2011 model otomatik, dizel, 235.000 km'de 11.000 tl tramer kaydı var ön tampon ve arka tamponlarda ufak çizikler var yine boya istiyor. 2016 yılında vites sistemi toyota servisinde değiştirilmiş o zamanın parası 7.000 tl verilmiş. Bu araca 125.000 tl isteniyor ama pazarlıkla 120.000 tl'ye indirebilirler. Sizce bu araba alınır mı? Bana çok sıkıntı çıkarır mı? |
Toyota Corolla otomatik dizel 2011 alınır mı?
-
-
Fena değil alınabilir duruyor, bizdeki 160.000 de dizel manuel maşallah ufak tefek yıpranma dışında bir sıkıntısı yok motor şanzıman vs yapabileceğiniz motora baktırmak olabilir(yağ yakan araçlar var 2011lerde ciddi sayıda) onun dışında çok bir problem yok ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat max 100 olmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: toyota16Fena değil alınabilir duruyor, bizdeki 160.000 de dizel manuel maşallah ufak tefek yıpranma dışında bir sıkıntısı yok motor şanzıman vs yapabileceğiniz motora baktırmak olabilir(yağ yakan araçlar var 2011lerde ciddi sayıda) onun dışında çok bir problem yok ...
Almadan önce bir ekspertize kesin sokacağım zaten 10 yıllık araba 2. sahibiymiş 2015 yılında almış o da. Tek kaza yapmış ön taraf dağılmış kaza fotoğraflarını da gösterdi;
- radraytör: motor, fan motoru, fan pervanesi, klima, intercooler
- motor kaputu
- far komple sağ
- ön tampon
- ön panjur
- ön tampon demiri
- ön panel
- ön panjur nikelajları
- far yıkama fıskiyesi sağ-sol
- ön tampon ızgarası
- motor alt muhafaza
- motor kaput kilidi
Kısaca ön taraf komple değişmiş gibi. kazada mekanik kısımlar hasar almadığı için araca sıcak bakıyorum biraz ama yanılıyor muyum acaba?
Cevap için sağolasın ustam sen satmayı düşünüyor musun aracını?
-
Ustam fiyatlar zaten uçmuş 100 değil bu aracın bu haliyle hakkı 60-70 olmalı ama piyasası da böyle. Ben aracı trink sat sitelere sordum genelde 110-120 arası veriyorlar zaten. Bir site 10 yıllık araba satmıyordu onda modeli 2012 yaptım 130 verdi.
ikinci el piyasası fena 120'ye verirse bu aracı alacağım gibi görünüyor.
-
250 bin KM görmemiş arabanın vitesi neden değişmiş?
Uzak durmalı...
-
Aynen şasi yürüyen sağlam kazası dert değil bence önü dağılmış biraz ama sıkıntı değil yenilenmiş gibi düşünebiliriz(zira bizimkide komple boyalı malum boya atması)
Yok hocam satmayı düşünmüyoruz,hatta araba değiştirirsek önce 208 gider en son planda corolla gider (hem uzunyolda memnunuz baya artık vergisi vs de iyice düştü çok şükür rutin bakım harici servis yüzü de göstermedi)
Vavacars tı yanlış hatırlamıyorsam fiyat teklifi aldım kazası yok bu arada bizimkinin 110 K verdiler (komple boyadan dolayı) hasar kaydı 1300tl (1 yaşında sadece arka tampon değişmişti minik bi ezikten,bariyer vs de sağlam yani) o şekilde yani hocam(sizinkinin fiyat da normal açıkçası bence)
Corolla 2011 dizel otomatiğini 2 senedir kullanıyorum, 240 bin kilometrede şuanda, Allaha şükür bir sıkıntı çıkarmadı şuana kadar gayet memnunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WomenBeta -- 6 Eylül 2021; 16:5:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Km kıstas değil sadece galericiler işiniz düştüğünde fazla diyecektir binici iseniz alınır araba , 230 binde fiestam vardı dizel 3 kişi son hızına çıkıyordu hala düzgün yağ su filtre değişmiş araba sorun çıkarmaz
1.4d4 Toyota nın kısır da kalan ve genel anlamda beğenilmeyen bir motoru oldu ki şanzımanda ahım şahımdeğil hemde hasar kayıtlı. Linea egea bile daha cazip şuan manual olması kaydıyla. O aracın son sahibi olmanız muhtemel bu arada hayırlısı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığım en kötü otomatik vitese sahip araba. Motor performansı da yeterli değil. Yokuş yukarı çıkarken çekmeyip stop etmişti.
Şu an yarı otmaik Citroen C4 kullanıyorum. C4' ün otomatiği de pek beğenilmez ama Toyota' nın yarı otomatiği ile karşılaştırınca tam otomatik gibi geliyor bana.
Motor ve şanzımandan dolayı tavsiye etmem. Benzinli ve otomatik kombinasonunu tavsiye ederim.
-
1.33 motor bak aynı paraya hasarsızını bulursun
O kadar para verilecekse Clio 4 dCi alın 2015 model falan 100 bin km civarlarında.
MMT şanzımanlar yapısı gereği konforsuz tam otomatik veya CVT’lere göre problemli bir şanzımandır.Ayrıca 2010 sonrası Tork güncellemesi yapılan dizel motorlarda yağ yakma problemi yaygın.İyi araştırmanızı ve incelemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X