< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (18. sayfa)
-
-
yeni internet abonelerinde "güvenli internet" açık olarak geliyordu sanırım, onu kapat önce açıksa.
-
Evet değiştirdiler. Birebir aynı model cihazlar takıldı ama yine de değiştirdiler.
-
Hocam türktelekom 100 için 230tl dedi. 100tl verip 500 almak sence daha mantıklı değilmi yada 30tl farkla 200.yoksa haklısınız genel anlamda 100ün yetmediği bir şey yok ama oyun boyutları arşa çıkmışken insan istiyorki daha hızlı olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi alacağım. Evi taşıyoruz yeni taşındığım adreste vdsl var yan binada fiber var fiber çektirebilir miyim?
Bu bölgendeki müdürlüğün keyfine kalmış bir durum. VDSL ile kaç mbit hız alabiliyorsun ? eğer 80 mbps üzeri hız alabiliyorsan muhtemelen fiber çekmezler. ama 20-30 mbps gibi düşük hızlar varsa sıcak bakma ihtimalleri var
-
Sorgulamada 60 çıkıyor hocam kullanımda biraz daha düşecektir.
Bölge müdürlüğüne dilekçe verin, belki fiber çekebilirler. Ama ihtimali düşük buluyorum.
Muhtemelen size diyecekler ki '' 60 megapiksel fiber hızında internetin var yeğenim daha ne istiyorsun, hadi kapı orada bizi uğraştırma''
-
Gerçi doğru ben 100mbit'i 160 küsüre kullandığım için tuzum kuru :))
-
Arkadaşlar 194+20 bir ay bedava 100 mbps mi yoksa 219+20 bir ay bedava 200 mbps mi mantıklı ne dersiniz
Arkadaşlar merhaba, şuan 100 mbit turknet fiber kullanıyorum TT altyapısındayım. FTTH var. Dairemin salonuna kadar sarı fiber kablo geliyor yani. Bu vesile ile 200 mbit veya 500 mbitlik internet kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam en uygun 200 mbit - 500 mbit internet fiyat oranında hangi firmaya başvurabilirim? Ya da Türk telekomun güzel tahhütlü fiyatları var mı?
Kendi internet sitelerinde 100 mbite kadar kampanyalar var. 200 mbit veya 500 mbit göremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Teşekkür ederim.
-
10 yıllık serüven :)
-
-
benimde güncel 669 tl gözüküyor.
Kayıt için dün dönüş yaptılar. Sıkıntı yok falan diyordu dedim orada dur bakalım. Gelmesi gereken fatura 300 tl altında iken yolladığınız faturaya bak kol gibi. sonra doğru fazla gelmiş inceleyelim dönelim dediler.
-
9 yıllık serüven
-
Merhaba, altyapım turk telekom fttb ve dün turknetten ttnet’e gecis yaptım. İlk önce 500 mbit paket için basvuru yaptım ama baglayamayacklarini söyledi kurulum ekibi. Daha sonra bende 100 mbit paket icim tekrar başvuru yaptim. Bağlantı yapildi. Kurulum bittikten sonra 500 mbit paket için geçiş talep ettim online islemlerden. Modemi kapatıp açtım ve 500 mbit hiz alabiliyorum. Hat degerlerime baktigimda pc’de 1 gbit/s yazıyor. Bunu kurulum yapan telekom ekibine 100 defa soylememe rağmen 500 mbit paketi tanımlamamıştı. Yani demek istedigim fttb internetiniz varsa ve hat değeriniz 1 gbit/s ise cok rahat ust paketlere gecis yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Binanızdaki kutunun resmini paylaşabilir misiniz rica etsem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X