Şimdi Ara

total excellium dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bunun dışınmda ilk defa yakıt aldım, çocuk bi alet okuttu önce tabancaya... neden okuttugunu bilen var mı? total doco dan aldım ankara istanbul yolu üzeri... (ankaradayım)
    1 litre yerine 800-900 mililitre bastıkları oluyomuş... total in kendi -doco- istasyonu da yapar mı acaba?
    önde ölçülü bidona doldurtup sonra depoya dökmek filan lazım artık!
    hiç şahit oldunuz mu? yaptınız mı? :) garip kaçar biraz da...
    50 ppm ise, en iyisi total sanırım... benim anlayabildiğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulask -- 19 Temmuz 2005, 14:43:54 >

• ben arabayı aldım alalı o istasyondan yakıt alıyorum. İstanbul yolu8.km total doco. Yakıtdan cok memnunum.
    Jack hoca exelium dizelin 50ppm lik oldugunu soylemisti.
    Gecen hafta antalkyada total-doco bulamayınca opetten aldık yakıtı. Arabanın sesi degişti.Daha gurultulu calıstı. durkalklarda araba hantallastı ve lpg kokusu gibi bir solvan kokusu geliyodu arada sırada içeriye.
    Yani o opet istasyonundan hiç memnun kalmadım.
    total exelium tavsiye ederim.
    bu arad o dokundugu sey statik elektrigi alıyo ve arabaya degdiğinde kıvılcım olusup yangın tehlikesinin onune geciliyo diye biliyorum. Yanlıs biliyoda olabilirim ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

bu arad o dokundugu sey statik elektrigi alıyo ve arabaya degdiğinde kıvılcım olusup yangın tehlikesinin onune geciliyo diye biliyorum. Yanlıs biliyoda olabilirim ama.

Yanlış biliyorsun, o pompacının elektronilk bilgi anahtarı. Pompadaki bilgisayara kendi tarafından yakıt konulduğunu gösteriyor. Pompanın tabancasında olmasının nedeni ise hani bazı araçlarda taşıt tanıma sistemi oluyor ya işte tabanca depo deliğine takıldığında bilgiyi oradan okuyor o zaman pompacının bir şey yapmasına gerek kalmıyor, BP'lerde ve daha bir çok benzincide de var bu sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Yanlış biliyorsun, o pompacının elektronilk bilgi anahtarı. Pompadaki bilgisayara kendi tarafından yakıt konulduğunu gösteriyor. Pompanın tabancasında olmasının nedeni ise hani bazı araçlarda taşıt tanıma sistemi oluyor ya işte tabanca depo deliğine takıldığında bilgiyi oradan okuyor o zaman pompacının bir şey yapmasına gerek kalmıyor, BP'lerde ve daha bir çok benzincide de var bu sistem

evet aynene öyle.

ayrıca total performa dizel euro diesel değildir normal dizeldir o yüzden 50 ppm değildir.excellium almalısın euro diesel için.yakıt olayına gelincede dizelde kesinlikle total derim ben.bende hep yakacık docodan alıyom bakalım uzun yola çıktığımızda ne yapıcaz çünkü doco bulmak zor.heryerde yok.

• Walla Allahtan yakıt güvence sistemi Opet yerine Total'de değil. Çünkü benim İzmir'de bildiğim hiç Total yok zaten olsa da 1-2 tanedir. Oysa Opet, tabii ki bir Shell, BP kadar olmasa da epey var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

arkadasım bilgilendirdigin için tesekkurler. Gercekten yanlıs biliyomusum. Vay be teknoloji guzel bişey

• Ben yakıtımı ankarada totallerden aldıgım zaman daha cok km. gidiyom ve yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimim düşüyor.
  • excellium diyecektim, yanlış yazdım...
    yok mu hiç muhalif?
    total doco dan alma diyen? :)
    sahi teşekkürler ilginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.