Adam 3 katlı apartmanı var ama 100.000 lik arabası yok diye ezik psikolojisine bürünmüş.
Ne yapmamız lazım ,
Bu balon yakında patlar
Sonumuz hayrola
Tüm dostlara selam olsun.
100bin meselesindeki arkadaşın piskolojik bir sorunu var genel birşey değil ama haklısınız genel olarak ayrıca da illaki patlar
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
100bin meselesindeki arkadaşın piskolojik bir sorunu var genel birşey değil ama haklısınız genel olarak ayrıca da illaki patlar
iyi hoş diyorsun da kardeşım cari açığı deli gibi büyüten firmalar hayvani alımlar gerçekleştiren kiralama şirketleridir vatandaşın bizzat satın aldığı arabaları düşünürsek cari açığın bu saçma seviyelere gelmeyeceği de bellidir.
A5 siyah akar
quote:
Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde
Bu mesaj silindi.
ben hep soyluyorum turk milleti cok zengin diye avrupada ama inanmiyorlar, gidin bir ingilize sorun dsgli bir arac almak icin dogus otoda 6 ay bekleyeceksiniz diye direk deli derler ustelik bu fiyatlara ama yok yine de inanmazlar.
Bu konuları da o tüketim çılgınlığı açtırıyor olmalı..
fena yakalamışsınız helal!
Cari açığın sebebi tüketim mi yoksa üretimin az olması mı?
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Cari açığın sebebi tüketim mi yoksa üretimin az olması mı?
Napalım yani araba mı almayalım ? Türkiyenin zenginleri üretcek arabayı biz sıradan insanların fabrika kurcak halimiz yok. Zenginler için başka markanın arabasını toplamak garanti para
Ekonomiye can veriyoruz ne guzel
quote:
Orijinalden alıntı: K.PAŞALI
Napalım yani araba mı almayalım ? Türkiyenin zenginleri üretcek arabayı biz sıradan insanların fabrika kurcak halimiz yok. Zenginler için başka markanın arabasını toplamak garanti para
Alıntıları Göster
oyy oy oyyy headshot
quote:
Orijinalden alıntı: Kadınlara Fısıldayan Adam
oyy oy oyyy headshot
Alıntıları Göster
15 yaşındaki çocuğu dikkate alıp konu açarsın kendine bile bakmazsın düştüğün duruma bak
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
15 yaşındaki çocuğu dikkate alıp konu açarsın kendine bile bakmazsın düştüğün duruma bak
Alıntıları Göster
Tüketim var doğru ama tüketim olmasa çarklarda dönmez.
Herkes cebindekine göre harcarsa fabrikalar bu üretim kapasitene ulaşamaz .Bankalar kar edemez . Hoş yapmasalarda olur .
Yalnız ekonomiye can veriliyor para döngüsü ile
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
Tüketim var doğru ama tüketim olmasa çarklarda dönmez.
Herkes cebindekine göre harcarsa fabrikalar bu üretim kapasitene ulaşamaz .Bankalar kar edemez . Hoş yapmasalarda olur .
Yalnız ekonomiye can veriliyor para döngüsü ile
Alıntıları Göster
Benle hem fikirlerin çok olduğu görmek beni mutlu etti
quote:
Orijinalden alıntı: uniqlo
ben hep soyluyorum turk milleti cok zengin diye avrupada ama inanmiyorlar, gidin bir ingilize sorun dsgli bir arac almak icin dogus otoda 6 ay bekleyeceksiniz diye direk deli derler ustelik bu fiyatlara ama yok yine de inanmazlar.