Beyler TTnet kullaniyorum ama Superonline'in fiyatlari cok daha cazip Superonline'a gecmeyi dusunuyorum.
Superonline TTnet'in alt yapisini mi kullaniyor ? Eger kullaniyorsa herhangi bir problem teskil ediyor mu ? (yavaslama,kopma,vs.) Bir arkadasimin dedigine gore Bostanci-Kadikoy fiber altyapi ihalesini Superonline almis dogru mu ?
Bu sorularin tecrubeli isimler tarafindan verilen cevaplarina gore TTnet'te kalicam yada Superonline'a gecicem. Iyi forumlar.
Not:Feneryolunda oturuyorum.
Feneryolu deli dolu
adsl de ttnet altyapısını kullanıyor. fiberde kendi altyapısını kullanıyor. adsl de zaman zaman sıkıntılar olduğu söyleniyor. ancak fiberde bir sorun yok hızın ne ise onu kullanırsın. ihale olayı hakkında bilgim yok.
not: bulunduğun yerde superonline fiber altyapısı var ve hizmet veriliyor ise hiç durma hemen geç
stybburn a katılıyorum fiber alt yapı varsa durduğun hata. Ancak uydu nett de varsa o zaman kararsız kalmakta haklı olabilirsin.
Uydunet bu kadar iyi mi gercekten ? Cevremde hic kullanan yok cunku birde interneti hangi yolla sagliyorlar ?