Bildirim
translate yamalara yapılan saldırılar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erol abim vardı oda bıraktı artık uğraşamıyor.
-
foruma translate yama bölümü açmışlar hala boş konuşuyorsun. Tartışma çıkarabilecek konu açıp huzuru bozmayın, isteyen istediği yamayla oynar.
-
Dur buraya yazayım da araştırmanıza gerek kalmasın. 8 Yıl Türkân sabancı görme engelliler ilk öğretim okulunda okudum, 4 Sene kağıthane çok programlı anadolu lisesinde okudum. 2 Sene de Nişantaşı üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde okudum. 20 Yaşındayım, Bekârım, Arabam evim yok, İşsizim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
erol zaten bu
her üyeliğini çizdirdim ondan bu tripleri. tek translate başlığında mesajım yok ama adama sorsan ben her translate başlığını baltalıyorum, hakaret ediyorum. erol işte, yapacak bir şey yok.
-
Eol besege be kardeşim yeter yahu. Biz koyu translate düşmanları bile saldık sizi siz salmıyonuz bi bizi...
-
İt ürür kervan yürür.
-
Kütahya da zaten sen sürekli görüyorsun :)
-
Hep Ömer abinin konusunda düzgün yamayı savundum diye oldu bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X