Şimdi Ara

Turizm okumayın, okutturmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Truzim fakultesinde Universite 2. Sinifim liseden beridir turizm okuyorum Lanet olsun hergun pişmanlık duyuyorum. Bugun staj için bodrumda otele geldim nalet olsun. Turkce konusmayi bilmeyen doğulular gelmiş. Lojman desen konteynır iceride it baglasan durmaz. Genel mudurun hatri olmasa 1 saniye durmam. Lafım şu turizm okumayın okutturmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.Q -- 18 Haziran 2015; 0:59:43 >

• turizm mezunuyum aylık 50 bin lira alıyorum okuyun şu mübarek ramazan aşkına okuyun pişman olan yüzüme tükürür
  • Sanki çok popüler çok rağbet görüyo

Sen de kalkmış sakın okumayın diyosun

Zaten yüzüne bakan yokki turizmin
  • Bi bölüm kazanamayan adam gidiyor genelde turizme.
  • Bende diyorum bu bolumleri kim okuyor. Demek ki talipleri de varmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE76AA5AA

Bu mesaj silindi.
    ne yaptında ban yedin mübarek ramazan ramazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

ne yaptında ban yedin mübarek ramazan ramazan

Alıntıları Göster
    Bodrumda çoğu otelin personel lojmanı zaten barakadan ibaret, hele hele torba civarındakilerin.
    Tek güzel yanı denize sıfır bu barakalar
    3 gün anca idare ettim sonra kaçtım, çoğu otelde pis işleri doğulular yapıyor, eli yüzü düzgünleri ve tabi dil bilenleri şef, garson, animasyon, resepsiyonist... yapıyorlar.
    Beni havuz barına verdiler, 45 derece sıcakda 3 gün anca idare edebildim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Bodrumda çoğu otelin personel lojmanı zaten barakadan ibaret, hele hele torba civarındakilerin.
    Tek güzel yanı denize sıfır bu barakalar
    3 gün anca idare ettim sonra kaçtım, çoğu otelde pis işleri doğulular yapıyor, eli yüzü düzgünleri ve tabi dil bilenleri şef, garson, animasyon, resepsiyonist... yapıyorlar.
    Beni havuz barına verdiler, 45 derece sıcakda 3 gün anca idare edebildim..

Alıntıları Göster
    ben turizmciyim işimden memnunum.2. yabancı dile başladım. ingillizceyi bitirdim

• Adam konuyu açmış çizilmiş la. admin turizmci muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

ben turizmciyim işimden memnunum.2. yabancı dile başladım. ingillizceyi bitirdim

Alıntıları Göster
    2 yabancı dil ingilizce + arapça/rusça sizi aç bırakmaz. 3 yıl turizm sektöründe çalıştım.
    Arapça + rehberlik sertifikası alırsanız paraya para demezsiniz. Arapları havaalanından alıp istanbul-bursa gezdiren firmalar var. Rehberler iyi para + gezip tozma+ bahşişle yolunu buluyor çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Adam konuyu açmış çizilmiş la. admin turizmci muhtemelen
    Naptın da çizdiler mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Naptın da çizdiler mübarek

Alıntıları Göster
    Turizm sektörü kolay kolay ölmez, girişimci biri olmak gerek bunu yapabilmek için. Beceremeyip buraya konu açmıssın, milletin kafasını karıştırıyosun. Rehberlerin aldığı paranın hesabı yok len

• Çizilsekte vazgeçmeyiz. Bu arada otelde ve lojmanda işler tıkırında gidiyor :)
  • Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K kullanıcısına yanıt

Ne iş yapıyosun hocam?
    Ben de bugün gittim resepsiyonistlik için görüşmeye. Bir-iki güne dönüş yapacaklar umutla bekliyorum bakalım
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Hayırdır bu ön yargı? Yapamadığımı nerden çıkartıyorsunuz? Merak etmeyin benim kapı gibi cv m var istersem butun kapilar bana doğru açılır ;) Ayrıca kokartlı bi rehber nasıl olunurmuş bi araştır istersen. Benim elimde bi mesleğim var senin ne var kardeş?
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Bellboyluk yapıyorum hocam. Bu otelede eski shifleaderim çağırdığı için geldim. Başvurduğunuz otel nerede?
    İzmir'de bir şehir oteli hocam. Okul döneminde de çalışacağım girersem bakalım
    Güzel bahşiş var mı
    Bol kazançlar (her anlamda )
    Soyle la tanidik cikarsa direk bugun baslarsin calismaya

Edit: bahşiş akıyor adeta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K -- 20 Haziran 2015; 17:13:17 >
    İsmira Hotel
    Otel sahibinin adi ismira. Birlikte calistgimiz otelde guestrelation dı. Ama fazla muhabbetim yoktu. Çoğu çankaya oteli gibi kasıntı bir otel degil diye biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.