Şimdi Ara

TümKamu aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçtim Tüm kamuya ; öğretmen ve polis hatlarını sorgulattım aramak istediğim numaralar ücretsiz arama kapsamında değilmiş nasıl iş bu ya?

Kamu hattım vardı tüm kamuya geçtim sonra onaylandi mesaji geldi, sonra aramak istediğim numaraları 6005 den sorgulattım ikisi de kamu hattı dakikası 25 kuruştan görüşeceksiniz şeklinde mesaj geldi, demek ki sadece tümkamu tarifesine geçenlerle konuşuluyor bu ne saçmalık ya !! dikkat edin

• yanlışın var bi daha araştır.
  • Tüm kamu ile personel plus'un bir farkı olmalı. Bu sorgulama ücretsiz mi?
  • personel plus iyide tüm kamuyu bende anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuci

personel plus iyide tüm kamuyu bende anlamadım

Personel plus tarifesinde süre sınırı yok, aylık 600 SMS grup içi ücretsiz. Bunun dışında fark yok diye biliyorum.
  • bende denedim grup dışı diyor.hem tüm kamu için hemde m.e.b için.bi yalnışlık var bu sorgulamada.
  • tüm kamu tarifesinde gruplardaki meb vs ücretsiz ararsın
    onlarda seni ücretsiz arar. grubu olmayan, ev ve diğer operatörleri oldukça pahalı ararsın,
    Ayrıca tümkamuya ücretsiz geçersin
    Ama eski hattına dönmek için 5 YTL ödersin saçmalığı var.
    Seçim sizin.
    Onlar uyanık ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerari

Ben geçtim Tüm kamuya ; öğretmen ve polis hatlarını sorgulattım aramak istediğim numaralar ücretsiz arama kapsamında değilmiş nasıl iş bu ya?

Kamu hattım vardı tüm kamuya geçtim sonra onaylandi mesaji geldi, sonra aramak istediğim numaraları 6005 den sorgulattım ikisi de kamu hattı dakikası 25 kuruştan görüşeceksiniz şeklinde mesaj geldi, demek ki sadece tümkamu tarifesine geçenlerle konuşuluyor bu ne saçmalık ya !! dikkat edin

>> 6005 den sorgulattım

bu sorgualama nasıl yapılıyor, merak ettim yaa

SMS ile mi, kaç kontör gidiyor
  • arkadaşlar eva öğretmen hattından tüm kamuyu aramaak ücretsiz müşteri hizmetlerinden öğrendim.fakat tüm kamu olan arkadaşımın numarasını 6005 e yolladıımda bu numara ile grup içi ücretsiz konusamısonuz.şebeke içi fiyattan konuşuosunuz dio.müşteri hizmetleri mesajı takmayın dedi ne yapmalı.
  • PersonelPlus Haziran 2006'da geçici bir süreliğine abone kabul eden bir kampanyaydı.
    KAMU yazıp 5537'e mesaj gönderen PersonelPlus oldu.
    2 seneden beri ben dahil tüm PLUS aboneleri tüm kamu hatlarını sınırsız arıyoruz ve aylık 600 grup içi mesaj hediyemiz var.
    TümKamu ise herkesin istediği zaman geçebileceği, 1000 dakika limitli ve hediye mesaj paketi olmayan tarifedir.
    Bilgilerinize

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: giza

yanlışın var bi daha araştır.
  • mrb arkadaşlar,
    ben de avea personellplus kullanıcısıyım ve su ana kadar cok memnundum özellikle de 600 ücretsiz sms uygulaması çok iyiydi.Ama 2 gü önce tlf msg geldi ve tarifemin sınırsız kamu tarifesi olarak değiştiği yazıyordu.tarife ücretlerini de yazmışlar.altına da sms 19 ykr demişler.anladığım kadarıyla ücretsiz sms uygulaması kalkmış.bunla ilgili bilgisi olan var mı?madem kaldıracaktınız neden uygulamaya koydular?eger böyle bi uygulama varsa hattımı normal tarifeye gecirmem daha uygun olacak.ya da tüm kamuya.çünkü meb den baska 1 - 2 diger kamu numarası arıyorum.fazladan sabit ücret vermeyeyim.bilgisi olan varsa paylaşalım.itiraz edebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.