Şimdi Ara

Torku bisküviden canlı kurtçuk çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın SS yok çünkü attıktan sonra aklıma geldi. Ama internette arama yapınca iki üç ay önce başkasının da başına geldiğini gördüm.

(Bkz: https://www.sikayetvar.com/torku/torku-kremali-paketten-kurt-soku)

Bir kâseye "Torku Tam Kremalım" kremalı bisküviyi boşalttım geldim PC başına. Tabi kasenin içine bakmadım, kimin aklına gelir ki kapalı paketteki bisküvinin kurtlanacağı. Bir yedim, iki yedim, üç yedim, kâse klavyenin önünde duruyordu sonra ters bir hareket yapınca bütün kâse kucağıma döküldü. Üstümden bisküvileri toplarken ne göreyim, bir tane kurtçuk üzerimde kıpırdanıyor. Sonra kâseye koyduğum bisküvilere fener ışığı altında baktım, böyle üzeri toz toz, pamukçuk gibi olmuş, belli bozulmuş, kurtçuklar kıyısını köşesini yemiş. Paket kapalı paket, yani dışarıdan girmesinin mümkünatı yok, demek ki bisküvi yapılıp ambalajlanmadan önce artık sinekler mi dolaştı üstünde, böcekler mi dolaştı, bir şekilde yumurtalarını bırakmışlar demektir.

Başka Google aramaları da yaptım, sadece Torku değil, Ülker, Eti, hepsinde benzer olaylar yaşanıyormuş.

Bu arada üstteki şikayette müşteri aranmış "saklama koşulları" ile alakalı olduğunu söylenip kapatılmış; müşteri ürünün serin ve kuru ortamda muhafaza edildiğini zaten söylemiş, benimki de öyleydi lâkin bu meselenin özü saklama koşulları meselesi değildir, bu bir hijyen meselesidir. Eğer saklama koşullarına uyulmadığında her kapalı paket bisküvi kendi içinde kurtçuk üretiyorsa, o bisküvilerin üzerinde henüz çatlayıp doğmayı bekleyen yığınla böcek yumurtaları olduğu gerçeği ortaya çıkar. Saklama koşullarına uyulmuş, henüz kurtçuklanmamış bisküvileri yerken sinek, böcek yumurtalarını, dışkılarını yiyiyoruz demektir. Anlamıyorum, bu normal mi karşılanıyor yani? Anormal olması için bir bisküvide kaç böcek yumurtası, kaç böcek dışkısı yememiz gerekiyor?

Torku bisküviden canlı kurtçuk çıktı

Bundan sonra ne alırım, ne yerim. Siz de dikkat edin derim.

• kurt canlıysa ürün doğaldır afiyetle tüketebilirsinizTorku bisküviden canlı kurtçuk çıktı Torku bisküviden canlı kurtçuk çıktı Torku bisküviden canlı kurtçuk çıktı 

• Bisküvi gibi sağlıksız şeyler tüketmiyorum.

Fakat böcekz örümcek çıksa normal derim çünkü zamanında bimden aldığım lavaş içinden cam ve kablo parçaları çıkmıştı.

Ne yediğimiz belli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Torku eskiden doğal ve kaliteliydi.Artık bozdu.Aroma verici filan kullanıyo bisküvilerinde filan.Almayın.

• Abd de olsa firmaya dava acardin yada markete

amc+youtube
    Saul Says: "Sue 'Em Now" -- Better Call Saul Webisode
    https://www.youtube.com/watch?si=ky6hidzATd2_mypQ&v=pPd67CEL54E&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Nisan 2025; 18:18:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Biskuvi hava almis olabilir fabrikada kurtlanacak hali yok. Nemli ortamdaysa normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.