Tork'u yüksek az yakan otomatik suv tavsiyesi.

-
-
Suzuki vitara 1.4 booster.Lpg takılırmı bilmiyorum ama gerek olacağını da düşünmüyorum -
c5 aircross 1.5 dizel.
tucsondan sonra bu sınıfta en yüksek torku veren araç
1750 d/d'den itibaren maks torku tekerlere ateşliyor.
yakıt tüketimi konusunda PSA grubu motorlarının eline su dökülmez. tüm zamanların en ekonomik motorları PSA'da
350 bin C5A mantık evliliği olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 26 Temmuz 2021; 20:35:53 > -
Torku yüksek ve tercihen LPG takılabilecek SUV çok zor. LPG uyumu atmosferiklerde iyi oluyor genelde ki o da düşük tork demek. Torku yüksek istiyorsanız dizel tek seçenek. Az yakacak dizel istiyorsanız da Fransızlar bu konuda iyi malum.
-
1.3 benzinli Nissan Qashqai
160 beygir 270 tork
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.33TCe 160hp-270tork Qashqai
yada
aynı motor-şanzıman kuzeni Reno Kadjar
bence ikinci ele girmeden cam tavanlı sıfır km touch roof kadjarı bırakır bayiler 350 civarına. ha belki 2021 olmazda 2020 olur bayide kalan araçları uyguna bırakıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 27 Temmuz 2021; 10:49:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 turbo benzinli.
-
C5A aldım 2 hafta önce 2500km yol yaptım 1.6 benzinli. 130-140 tempoda Ankara-Bursa 3 kişi klima açık 7,4lt yaktı. Bursa-Akhisar otobanda 180-200 tempoda 11 lt ortalama oldu. 1.6 puretech gayet atik ve performanslı.
-
Yüksek tork ve az yakanın ortak kümesi=dizel
LPG takılmasına gelince sıvı sistem lpg direkt enjeksiyonlu motorlara takılıyor. 1500-2000 eurodan başlıyor fiyatı.
-
opel grandland x enjoy 1.5 dizel otomatik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Temmuz 2021; 13:21:25 > -
Bu fiyat aralığında tucson veya Peugeot 3008 derim tasarım , yakıt ve şanzıman olarak 3008 önde tork olarak tucson derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X