat aralığında tucson veya Peugeot 3008 derim tasarım , yakıt ve şanzıman olarak 3008 önde tork olarak tucson derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.